Cada vegada més estudis demostren els beneficis de consumir productes no processats, amb el mínim d’additius químics. També són cada dia més freqüents les persones que tenen algun tipus de reacció al·lèrgica a determinats aliments o una intolerància als “afegits” dels productes.
Aquesta situació fa que la indústria alimentària hagi d’oferir noves propostes als consumidors i alhora alertar-los dels components al·lèrgens que pugui contenir el menjar.
D’entrada, la carn és un dels aliments menys processats i més naturals, però alguns elaborats incorporen certs ingredients per aportar nous gustos a la taula o additius que milloren aspectes relacionats amb el consum.
Per això, la Cooperativa Plana de Vic ha presentat una nova línia emmarcada en la iniciativa de vetllar per la salut dels consumidors i fer-los partícips de la qualitat i tot el gust dels seus elaborats carnis.
Es tracta de la línia 0% al·lèrgens. S’hi inclouen hamburgueses sense conservants ni colorants i amb gust de Kebab, amb pastanaga i carbassó. També es poden comprar dues varietats de pinxos: ranxero i mediterrani; tots estan elaborats amb oli de gira-sol, són 100% naturals i sense al·lèrgens.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h