Castell d'Or ha renovat les etiquetes d'una de les seves línies més emblemàtiques i conegudes, Flama d'Or. Les noves etiquetes estan inspirades en dos dels pilars més destacats del grup, el valor que té la vinya i el respecte cap a la terra en el procés d'elaboració dels caves així com l'elegància i delicadesa de les diferents varietats de raïm que donen lloc als caves Flama d'Or, reconegut internacionalment amb premis com el Concurs Mondial de Bruxelles o Mundus Vini 2020.
La nova etiqueta dóna un protagonisme més notable al cep de vinya, evocant una flama que neix de la terra i que donarà lloc a les diferents varietats que, combinades, crearan vins i caves únics
La nova etiqueta dóna un protagonisme més notable al cep de vinya, evocant una flama que neix de la terra i que donarà lloc a les diferents varietats que, combinades, crearan vins i caves únics. La vinya serigrafiada en daurat com a element inequívocament protagonista i per realçar el seu valor i els orígens del producte que el consumidor rebrà, directament, de la natura a les seves mans.
En el Flama d'Or Brut Nature, el Flama d'Or Semi sec i el Flama d'Or Brut recolzarà la nova etiqueta, una ampolla en tons verdosos que recorden la vinya i la natura en la seva màxima esplendor i força. En el cas del Flama d'Or Brut Rosé, en el seu color identificarem el característic rosat de la varietat Trepat, que és la base d'aquest cava amb personalitat, afruitat i aromàtic. Per últim, també s'ha renovat l'etiqueta del Flama d'Or Brut Reserva Imperial de les varietats Xarel·lo, Macabeu, Parellada i Chardonnay. Amb una etiqueta elegant, geomètrica i amb una tonalitat en marró fosc, que representa la màxima expressió del nostre 'terroir' d'on sorgeixen totes les varietats que configuren un gust fi i elegant, i un post gust persistent amb combinació de fruita i criança.
El minimalisme i l'elegància defineixen la nova imatge d'aquesta línia de Castell d'Or que marida amb la gastronomia amb la mateixa versatilitat i elegància que la seva nova imatge. La textura delicada del paper en negre o un blanc acarat posa en valor aquesta vinya daurada i primaveral.
Font: Castell d'Or
La cooperativa L’Avellanera ha actualitzat la seva pàgina web amb un renovat disseny i una fàcil navegabilitat. Amb aquest canvi l’empresa...
El restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant (Priorat) i liderat pel ‘xef de la mel’ Rafel Muria, aconsegueix una estrella...
Cellers Domenys segueix sumant reconeixements al seu historial. L’entitat ha assolit 6 guardons en total en la 38a edició dels premis...
El celler Empordàlia treu el seu nou vi, ICNOS, que defineix com el seu millor treball. Una edició numerada de només 2600 ampolles. És un vi que...
Les avellanes són un dels fruits secs més recomenables per a qualsevol dieta pel seu alt contingut en proteïnes, antioxidants i minerals. Van...
Castell d’Or aconsegueix la medalla d’Or amb el Cava Marquès de la Sardana Brut Rosat al concurs Internacional Wine Challenge, un certamen amb...
L’Oli de Pau d’oliva extra verge s’obté d’oliveres centenàries de l’Empordà Empordàlia ja ha tret la nova collita d’aquest any del...
Som terra, som força, som cooperativa
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop