Carregant web FCAC

Tret de sortida a “Molt fans del que és nostre”

02/07/2020

En un acte celebrat avui, al restaurant la Boscana de Bellvís, PROVACUNO presenta la nova campanya de promoció de la carn de vedella

Amb el lema “Molt fans del que és nostre”, la Interprofessional del boví presenta avui oficialment la nova campanya de promoció que té per objectiu posar en valor les bondats de la nostra carn de vacum i animar els consumidors a gaudir-la durant aquests mesos d’estiu, amb família i amics, després de tantes setmanes de confinament.

Eliseu Isla, de la cooperativa d’Ivars, representant del boví a la FCAC i alhora president de PROVACUNO, remarca la necessitat de què el consumidor reconegui el valor nutricional de la nostra carn de vedella i tot l’esforç que hi ha al darrera per part de cooperatives i ramaders: “Veterinaris i ramaders treballem sempre pendents del benestar del nostre bestiar i aconseguim ser cada dia més eficients en la reducció d’emissions”. Igualment, cal reconèixer el paper essencial de la ramaderia bovina en la prevenció d’incendis i en el manteniment del medi rural.

A Youtube hi podeu veure el vídeo promocional: https://www.youtube.com/watch?v=8YrMaiCmH0Y

Altres notícies
25.03.2025

Premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra d’Espanya per a 'Spelunca', de la Cooperativa de l'Espluga Calba

25/03/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...

18.03.2025

125 anys de cooperativisme al Maresme i la Selva, i 25è aniversari de Conca de la Tordera

18/03/2025

La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...

14.03.2025

Mallart Artesans Xarcuters, la primera xarcuteria que fa la botifarra a l'exclusió

03/2025

Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...

14.03.2025

Esmorzar al Priorat entre oliveres

03/2025

A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...

14.03.2025

Cranc del Delta amb ajoblanco de calçots del Prat

03/2025

Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a...

14.03.2025

Montse Ciurana, ramadera de tercera generació

03/2025

“De petita, donava llet als vedells. Després, vaig anar aprenent a munyir i a preparar el menjar de les vaques... i ajudava a l’estiu”. Montse...

04.03.2025

La Cooperativa Agrícola de Cabacés inaugura noves oficines

04/03/2025

La Cooperativa Agrícola de Cabacés ha inaugurat les noves oficines, un projecte que representa un gran pas endavant per al sector i per al...

03.03.2025

Torna la Festa del Soci de Cellers Domenys amb centenars de participants

03/03/2025

Sant Jaume dels Domenys ha acollit la tradicional Festa del Soci de Cellers Domenys, una jornada que ha reunit centenars de socis i sòcies en un...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya