Carregant web FCAC

L'Agrària estrena noves cremes i salses ecològiques

4 noves conserves: salsa de tomàquet, crema de carbassa, crema de carbassó i salsa de calçot

04/02/2021
Cremes i salses ecològiques
Cremes i salses ecològiques © Agrària del Vallès

L'obrador de la Cooperativa Agrària del Vallès ha fet un salt qualitatiu important en la producció de conserves. El resultat en són les noves cremes i salses ecològiques elaborades amb els millors productes de l'horta del Vallès provinents dels camps i els horts dels socis de la cooperativa.

Sota la marca ‘Horta del Vallès’, L’Agrària ofereix a partir d’aquest mes de gener conserves de triturat de tomàquet, salsa de calçot, crema de carbassó i crema de carbassa. Totes elles són en format ecològic, excepte el tomàquet, que s'ofereix en format ecològic i convencional.

Les noves cremes i salses ecològiques estan elaborades a l'obrador de L'Agrària amb processos artesanals i naturals

L'obrador de L'Agrària les elabora per mitjà d'un procés artesanal i natural, com ja fa amb les llegums; la mongeta del ganxet, el cigró i les llenties.

A L’Agrària som més de 300 agricultors professionals que creiem en el futur dels productes agroalimentaris de qualitat i de proximitat.

Les conserves ja estan a la venda a les nostres tres agrobotigues (Franqueses del Vallès, Sabadell i Vilanova del Vallès) i a punt de ser distribuïdes als punts de venda que ho requereixin.

Triturat de Tomàquet Conté tomàquet madur de productors del Vallès, sense res més. Hi ha la versió ecològica i la convencional
Salsa de calçot Conté tomàquet de Lliçà de Vall, pebrot de Llerona, alls de Marata, ametlla de Santa Eulàlia, pa torrat de Granollers, i avellanes, oli, sal, pebre i vinagre
Crema de carbassa Conté carbassa de cacauet de Marata, porros, oli, sal i aigua
Crema de carbassó Conté carbassó, cebes, oli, sal i aigua

 

Font: Agrària del Vallès

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya