Dos dels formatges més preuats de la cooperativa Cadí, “Urgèlia DOP” i “Flor del Cadí”, han estat premiats en els World Cheese Awards 2018-19.
Es tracta del concurs dels millors formatges del món. A l’última edició, s’hi van presentar un total de 3.472 formatges de 41 països del món i el jurat estava format per un comitè de 230 experts (minoristes, compradors, consumidors i periodistes gastronòmics) de 29 països.
Ubicada en ple Pirineu, la cooperativa Cadí va ser la primera del sector lleter a l’Estat espanyol i el seu projecte va suposar la reestructuració de la pagesia de l’Alt Urgell i la Cerdanya. En l’actualitat, elabora derivats lactis d’alta qualitat i valora aquest doble premi com a un reconeixement a “la dedicació, l’esforç, la feina ben feta i, sens dubte, la passió i la il·lusió per continuar creixent dia rere dia”.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h