La Terra Alta gaudeix d’un paisatge espectacular on predominen les serres i els boscos d’alzina i pi blanc, camps d’ametllers, vinyes i oliveres. La seva situació geogràfica l’ha portada a ser reconeguda per la UNESCO com a Reserva de la Biosfera. És una terra treballada amb orgull pels seus pagesos per tal d’obtenir un raïm sa, madur i amb caràcter, que culmina amb una identitat pròpia del vi.
Celler Cooperatiu de Gandesa, Celler de Batea i Sant Josep Vins són algunes de les cooperatives que ofereix experiències enoturístiques, cadascuna amb particularitats que les fan úniques.
Vine a descobrir la Terra Alta!
El celler Empordàlia amplia la seva oferta d’enoturisme amb tot tipus de propostes. El 10 de novembre arriba el moment de l’esport amb Fitness...
Els cellers cooperatius han obtingut un total de 32 medalles (2 Vinari Gran Or, 11 Vinari d'Or i 19 Vinari de Plata) i el Premi Vinari al Millor...
Nova recepta fàcil i senzilla. Conquista el teu paladar i els teus convidats amb aquesta mousse de paraguaià. Comencem? Ingredients per a 4...
Tens un dinar amb els amics o la família i no saps que portar? Et proposem aquest pastís de nectarina i segur que triomfaràs....
La 12a edició dels Premis Vinari dels vins catalans ja té medaller per als vins joves. Un any més, trobem vins de cellers cooperatius a la llista...
Moltes persones pensen que el color del vi depèn de la varietat de raïm amb què s’elabora, però no és així. Si agafem raïms de diferents...
Les setmanes prèvies a les Eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) va...
Des de fa més de 20 anys, la intercooperació és un dels principals eixos de treball de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. Una...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h