La Terra Alta gaudeix d’un paisatge espectacular on predominen les serres i els boscos d’alzina i pi blanc, camps d’ametllers, vinyes i oliveres. La seva situació geogràfica l’ha portada a ser reconeguda per la UNESCO com a Reserva de la Biosfera. És una terra treballada amb orgull pels seus pagesos per tal d’obtenir un raïm sa, madur i amb caràcter, que culmina amb una identitat pròpia del vi.
Celler Cooperatiu de Gandesa, Celler de Batea i Sant Josep Vins són algunes de les cooperatives que ofereix experiències enoturístiques, cadascuna amb particularitats que les fan úniques.
Vine a descobrir la Terra Alta!
Caprabo manté el creixement en les vendes de productes de proximitat procedents de cooperatives agràries, que han registrat un augment del 6% en el...
La tradicional Festa d’Empordàlia, en què el celler Empordàlia celebra la seva festa de l’oli, tindrà lloc el diumenge 26 de novembre de 10 a...
Els vins i caves de la cooperativa Agrícola de Llorenç del Penedès han obtingut nous reconeixements, aquesta vegada en l'àmbit català. Dos vins...
L'agrobotiga Rebost Pagès, de la Cooperativa Plana de Vic, presenta enguany un catàleg de productes per crear lots amb valors cooperatius i...
Coincidint amb la Festa de l’Oli Nou, la cooperativa Coselva inaugura el nou molí d’oli, que ha suposat una inversió de 5 milions d’euros per...
La Cooperativa Agrícola del Prat de Llobregat presenta un nou producte, la crema de calçots, en el marc del Gastronòmic Fòrum Barcelona. La crema...
Els Premis Vinari dels vins catalans 2023, ha atorgat 1 medalla Vinari Gran Or, 12 medalles Vinari Or, 23 medalles Vinari Plata i 2 Premis Especials...
El grup Castell d’Or, format per un total de 16 cooperatives vitivinícoles de Catalunya, ha rebut el guardó al Millor Celler de l’any a la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h