L'obrador de la Cooperativa Agrària del Vallès ha fet un salt qualitatiu important en la producció de conserves. El resultat en són les noves cremes i salses ecològiques elaborades amb els millors productes de l'horta del Vallès provinents dels camps i els horts dels socis de la cooperativa.
Sota la marca ‘Horta del Vallès’, L’Agrària ofereix a partir d’aquest mes de gener conserves de triturat de tomàquet, salsa de calçot, crema de carbassó i crema de carbassa. Totes elles són en format ecològic, excepte el tomàquet, que s'ofereix en format ecològic i convencional.
Les noves cremes i salses ecològiques estan elaborades a l'obrador de L'Agrària amb processos artesanals i naturals
L'obrador de L'Agrària les elabora per mitjà d'un procés artesanal i natural, com ja fa amb les llegums; la mongeta del ganxet, el cigró i les llenties.
A L’Agrària som més de 300 agricultors professionals que creiem en el futur dels productes agroalimentaris de qualitat i de proximitat.
Les conserves ja estan a la venda a les nostres tres agrobotigues (Franqueses del Vallès, Sabadell i Vilanova del Vallès) i a punt de ser distribuïdes als punts de venda que ho requereixin.
Triturat de Tomàquet | Conté tomàquet madur de productors del Vallès, sense res més. Hi ha la versió ecològica i la convencional |
Salsa de calçot | Conté tomàquet de Lliçà de Vall, pebrot de Llerona, alls de Marata, ametlla de Santa Eulàlia, pa torrat de Granollers, i avellanes, oli, sal, pebre i vinagre |
Crema de carbassa | Conté carbassa de cacauet de Marata, porros, oli, sal i aigua |
Crema de carbassó | Conté carbassó, cebes, oli, sal i aigua |
Font: Agrària del Vallès
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h