Carregant web FCAC

El restaurant Quatre Molins, liderat pel 'xef de la mel' Rafel Muria, rep una estrella Michelin

La Guia Michelin d'Espanya i Portugal 2021 ha premiat el restaurant de Cornudella de Montsant (Priorat)

17/12/2020
Cuina creativa i actual al Restaurant Quatre Molins
Cuina creativa i actual al Restaurant Quatre Molins © Art Muria
Rafel Muria, xef del Restaurant Quatre Molins
Rafel Muria, xef del Restaurant Quatre Molins © Art Muria
Rafel Muria, xef del Restaurant Quatre Molins
Rafel Muria, xef del Restaurant Quatre Molins © Art Muria

El restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant (Priorat) i liderat pel ‘xef de la mel’ Rafel Muria, aconsegueix una estrella Michelin.

El restaurant ofereix una cuina creativa, fresca, actual i repleta de matisos que realitza el jove i prometedor xef d'artMuria

El restaurant és un dels nous vint-i-un establiments inclosos a la Guia Michelin d’Espanya i Portugal 2021 i ha estat escollit per la cuina creativa, fresca, actual i repleta de matisos i detalls que realitza el jove i prometedor xef d’artMuria.

El jove cuiner, format en grans restaurants amb estrelles Michelin d’Espanya, França i Itàlia i pertanyent a la nissaga d’apicultors centenària del Perelló Muria, entén l’apicultura amb una exquisida orientació gourmet i sempre ha defensat la cultura de la mel dins la Gastronomia.

Segons Rafel Muria, xef d’artMuria “la mel a la meva cuina defineix una infinitat de possibilitats gastronòmiques, em permet crear un llenguatge únic, absolutament personal i nou, destacant la tradició de la nostra família des de fa més de dos-cents anys”.

La notícia es va donar a conèixer aquest dilluns durant la cerimònia de la Guia Michelin Espanya i Portugal 2021 que, per primera vegada a la seva història i a causa de la pandèmia, va ser presentada i retransmesa de manera telemàtica des de Madrid. La gala va ser presentada per Cayetana Guillén Cuervo i Miguel Ángel Muñoz des de la Real Casa de Correos de la capital espanyola.

“Parlar de mel és parlar d’un producte amb molts matisos gràcies a la seva àmplia varietat, les seves propietats físiques, com la seva viscositat i els seus tons, que la converteixen en un ingredient molt atractiu per a l’alta cuina”, afegeix Muria.

 

Font: Art Muria

Altres notícies
01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

26.06.2025

Manu Chao al Celler Empordàlia

26/06/2025

Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...

25.06.2025

Melodeep Festival torna a la Vinícola de Nulles

25/06/2025

El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...

19.06.2025

Nou motius per brindar amb vins cooperatius

19/06/2025

Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...

18.06.2025

Domenio torna a brillar als Decanter World Wine Awards

18/06/2025

Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...

17.06.2025

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...

10.06.2025

Empedrat de mongetes del ganxet ecològiques

06/2025

Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...

10.06.2025

L'Associació Catalana d’Enòlegs reconeix Cevipe amb el premi 'Enòleg de Prestigi' a La Nit de l'Enologia

10/06/2025

El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya