Carregant web FCAC

El restaurant Quatre Molins, liderat pel 'xef de la mel' Rafel Muria, rep una estrella Michelin

La Guia Michelin d'Espanya i Portugal 2021 ha premiat el restaurant de Cornudella de Montsant (Priorat)

17/12/2020
Cuina creativa i actual al Restaurant Quatre Molins
Cuina creativa i actual al Restaurant Quatre Molins © Art Muria
Rafel Muria, xef del Restaurant Quatre Molins
Rafel Muria, xef del Restaurant Quatre Molins © Art Muria
Rafel Muria, xef del Restaurant Quatre Molins
Rafel Muria, xef del Restaurant Quatre Molins © Art Muria

El restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant (Priorat) i liderat pel ‘xef de la mel’ Rafel Muria, aconsegueix una estrella Michelin.

El restaurant ofereix una cuina creativa, fresca, actual i repleta de matisos que realitza el jove i prometedor xef d'artMuria

El restaurant és un dels nous vint-i-un establiments inclosos a la Guia Michelin d’Espanya i Portugal 2021 i ha estat escollit per la cuina creativa, fresca, actual i repleta de matisos i detalls que realitza el jove i prometedor xef d’artMuria.

El jove cuiner, format en grans restaurants amb estrelles Michelin d’Espanya, França i Itàlia i pertanyent a la nissaga d’apicultors centenària del Perelló Muria, entén l’apicultura amb una exquisida orientació gourmet i sempre ha defensat la cultura de la mel dins la Gastronomia.

Segons Rafel Muria, xef d’artMuria “la mel a la meva cuina defineix una infinitat de possibilitats gastronòmiques, em permet crear un llenguatge únic, absolutament personal i nou, destacant la tradició de la nostra família des de fa més de dos-cents anys”.

La notícia es va donar a conèixer aquest dilluns durant la cerimònia de la Guia Michelin Espanya i Portugal 2021 que, per primera vegada a la seva història i a causa de la pandèmia, va ser presentada i retransmesa de manera telemàtica des de Madrid. La gala va ser presentada per Cayetana Guillén Cuervo i Miguel Ángel Muñoz des de la Real Casa de Correos de la capital espanyola.

“Parlar de mel és parlar d’un producte amb molts matisos gràcies a la seva àmplia varietat, les seves propietats físiques, com la seva viscositat i els seus tons, que la converteixen en un ingredient molt atractiu per a l’alta cuina”, afegeix Muria.

 

Font: Art Muria

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya