Carregant web FCAC

UnDiaUnVi per a 2019

21/01/2019
UnDiaUnVi per a 2019
UnDiaUnVi per a 2019

Us presentem un bon regal per a l’any que acabem d’encetar: l’Agenda de vins catalans. Es tracta d’un dietari ideal per als amants del vi, que recomana un vi per a cada dia de l’any i inclou notes de tast fresques i divertides.

Aquest obsequi té, doncs, una doble funció: a banda de servir com agenda convencional, esdevé una eina per apropar-nos a la gran varietat de vins del país, entre els quals en trobem alguns de cellers cooperatius com els de Capçanes, Masroig i Garriguella.

"La vida és alguna cosa més que observar com els altres se la beuen. Comença tu, bevent-la amb un bon vi!”

A la fitxa de cada vi hi apareix informació relativa al celler, l’enòleg que l’ha creat, el “nivell de plaer” que aporta, el maridatge perfecte, el millor moment per prendre’l: a la terrassa, per als vins frescos; davant la llar de foc, el vi amb molt de cos; amb els sogres, els vins més clàssics... i també, el cost de cada ampolla.

El projecte l’impulsa Patricia de Golferichs, que ha voltat per Catalunya amb l’objectiu de descobrir els 365 vins que ens presenta.

Els vins assignats a cada dia no són fruit de l’atzar. Ben al contrari, totes les dates han estat escollides segons les històries personals de cada celler: aniversaris dels propietaris, naixement dels seus fills, dia de l’obertura del celler, data de creació del vi, etc.

És un producte amb una elaboració cuidada, que es complementa amb un calendari de sobretaula, un pòster amb il·lustracions dels vins i una bossa de mà.

Es pot comprar a la web www.undiaunvi.cat

Altres notícies
05.04.2023

Empordàlia guardonat als Premis Vinari

05/04/2023

El passat 31 de març es van lliurar els Premis Vinari als projectes, activitats i experiències que destaquen en el panorama actual del turisme del...

30.03.2023

Covides presenta el primer cava 'Duc de Foix' Brut Nature Gran Reserva

30/03/2023

El director comercial de Covides, Christophe Marquet, i la comunicadora de vins i caves, Meritxell Falgueras, han presentat el primer cava 'Duc de...

29.03.2023

Uns 200 cooperativistes celebren l’aposta per la intercooperació

03/2023

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural han commemorat el 20è...

29.03.2023

La verema en verd: oportunitat front la sequera?

03/2023

La collita en verd és una mesura de regulació de mercat. Es tracta d’un instrument de gestió de riscos quan es detecta un desequilibri i,...

29.03.2023

La pitjor campanya d'oli en quinze anys

03/2023

Ens trobem davant de la pitjor collita d’oli d’oliva a Catalunya en molts anys. Des de 2005, les campanyes mai havien estat inferiors a les...

29.03.2023

Bioseguretat a les granges

03/2023

La bioseguretat a les granges és una peça clau per controlar la transmissió de malalties en el bestiar. Per aquest motiu, caldria augmentar les...

29.03.2023

Plataforma informàtica de les seccions de crèdit per millorar els serveis des de la intercooperació

03/2023

L’any 2013 es van començar a integrar les primeres cooperatives a CoopCredit, aplicació exclusiva per a la gestió telemàtica de les seccions de...

29.03.2023

Del Camp a la Taula

03/2023

La Comissió Europea va publicar l’estratègia “Del Camp a la Taula”, com a part del Pacte Verd Europeu, per accelerar la transició cap a un...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya