Amb el lema “Molt fans del que és nostre”, la Interprofessional del boví presenta avui oficialment la nova campanya de promoció que té per objectiu posar en valor les bondats de la nostra carn de vacum i animar els consumidors a gaudir-la durant aquests mesos d’estiu, amb família i amics, després de tantes setmanes de confinament.
Eliseu Isla, de la cooperativa d’Ivars, representant del boví a la FCAC i alhora president de PROVACUNO, remarca la necessitat de què el consumidor reconegui el valor nutricional de la nostra carn de vedella i tot l’esforç que hi ha al darrera per part de cooperatives i ramaders: “Veterinaris i ramaders treballem sempre pendents del benestar del nostre bestiar i aconseguim ser cada dia més eficients en la reducció d’emissions”. Igualment, cal reconèixer el paper essencial de la ramaderia bovina en la prevenció d’incendis i en el manteniment del medi rural.
A Youtube hi podeu veure el vídeo promocional: https://www.youtube.com/watch?v=8YrMaiCmH0Y
La 12a edició dels Premis Vinari dels vins catalans ja té medaller per als vins joves. Un any més, trobem vins de cellers cooperatius a la llista...
Moltes persones pensen que el color del vi depèn de la varietat de raïm amb què s’elabora, però no és així. Si agafem raïms de diferents...
Aquest estiu tornen els “Tastos Pirates” que, des de l’estiu passat, el celler cooperatiu Empordàlia ofereix a alta mar. De juny a setembre...
Soc Olga Casanova Martínez, mestra i aficionada a la cuina. La Ribera d’Ebre és la comarca que em veu viure des de fa molts anys. Des de ben...
“Dona en un sector d’homes. Fa deu anys que m’hi dedico i, a la vinya, sóc feliç. Quan el meu pare es va plantejar deixar d’estar al...
La capital francesa va acollir la 12a edició del concurs Garnatxes del Món, dedicat a la varietat de raïm garnatxa. El jurat, format per un...
La Vinícola de Nulles continua impulsant la diversitat de l’oferta enoturística del celler amb activitats pensades per a tota mena de públic....
El celler Empordàlia ha renovat l’etiquetatge dels vins 'Sinols', els vins més importants del celler, amb l’objectiu i el desig de traslladar,...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h