Carregant web FCAC

Flama d’Or renova la seva imatge amb una aposta elegant i simbòlica

Les noves etiquetes d’aquesta línia estan inspirades en alguns dels pilars més destacats del grup: el valor originari de la vinya, el respecte a la natura i la delicadesa de les diferents varietats de raïm

26/11/2020

Castell d'Or ha renovat les etiquetes d'una de les seves línies més emblemàtiques i conegudes, Flama d'Or. Les noves etiquetes estan inspirades en dos dels pilars més destacats del grup, el valor que té la vinya i el respecte cap a la terra en el procés d'elaboració dels caves així com l'elegància i delicadesa de les diferents varietats de raïm que donen lloc als caves Flama d'Or, reconegut internacionalment amb premis com el Concurs Mondial de Bruxelles o Mundus Vini 2020.

La nova etiqueta dóna un protagonisme més notable al cep de vinya, evocant una flama que neix de la terra i que donarà lloc a les diferents varietats que, combinades, crearan vins i caves únics

La nova etiqueta dóna un protagonisme més notable al cep de vinya, evocant una flama que neix de la terra i que donarà lloc a les diferents varietats que, combinades, crearan vins i caves únics. La vinya serigrafiada en daurat com a element inequívocament protagonista i per realçar el seu valor i els orígens del producte que el consumidor rebrà, directament, de la natura a les seves mans.

En el Flama d'Or Brut Nature, el Flama d'Or Semi sec i el Flama d'Or Brut recolzarà la nova etiqueta, una ampolla en tons verdosos que recorden la vinya i la natura en la seva màxima esplendor i força. En el cas del Flama d'Or Brut Rosé, en el seu color identificarem el característic rosat de la varietat Trepat, que és la base d'aquest cava amb personalitat, afruitat i aromàtic. Per últim, també s'ha renovat l'etiqueta del Flama d'Or Brut Reserva Imperial de les varietats Xarel·lo, Macabeu, Parellada i Chardonnay. Amb una etiqueta elegant, geomètrica i amb una tonalitat en marró fosc, que representa la màxima expressió del nostre 'terroir' d'on sorgeixen totes les varietats que configuren un gust fi i elegant, i un post gust persistent amb combinació de fruita i criança.

El minimalisme i l'elegància defineixen la nova imatge d'aquesta línia de Castell d'Or que marida amb la gastronomia amb la mateixa versatilitat i elegància que la seva nova imatge. La textura delicada del paper en negre o un blanc acarat posa en valor aquesta vinya daurada i primaveral.

 

Font: Castell d'Or

Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya