El Celler Cooperatiu d’Espolla és una de les empreses vinícoles amb més llarga tradició a la comarca de l’Alt Empordà, que ha sabut compatibilitzar l’esperit tradicional tant en el conreu de la vinya com en l’elaboració del vi i la incorporació progressiva de tecnologia avançada.
La diversitat de terrenys i de sòls de les finques, amb alçades que arriben als 150 metres sobre el nivell del mar, així com la proximitat al mar Mediterrani, la serra de l’Albera i la tramuntana conformen un entorn característic que propicia l’elaboració de vins amb personalitat.
Un dels vins del celler que resulta més únic i exclusiu és "Solera 1931", un vi dolç natural amb criança oxidativa en dipòsits de fusta de diversa procedència que resulta intens al paladar i té una llarga persistència.
La imatge d’aquest vi ha estat actualitzada recentment i s’ha aprofitat per incorporar-hi la data de l’any d’inici de la Solera, que coincideix amb l’any de la primera verema del celler: 1931.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h