Amb el lema “Molt fans del que és nostre”, la Interprofessional del boví presenta avui oficialment la nova campanya de promoció que té per objectiu posar en valor les bondats de la nostra carn de vacum i animar els consumidors a gaudir-la durant aquests mesos d’estiu, amb família i amics, després de tantes setmanes de confinament.
Eliseu Isla, de la cooperativa d’Ivars, representant del boví a la FCAC i alhora president de PROVACUNO, remarca la necessitat de què el consumidor reconegui el valor nutricional de la nostra carn de vedella i tot l’esforç que hi ha al darrera per part de cooperatives i ramaders: “Veterinaris i ramaders treballem sempre pendents del benestar del nostre bestiar i aconseguim ser cada dia més eficients en la reducció d’emissions”. Igualment, cal reconèixer el paper essencial de la ramaderia bovina en la prevenció d’incendis i en el manteniment del medi rural.
A Youtube hi podeu veure el vídeo promocional: https://www.youtube.com/watch?v=8YrMaiCmH0Y
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h