El restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant (Priorat) i liderat pel ‘xef de la mel’ Rafel Muria, aconsegueix una estrella Michelin.
El restaurant ofereix una cuina creativa, fresca, actual i repleta de matisos que realitza el jove i prometedor xef d'artMuria
El restaurant és un dels nous vint-i-un establiments inclosos a la Guia Michelin d’Espanya i Portugal 2021 i ha estat escollit per la cuina creativa, fresca, actual i repleta de matisos i detalls que realitza el jove i prometedor xef d’artMuria.
El jove cuiner, format en grans restaurants amb estrelles Michelin d’Espanya, França i Itàlia i pertanyent a la nissaga d’apicultors centenària del Perelló Muria, entén l’apicultura amb una exquisida orientació gourmet i sempre ha defensat la cultura de la mel dins la Gastronomia.
Segons Rafel Muria, xef d’artMuria “la mel a la meva cuina defineix una infinitat de possibilitats gastronòmiques, em permet crear un llenguatge únic, absolutament personal i nou, destacant la tradició de la nostra família des de fa més de dos-cents anys”.
La notícia es va donar a conèixer aquest dilluns durant la cerimònia de la Guia Michelin Espanya i Portugal 2021 que, per primera vegada a la seva història i a causa de la pandèmia, va ser presentada i retransmesa de manera telemàtica des de Madrid. La gala va ser presentada per Cayetana Guillén Cuervo i Miguel Ángel Muñoz des de la Real Casa de Correos de la capital espanyola.
“Parlar de mel és parlar d’un producte amb molts matisos gràcies a la seva àmplia varietat, les seves propietats físiques, com la seva viscositat i els seus tons, que la converteixen en un ingredient molt atractiu per a l’alta cuina”, afegeix Muria.
Font: Art Muria
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h