Amb l’objectiu de donar a conèixer la varietat d’oliva empeltre, la Denominació d’Origen Protegida (DOP) Oli Terra Alta ha organitzat, al Palau de Pedralbes de Barcelona, la III Jornada Professional i Showroom.
Durant la celebració, un centenar de professionals van tastar dotze aperitius elaborats amb productes de qualitat amanits amb oli d’oliva verge extra de la denominació.
Els assistents eren comunicadors gastronòmics –food bloggers, editors i periodistes especialitzats-, professionals de la restauració, sommeliers, representants de cadenes de distribució i centres de recerca i investigació que van valorar molt positivament l’acte dirigit per la periodista i gastrònoma Carme Gasull.
Els verges extra de la DOP Oli de Terra Alta són produïts a partir de la varietat empeltre i amb una petita participació d’arbequina, morruda i farga. El resultat són olis d’oliva verge extra límpids, transparents, d’intensitat entre lleugera i mitjana, i amb connotacions aromàtiques que recorden l’ametlla i la nou verda.
L'associació empordanesa sense ànim de lucre We Love Uganda ha engegat una campanya de micromecenatge amb l'objectiu de recollir fons per garantir...
Els caves de Castell d’Or han tornat a brillar al Concurs Internacional SAKURA Japan Women’s Wine Award, el certamen internacional de vi més...
Per segon any consecutiu, el celler Empordàlia celebra la Diada de Sant Jordi col·laborant amb la Fundació Arrels i adquirint les roses...
Davant el constant canvi en què es troba el món, i les noves formes de consum i la demanda d’un públic més jove, han fet que Celler Batea es...
L’Avellanera, de la Selva Camp, inicia la seva campanya de Setmana Santa amb la comercialització d’exquisides mones de Pasqua. La...
Castell d’Or ha obtingut quatre medalles al Concurs Internacional Mundus Vini que té lloc a Alemanya dues vegades a l’any. En la seva...
La Fageda celebra el seu 40 aniversari amb el llançament d’'Orígens', un iogurt d’edició especial que combina les millors característiques...
Alimentaria, una de les fires de l’alimentació més importants a nivell internacional, torna a Barcelona després d’una aturada forçosa a causa...
Som la veu de 192 cooperatives agroalimentàries catalanes
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8 a 15 h
Estiu: dilluns a divendres de 8.30 a 14 h