"El blau del cel, el marró de la terra i el groc del sol són els colors que conformen el distintiu de la nostra Cooperativa, dissenyat pel pintor Jocabasén (Joan Baptista Cabré Sendrós). Aquests tres elements són, també, els que van inspirar l’arquitecte Antoni Gaudí, el músic Joan Guinjoan i el pintor Joaquim Chancho.
Tots quatre van obrir els seus ulls per primera vegada a Riudoms i, per això, l’oli verge extra Les Passeres vol retre homenatge a l’obra artística d'aquests riudomencs i de forma preferent, a l'insigne arquitecte autor de la Sagrada Família.
A Les Passeres, hi trobareu les essències dels conreus de les nostres oliveres. El seu aroma i sabor us transportaran al bell mig del Camp de Tarragona. Gent del Camp, gent del llamp. Seny i rauxa, rauxa i seny; dos conceptes que ens defineixen a bastament i que podreu copsar en el nostre oli. Us recomano que no us esteu de tastar-lo.” Salvador Gras, president
L’oli d’oliva verge extra Les Passeres, elaborat exclusivament amb olives arbequines i amb el reconeixement de la DOP Siurana, té un gust molt suau, amb tocs de pell de préssec i d’herbes aromàtiques dels pinars de les vores dels rierols de la zona.
Punts de Venta
El podeu trobar a la seva Agrobotiga (Pl. del Portal, 5) i on-line a la seva web.
L’oli d’oliva ‘Baronia de Cabacés’, de la cooperativa Agrícola de Cabacés, ha estat escollit un dels 10 millors olis d’oliva de la...
La Generalitat de Catalunya ha fet públic aquest migdia que La Fageda, sòcia de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, ha estat...
Barcelona celebrarà un any més l’arribada del vi novell amb una festa el dissabte, 30 de novembre, als jardins del Palau Robert. Una oportunitat...
Castell d’Or anuncia la renovació completa de la seva gamma de vins i caves 'Cossetània', inspirada en l’essència ancestral del poblat iber...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació han treballat coordinadament,...
Òscar Ordeig, conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, és reconegut en l’àmbit polític català...
La preocupació front la sequera i altres inclemències meteorològiques així com la transformació cap a una major competitivitat, són aspectes...
La situació de sequera que s’arrossega a Catalunya i els efectes del canvi climàtic estan tenint un impacte greu en el sector de la fruita seca...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h