Cada vegada més estudis demostren els beneficis de consumir productes no processats, amb el mínim d’additius químics. També són cada dia més freqüents les persones que tenen algun tipus de reacció al·lèrgica a determinats aliments o una intolerància als “afegits” dels productes.
Aquesta situació fa que la indústria alimentària hagi d’oferir noves propostes als consumidors i alhora alertar-los dels components al·lèrgens que pugui contenir el menjar.
D’entrada, la carn és un dels aliments menys processats i més naturals, però alguns elaborats incorporen certs ingredients per aportar nous gustos a la taula o additius que milloren aspectes relacionats amb el consum.
Per això, la Cooperativa Plana de Vic ha presentat una nova línia emmarcada en la iniciativa de vetllar per la salut dels consumidors i fer-los partícips de la qualitat i tot el gust dels seus elaborats carnis.
Es tracta de la línia 0% al·lèrgens. S’hi inclouen hamburgueses sense conservants ni colorants i amb gust de Kebab, amb pastanaga i carbassó. També es poden comprar dues varietats de pinxos: ranxero i mediterrani; tots estan elaborats amb oli de gira-sol, són 100% naturals i sense al·lèrgens.
L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...
El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a...
A la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ens sentim orgullosos de veure com a totes les convocatòries de reconeixements del món del...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...
La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...
A Catalunya, hi ha 55 cooperatives agràries amb secció de crèdit que presten els seus serveis a 72 poblacions i tenen un paper clau per combatre...
Després de successives caigudes del preu en origen des del mes de novembre, en l’inici d’aquest 2025 hem observat un canvi de tendència en les...
El Reial decret de benestar animal aprovat al 2023 establia un període de dos anys per a l’adaptació de les granges de porcí i, per tant, hauria...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h