Carregant web FCAC

Cava "Adernats Pur"

21/01/2019
Cava
Cava "Adernats PUR"

Vinícola de Nulles/Adernats
Nulles | Alt Camp

Fa temps que, a Adernats, vam apostar per elaborar els nostres vins i caves amb els màxims criteris de qualitat. Intentem que siguin representatius del nostre territori, el Camp de Tarragona, una zona privilegiada per al cultiu de la vinya com ja ho documentaven escrits romans de fa 2.000 anys.
Aquest és un territori banyat per denominacions d’origen i regions protegides, com la DO Tarragona en vins i la DO Cava en espumosos, però també la DOP Siurana en olis i la IGP Calçot de Valls. El caràcter mediterrani marca la personalitat dels productes que elaborem, i la brisa marina ajuda a suportar les moltes hores de sol i les escasses pluges.
És per aquests motius i per un coneixement profund del territori, que hem pogut seleccionar les vinyes més ben assentades de Nulles: macabeus i xarel·los de més de 80 anys que, ben treballats, produeixen raïm d’altíssima qualitat. D'aquestes vinyes prové el cava més pur que hem fet mai. Un cava salvatge, amb més de 6 anys de criança en caves centenàries i sense licor d'expedició en el degorjat.
ADERNATS PUR és història líquida del nostre territori.

- Francesc Boronat, president

Tastar l’"Adernats Pur" Gran Reserva Brut Nature, amb 90 punts a la Guia Parker i Medalla d’Or per la revista “50 Great Cavas”, és un autèntic plaer.

Els terrers privilegiats i les vinyes gairebé centenàries li atorguen una personalitat diferenciada. Els vents temperats i humits de l’Alt Camp, el fan profund i salí. Aquest cava, 50% macabeu 50% xarel·lo i sense licor d’expedició -d’aquí el seu nom: PUR-, és ideal per maridar amb arrossos, marisc i carns blanques.

Punts de Venta

Demaneu-ho a la botiga especialitzada habitual o millor encara, aneu a fer un tomb per la vinoteca de Nulles (C. Estació, s/n), oberta tots els dies de la setmana. També el podeu demanar per correu electrònic o per telèfon 977 602 622 / ext 105.

Altres notícies
05.04.2023

Empordàlia guardonat als Premis Vinari

05/04/2023

El passat 31 de març es van lliurar els Premis Vinari als projectes, activitats i experiències que destaquen en el panorama actual del turisme del...

30.03.2023

Covides presenta el primer cava 'Duc de Foix' Brut Nature Gran Reserva

30/03/2023

El director comercial de Covides, Christophe Marquet, i la comunicadora de vins i caves, Meritxell Falgueras, han presentat el primer cava 'Duc de...

29.03.2023

Uns 200 cooperativistes celebren l’aposta per la intercooperació

03/2023

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural han commemorat el 20è...

29.03.2023

La verema en verd: oportunitat front la sequera?

03/2023

La collita en verd és una mesura de regulació de mercat. Es tracta d’un instrument de gestió de riscos quan es detecta un desequilibri i,...

29.03.2023

La pitjor campanya d'oli en quinze anys

03/2023

Ens trobem davant de la pitjor collita d’oli d’oliva a Catalunya en molts anys. Des de 2005, les campanyes mai havien estat inferiors a les...

29.03.2023

Bioseguretat a les granges

03/2023

La bioseguretat a les granges és una peça clau per controlar la transmissió de malalties en el bestiar. Per aquest motiu, caldria augmentar les...

29.03.2023

Plataforma informàtica de les seccions de crèdit per millorar els serveis des de la intercooperació

03/2023

L’any 2013 es van començar a integrar les primeres cooperatives a CoopCredit, aplicació exclusiva per a la gestió telemàtica de les seccions de...

29.03.2023

Del Camp a la Taula

03/2023

La Comissió Europea va publicar l’estratègia “Del Camp a la Taula”, com a part del Pacte Verd Europeu, per accelerar la transició cap a un...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya