El restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant (Priorat) i liderat pel ‘xef de la mel’ Rafel Muria, aconsegueix una estrella Michelin.
El restaurant ofereix una cuina creativa, fresca, actual i repleta de matisos que realitza el jove i prometedor xef d'artMuria
El restaurant és un dels nous vint-i-un establiments inclosos a la Guia Michelin d’Espanya i Portugal 2021 i ha estat escollit per la cuina creativa, fresca, actual i repleta de matisos i detalls que realitza el jove i prometedor xef d’artMuria.
El jove cuiner, format en grans restaurants amb estrelles Michelin d’Espanya, França i Itàlia i pertanyent a la nissaga d’apicultors centenària del Perelló Muria, entén l’apicultura amb una exquisida orientació gourmet i sempre ha defensat la cultura de la mel dins la Gastronomia.
Segons Rafel Muria, xef d’artMuria “la mel a la meva cuina defineix una infinitat de possibilitats gastronòmiques, em permet crear un llenguatge únic, absolutament personal i nou, destacant la tradició de la nostra família des de fa més de dos-cents anys”.
La notícia es va donar a conèixer aquest dilluns durant la cerimònia de la Guia Michelin Espanya i Portugal 2021 que, per primera vegada a la seva història i a causa de la pandèmia, va ser presentada i retransmesa de manera telemàtica des de Madrid. La gala va ser presentada per Cayetana Guillén Cuervo i Miguel Ángel Muñoz des de la Real Casa de Correos de la capital espanyola.
“Parlar de mel és parlar d’un producte amb molts matisos gràcies a la seva àmplia varietat, les seves propietats físiques, com la seva viscositat i els seus tons, que la converteixen en un ingredient molt atractiu per a l’alta cuina”, afegeix Muria.
Font: Art Muria
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h