Carregant web FCAC

TASTACOOP

Oli Les Passeres

Agrícola de Riudoms | Baix Camp

28/05/2019
Oli Les Passeres
Oli Les Passeres

"El blau del cel, el marró de la terra i el groc del sol són els colors que conformen el distintiu de la nostra Cooperativa, dissenyat pel pintor Jocabasén (Joan Baptista Cabré Sendrós). Aquests tres elements són, també, els que van inspirar l’arquitecte Antoni Gaudí, el músic Joan Guinjoan i el pintor Joaquim Chancho.
Tots quatre van obrir els seus ulls per primera vegada a Riudoms i, per això, l’oli verge extra Les Passeres vol retre homenatge a l’obra artística d'aquests riudomencs i de forma preferent, a l'insigne arquitecte autor de la Sagrada Família.
A Les Passeres, hi trobareu les essències dels conreus de les nostres oliveres. El seu aroma i sabor us transportaran al bell mig del Camp de Tarragona. Gent del Camp, gent del llamp. Seny i rauxa, rauxa i seny; dos conceptes que ens defineixen a bastament i que podreu copsar en el nostre oli. Us recomano que no us esteu de tastar-lo.”
  Salvador Gras, president

L’oli d’oliva verge extra Les Passeres, elaborat exclusivament amb olives arbequines i amb el reconeixement de la DOP Siurana, té un gust molt suau, amb tocs de pell de préssec i d’herbes aromàtiques dels pinars de les vores dels rierols de la zona.

Punts de Venta

El podeu trobar a la seva Agrobotiga (Pl. del Portal, 5) i on-line a la seva web.

Altres notícies
17.12.2024

‘Baronia de Cabacés’ entre els 10 millors olis d'oliva de Catalunya

17/12/2024

L’oli d’oliva ‘Baronia de Cabacés’, de la cooperativa Agrícola de Cabacés, ha estat escollit un dels 10 millors olis d’oliva de la...

03.12.2024

La Generalitat de Catalunya concedeix la Creu de Sant Jordi a La Fageda

03/12/2024

La Generalitat de Catalunya ha fet públic aquest migdia que La Fageda, sòcia de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, ha estat...

25.11.2024

La Festa del Vi Novell català torna a Barcelona

25/11/2024

Barcelona celebrarà un any més l’arribada del vi novell amb una festa el dissabte, 30 de novembre, als jardins del Palau Robert. Una oportunitat...

18.11.2024

Castell d'Or rellança la imatge de la seva marca Cossetània

18/11/2024

Castell d’Or anuncia la renovació completa de la seva gamma de vins i caves 'Cossetània', inspirada en l’essència ancestral del poblat iber...

13.11.2024

IMPULS.COOP

11/2024

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació han treballat coordinadament,...

13.11.2024

"La burocràcia és un escull per als professionals del sector"

11/2024

Òscar Ordeig, conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, és reconegut en l’àmbit polític català...

13.11.2024

Reunió bilateral amb el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

11/2024

La preocupació front la sequera i altres inclemències meteorològiques així com la transformació cap a una major competitivitat, són aspectes...

13.11.2024

La fruita seca, en perill

11/2024

La situació de sequera que s’arrossega a Catalunya i els efectes del canvi climàtic estan tenint un impacte greu en el sector de la fruita seca...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya