Carregant web FCAC

És l’hora del VIRMUT

06/08/2019
És l'hora del VIRMUT
És l'hora del VIRMUT © Celler Cooperatiu de Cornudella
Edifici modernista de la cooperativa
Edifici modernista de la cooperativa © Celler Cooperatiu de Cornudella

Es diu que l’origen del vermut es troba a l’antiga Grècia quan Hipòcrates, el destacat metge del país hel·lènic, va macerar vi amb absenta, una planta que té múltiples propietats curatives i de la qual s’extreu el licor que porta el mateix nom.

Avui en dia, ja sigui en parella, amb la família o amics, l’hora del vermut és, sens dubte, un dels millors moments del cap de setmana i pràcticament una cita ineludible dels diumenges a migdia.

Fer el vermut és sinònim de festa, i és per aquest motiu que us proposem VIRMUT, l’activitat enogastronòmica del Celler Cooperatiu de Cornudella que fusiona arquitectura, història, viticultura... un bon vermut i el típic aperitiu d’acompanyament. Perquè un vermut sense aperitiu, no és un vermut complet!

El recorregut per les instal·lacions del Celler no deixa indiferent a ningú. Es tracta d’un edifici gairebé centenari, obra de Cèsar Martinell, deixeble de Gaudí, que reflecteix l’esplendor del moviment modernista. La visita acaba amb un tast de dos vins de la cooperativa i, per descomptat, del seu vermut estrella: “Castell de Siurana”, elaborat amb una fórmula pròpia (i secreta) que ha anat prenent rellevància.

L’activitat s’ofereix tots els diumenges a les 12 del migdia i té un preu de 10€ els adults i 6€ els infants de 5 a 17 anys.

Cal reserva prèvia a través de la web www.cellercornudella.cat o per telèfon al 977 821 313.

Altres notícies
21.11.2023

Caprabo augmenta les vendes de productes de cooperatives agràries un 6% en el que va d’any

21/11/2023

Caprabo manté el creixement en les vendes de productes de proximitat procedents de cooperatives agràries, que han registrat un augment del 6% en el...

16.11.2023

Festa d’Empordàlia, un moment per agrair

16/11/2023

La tradicional Festa d’Empordàlia, en què el celler Empordàlia celebra la seva festa de l’oli, tindrà lloc el diumenge 26 de novembre de 10 a...

14.11.2023

Tres vins de l'Agrícola de Llorenç obtenen més de 9,5 punt a la Guia de Vins de Catalunya 2024

14/11/2023

Els vins i caves de la cooperativa Agrícola de Llorenç del Penedès han obtingut nous reconeixements, aquesta vegada en l'àmbit català. Dos vins...

13.11.2023

Lots de Nadal amb valors cooperatius de la Cooperativa Plana de Vic

13/11/2023

L'agrobotiga Rebost Pagès, de la Cooperativa Plana de Vic, presenta enguany un catàleg de productes per crear lots amb valors cooperatius i...

09.11.2023

Coselva inaugura el nou molí sostenible, amb coberta vegetal i un sistema pioner d’extracció d’oli al buit

09/11/2023

Coincidint amb la Festa de l’Oli Nou, la cooperativa Coselva inaugura el nou molí d’oli, que ha suposat una inversió de 5 milions d’euros per...

06.11.2023

La Cooperativa Agrícola del Prat presenta la nova crema de calçots per contribuir amb la lluita contra el malbaratament alimentari

06/11/2023

La Cooperativa Agrícola del Prat de Llobregat presenta un nou producte, la crema de calçots, en el marc del Gastronòmic Fòrum Barcelona. La crema...

10.10.2023

Els cellers cooperatius s’enduen 36 medalles i els guardons al Millor Celler i Millor Etiqueta dels Premis Vinari

10/10/2023

Els Premis Vinari dels vins catalans 2023, ha atorgat 1 medalla Vinari Gran Or, 12 medalles Vinari Or, 23 medalles Vinari Plata i 2 Premis Especials...

10.10.2023

Castell d’Or rep el premi Vinari al Millor Celler

10/10/2023

El grup Castell d’Or, format per un total de 16 cooperatives vitivinícoles de Catalunya, ha rebut el guardó al Millor Celler de l’any a la...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya