"Un d’aquests dies passats, havia anat a veure el final de curs del meu net de 3 anys i mig que viu a Barcelona. Feia tot de saltirons, entre nerviós i orgullós de tenir-nos allà presents, i vaig sentir que li deia al seu company d’escenari assenyalant-me a mi: “Aquella és la meva àvia, viu a la Selva del Camp i treballa a la Cooperativa, on fan les millors avellanes del món mundial”. Entre trapella i agradós, em va tornar a robar el cor. Coselva representa l’essència d’un territori amb família, és la saó de l’estiu i el treball de tot l’any. Un present d’emocions sinceres". Núria Cochs, secretària del Consell Rector
Coselva ha tret al mercat un nou licor d’avellanes que representa la seva aposta per complementar la gamma de productes de qualitat que ofereix al consumidor. L’elaboració d’aquest licor permet aprofitar totes les propietats de la fruita seca. Es recomana servi ben fresc i amb una avellana dins del got perquè tingui un sabor més intens.
Punts de Venta
El podeu trobar a la seva Agrobotiga (Av. Puig i Ferrater, 22 - La Selva del Camp) i on-line a la web.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h