La Terra Alta gaudeix d’un paisatge espectacular on predominen les serres i els boscos d’alzina i pi blanc, camps d’ametllers, vinyes i oliveres. La seva situació geogràfica l’ha portada a ser reconeguda per la UNESCO com a Reserva de la Biosfera. És una terra treballada amb orgull pels seus pagesos per tal d’obtenir un raïm sa, madur i amb caràcter, que culmina amb una identitat pròpia del vi.
Celler Cooperatiu de Gandesa, Celler de Batea i Sant Josep Vins són algunes de les cooperatives que ofereix experiències enoturístiques, cadascuna amb particularitats que les fan úniques.
Vine a descobrir la Terra Alta!
L’oli d’oliva ‘Baronia de Cabacés’, de la cooperativa Agrícola de Cabacés, ha estat escollit un dels 10 millors olis d’oliva de la...
La Generalitat de Catalunya ha fet públic aquest migdia que La Fageda, sòcia de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, ha estat...
Barcelona celebrarà un any més l’arribada del vi novell amb una festa el dissabte, 30 de novembre, als jardins del Palau Robert. Una oportunitat...
Castell d’Or anuncia la renovació completa de la seva gamma de vins i caves 'Cossetània', inspirada en l’essència ancestral del poblat iber...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació han treballat coordinadament,...
Òscar Ordeig, conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, és reconegut en l’àmbit polític català...
La preocupació front la sequera i altres inclemències meteorològiques així com la transformació cap a una major competitivitat, són aspectes...
La situació de sequera que s’arrossega a Catalunya i els efectes del canvi climàtic estan tenint un impacte greu en el sector de la fruita seca...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h