Carregant web FCAC

Presentació del nou logotip

Nova imatge per als vins de la Cooperativa Agrícola de Corbera d'Ebre

La terra llaurada, la cooperació, el producte de proximitat i el poble són els valors que identifiquen la cooperativa

27/04/2021

La Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre presenta nova imatge per als seus vins que, d’ara endavant, s’identificaran amb un logotip que representa el camp llaurat i fusiona l’evocació a les lletres “a”, “c” i “o”. Aquest marc conceptual fa referència als valors essencials del celler: agroalimentació, cultiu, cooperació, col·lectiu, cultura del vi, km 0, cicle natural, dinamisme i, naturalment, el poble a on està arrelada la cooperativa.

Fundada al 1959, la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre agrupa més de 150 socis productors que es dediquen principalment al conreu de la vinya, amb una producció anual de 3 milions de quilos de raïm. La garnatxa és un tret diferencial dels seus vins, emparats per la DO Terra Alta.

A més, la cooperativa elabora oli d’oliva Verge Extra emparat sota DOP Oli Terra Alta  i els socis conreen ametlla, préssec i cirera, productes que també s’identificaran amb el nou logotip.

Josep Pere Colat, president de la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre explica el perquè de la nova imatge: “Vivim i treballem a la Terra Alta, un territori carregat d’història i amb àmplia tradició vitivinícola, i el nostre compromís està basat en l’elaboració de productes de qualitat, però també en el retorn social de la nostra tasca. Volem que la nova imatge identifiqui tots aquests valors que diferencien els nostres productes. Aquesta modernització, a més, s’emmarca en la nostra entrada en el sector del comerç electrònic, on ens estem obrint camí i molts clients del nou canal ja estan repetint compra amb nosaltres”.

L’Agrícola Corbera d’Ebre, que produeix 3M kg raïm anuals, també ha obert una botiga on-line amb el compromís d’entrega 24 h

Així doncs, el projecte de la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre per arribar consumidor final de forma interactiva i renovada l’ha portat a obrir una botiga on-line i facilitar la compra dels seus productes arreu del territori  amb un compromís d’entrega en 24 hores.

El seu pla d’acció també contempla la implementació de suports digitals destinats a fomentar la venda de proximitat, com els “packs”, les promocions online i concursos. En aquest sentit, ha obert l’espai “Maridatge entre fogons” perquè xefs i bloguers presentin receptes de cuina tradicionals o innovadores que es mariden amb els vins i olis del celler.

En el vessant més social, la cooperativa impulsa cada any l’edició limitada del vi solidari “Sense Límits” a favor de l’Associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre.

Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya