Carregant web FCAC

L'Agrària estrena noves cremes i salses ecològiques

4 noves conserves: salsa de tomàquet, crema de carbassa, crema de carbassó i salsa de calçot

04/02/2021
Cremes i salses ecològiques
Cremes i salses ecològiques © Agrària del Vallès

L'obrador de la Cooperativa Agrària del Vallès ha fet un salt qualitatiu important en la producció de conserves. El resultat en són les noves cremes i salses ecològiques elaborades amb els millors productes de l'horta del Vallès provinents dels camps i els horts dels socis de la cooperativa.

Sota la marca ‘Horta del Vallès’, L’Agrària ofereix a partir d’aquest mes de gener conserves de triturat de tomàquet, salsa de calçot, crema de carbassó i crema de carbassa. Totes elles són en format ecològic, excepte el tomàquet, que s'ofereix en format ecològic i convencional.

Les noves cremes i salses ecològiques estan elaborades a l'obrador de L'Agrària amb processos artesanals i naturals

L'obrador de L'Agrària les elabora per mitjà d'un procés artesanal i natural, com ja fa amb les llegums; la mongeta del ganxet, el cigró i les llenties.

A L’Agrària som més de 300 agricultors professionals que creiem en el futur dels productes agroalimentaris de qualitat i de proximitat.

Les conserves ja estan a la venda a les nostres tres agrobotigues (Franqueses del Vallès, Sabadell i Vilanova del Vallès) i a punt de ser distribuïdes als punts de venda que ho requereixin.

Triturat de Tomàquet Conté tomàquet madur de productors del Vallès, sense res més. Hi ha la versió ecològica i la convencional
Salsa de calçot Conté tomàquet de Lliçà de Vall, pebrot de Llerona, alls de Marata, ametlla de Santa Eulàlia, pa torrat de Granollers, i avellanes, oli, sal, pebre i vinagre
Crema de carbassa Conté carbassa de cacauet de Marata, porros, oli, sal i aigua
Crema de carbassó Conté carbassó, cebes, oli, sal i aigua

 

Font: Agrària del Vallès

Altres notícies
01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

26.06.2025

Manu Chao al Celler Empordàlia

26/06/2025

Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...

25.06.2025

Melodeep Festival torna a la Vinícola de Nulles

25/06/2025

El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...

19.06.2025

Nou motius per brindar amb vins cooperatius

19/06/2025

Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...

18.06.2025

Domenio torna a brillar als Decanter World Wine Awards

18/06/2025

Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...

17.06.2025

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...

10.06.2025

Empedrat de mongetes del ganxet ecològiques

06/2025

Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...

10.06.2025

L'Associació Catalana d’Enòlegs reconeix Cevipe amb el premi 'Enòleg de Prestigi' a La Nit de l'Enologia

10/06/2025

El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya