El celler Empordàlia treu el seu nou vi, ICNOS, que defineix com el seu millor treball. Una edició numerada de només 2600 ampolles. És un vi que neix de vinyes velles, de varietats autòctones i una elaboració molt acurada.
ICNOS vol dir petjada en grec clàssic, i és que aquest vi vol homenatjar als agricultors, homes i dones que deixen rastre i petjada amb el que fan
ICNOS, vol dir petjada en grec, rastre. I, tal com explica Simon Casanovas, gerent d’Empordàlia, “li hem posat aquest nom ja que volem que sigui com un homenatge a tots els nostres agricultors, homes i dones que deixen rastre i petjada amb el que fan, seguint la tradició i fent història“.
ICNOS ja es pot comprar en caixes d’ampolla individual i de tres ampolles a les agrobotigues d’Empordàlia a Pau i a Vilajuïga, a botigues especialitzades de vins i a la botiga on-line del celler.
ICNOS, la petjada d’Empordàlia
De color robí intens i brillant. Té aromes a fruita madura com la cirera i la mora, amb notes de vainilla i cafè. En boca és molt agradable, amb sensacions de regalèssia i torrefacció, amb uns tanins rodons i suaus. El final és llarg i persistent.
Està fet de carinyena i garnatxa de les vinyes més velles del celler Empordàlia, vinyes velles de terrer de pissarra de més de 70 anys, situades als municipis de Rabós, Garriguella.
Combina amb la cuina elaborada de carns i és ideal per gaudir en moments especials.
El celler Empordàlia
Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen el caràcter de l’Empordà.
El celler disposa de dues agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès.
Font: Empordàlia
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h