Castell d'Or ha renovat les etiquetes d'una de les seves línies més emblemàtiques i conegudes, Flama d'Or. Les noves etiquetes estan inspirades en dos dels pilars més destacats del grup, el valor que té la vinya i el respecte cap a la terra en el procés d'elaboració dels caves així com l'elegància i delicadesa de les diferents varietats de raïm que donen lloc als caves Flama d'Or, reconegut internacionalment amb premis com el Concurs Mondial de Bruxelles o Mundus Vini 2020.
La nova etiqueta dóna un protagonisme més notable al cep de vinya, evocant una flama que neix de la terra i que donarà lloc a les diferents varietats que, combinades, crearan vins i caves únics
La nova etiqueta dóna un protagonisme més notable al cep de vinya, evocant una flama que neix de la terra i que donarà lloc a les diferents varietats que, combinades, crearan vins i caves únics. La vinya serigrafiada en daurat com a element inequívocament protagonista i per realçar el seu valor i els orígens del producte que el consumidor rebrà, directament, de la natura a les seves mans.
En el Flama d'Or Brut Nature, el Flama d'Or Semi sec i el Flama d'Or Brut recolzarà la nova etiqueta, una ampolla en tons verdosos que recorden la vinya i la natura en la seva màxima esplendor i força. En el cas del Flama d'Or Brut Rosé, en el seu color identificarem el característic rosat de la varietat Trepat, que és la base d'aquest cava amb personalitat, afruitat i aromàtic. Per últim, també s'ha renovat l'etiqueta del Flama d'Or Brut Reserva Imperial de les varietats Xarel·lo, Macabeu, Parellada i Chardonnay. Amb una etiqueta elegant, geomètrica i amb una tonalitat en marró fosc, que representa la màxima expressió del nostre 'terroir' d'on sorgeixen totes les varietats que configuren un gust fi i elegant, i un post gust persistent amb combinació de fruita i criança.
El minimalisme i l'elegància defineixen la nova imatge d'aquesta línia de Castell d'Or que marida amb la gastronomia amb la mateixa versatilitat i elegància que la seva nova imatge. La textura delicada del paper en negre o un blanc acarat posa en valor aquesta vinya daurada i primaveral.
Font: Castell d'Or
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h