Carregant web FCAC

TASTACOOP

Oli Les Passeres

Agrícola de Riudoms | Baix Camp

28/05/2019
Oli Les Passeres
Oli Les Passeres

"El blau del cel, el marró de la terra i el groc del sol són els colors que conformen el distintiu de la nostra Cooperativa, dissenyat pel pintor Jocabasén (Joan Baptista Cabré Sendrós). Aquests tres elements són, també, els que van inspirar l’arquitecte Antoni Gaudí, el músic Joan Guinjoan i el pintor Joaquim Chancho.
Tots quatre van obrir els seus ulls per primera vegada a Riudoms i, per això, l’oli verge extra Les Passeres vol retre homenatge a l’obra artística d'aquests riudomencs i de forma preferent, a l'insigne arquitecte autor de la Sagrada Família.
A Les Passeres, hi trobareu les essències dels conreus de les nostres oliveres. El seu aroma i sabor us transportaran al bell mig del Camp de Tarragona. Gent del Camp, gent del llamp. Seny i rauxa, rauxa i seny; dos conceptes que ens defineixen a bastament i que podreu copsar en el nostre oli. Us recomano que no us esteu de tastar-lo.”
  Salvador Gras, president

L’oli d’oliva verge extra Les Passeres, elaborat exclusivament amb olives arbequines i amb el reconeixement de la DOP Siurana, té un gust molt suau, amb tocs de pell de préssec i d’herbes aromàtiques dels pinars de les vores dels rierols de la zona.

Punts de Venta

El podeu trobar a la seva Agrobotiga (Pl. del Portal, 5) i on-line a la seva web.

Altres notícies
09.05.2022

Empordàlia dona suport a l'associació We Love Uganda

09/05/2022

L'associació empordanesa sense ànim de lucre We Love Uganda ha engegat una campanya de micromecenatge amb l'objectiu de recollir fons per garantir...

29.04.2022

Castell d'Or brilla amb tres noves medalles al Concurs SAKURA Japan Women’s Wine Awards

29/04/2022

Els caves de Castell d’Or han tornat a brillar al Concurs Internacional SAKURA Japan Women’s Wine Award, el certamen internacional de vi més...

14.04.2022

Empordàlia regala roses fetes per la Fundació Arrels per Sant Jordi

14/04/2022

Per segon any consecutiu, el celler Empordàlia celebra la Diada de Sant Jordi col·laborant amb la Fundació Arrels i adquirint les roses...

11.04.2022

Celler Batea llança els seus primers vins en llauna

11/04/2022

Davant el constant canvi en què es troba el món, i les noves formes de consum i la demanda d’un públic més jove, han fet que Celler Batea es...

07.04.2022

L'Avellanera selecciona els seus millors productes per a la campanya de mones de Pasqua

07/04/2022

L’Avellanera, de la Selva Camp, inicia la seva campanya de Setmana Santa amb la comercialització d’exquisides mones de Pasqua. La...

07.04.2022

Castell d'Or obté quatre medalles al Concurs Mundus Vini Spring

07/04/2022

Castell d’Or ha obtingut quatre medalles al Concurs Internacional Mundus Vini que té lloc a Alemanya dues vegades a l’any. En la seva...

01.04.2022

La Fageda celebra el 40è aniversari amb el llançament d''Orígens', un iogurt natural d’edició especial

01/04/2022

La Fageda celebra el seu 40 aniversari amb el llançament d’'Orígens', un iogurt d’edició especial que combina les millors característiques...

01.04.2022

Alimentaria torna acompanyada de les cooperatives agràries

01/04/2022

Alimentaria, una de les fires de l’alimentació més importants a nivell internacional, torna a Barcelona després d’una aturada forçosa a causa...

Som socis de:
Amb el suport de