Les millores que La Fageda ha aplicat al producte han donat com a resultat uns iogurts líquids que milloren el gust, incorporen sucre de canya, tenen una imatge que reforça més la identitat visual de la marca i els presenten en un envàs més sostenible pensat amb criteris d’ecodisseny. El format també es nou, s’ha passat dels 650 ml a 550 ml.
Amb la reformulació s’ha aconseguit una textura més líquida i s’han fet canvis en dos ingredients, el sucre i les aromes. Les tres referències, el natural i els gustos de llimona i maduixa, tenen ara sucre de canya i això ha fet possible una reducció dels sucres afegits millorant doncs els valors nutricionals del producte. Les aromes naturals dels de llimona i de maduixa també s’han renovat i evoquen més el gust de les respectives fruites. El resultat de tot plegat s’ha traduït en un “iogurt molt bo, més líquid, lleuger i refrescant” destaca Oriol Gol, director d’Innovació.
La nova ampolla està elaborada amb un 30% de PET reciclat i és 100% reciclable
Més enllà de millorar el gust han apostat també per presentar el producte en un envàs més sostenible. La nova ampolla pesa 29 g (abans 32,5 g), està elaborada amb un 30% de PET reciclat i és 100% reciclable. Fins i tot el material de les etiquetes de l’ampolla garanteix que es desenganxen amb facilitat per permetre el reciclatge total. Aquest nou envàs evitarà una emissió de 12 tones de CO2.
Francesc Galí, director de Comercial i Màrqueting, subratlla que amb aquest rellançament “complim el compromís amb els nostres consumidors de posar al mercat uns iogurts de granja únics, molt bons i encaminats sempre a millorar els seus atributs en termes de salut i sostenibilitat. Estem convençuts que els canvis revitalitzen el producte de manera rellevant”.
Font: La Fageda
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h