Carregant web FCAC

L'Agrícola de Llorenç renova la seva imatge corporativa després del centenari

En un tast molt especial i multitudinari amb els seus socis, es va presentar també la nova web i la botiga on-line

28/06/2021
Nova imatge corporativa de l'Agrícola de Llorenç del Penedès
Nova imatge corporativa de l'Agrícola de Llorenç del Penedès

La cooperativa L'Agrícola de Llorenç ha celebrat la seva particular festa major després d'haver de suspendre la majoria d'actes del centenari degut a la pandèmia. En un multitudinari tast dels vins i caves més premiats de l'entitat, davant de la façana modernista del celler, que també va ser un homenatge a tots els socis i sòcies de l'entitat, es va presentar la nova imatge corporativa que ha anat a càrrec de la dissenyadora gràfica Alba Vicente i també es va fer pública la nova botiga on-line. La nova imatge, més moderna i estilitzada, incorpora el 1920 (any de fundació de la cooperativa) al logo i s'utilitza un sol color, el vermell bordeus. El nou logo té versions en vertical i horitzontal i també en negatiu per a diferents usos i aplicacions.

Pel que fa a la nova web i la botiga on-line, que incorpora la nova imatge gràfica, vol ser un nou canal de vendes dels productes de l'Agrícola i un aparador per donar a conèixer la cooperativa, la seva història, les seccions, la força del cooperativisme i la qualitat dels seus productes.

En paraules de Pere Rafecas, membre de l’actual junta de l'entitat: "sovint costa de valorar la qualitat dels productes de casa i han de venir de fora a recordar-nos-ho". I és que tots els vins i caves que es van tastar a la festa tenen notes de tast superiors a 9/10 en el tast a cegues de la "Guía de Vins de Catalunya i el Rosselló". En el cas del 'Vi del centenari 1920', ahir es va anunciar que recentment ha guanyat la medalla de plata Wine Pleasure situant-lo com un dels 50 vins blancs més ben valorats del món. Pel que fa als caves, el 'Cava Culminant' gran reserva brut nature té una nota de 9,56/10, la medalla d'or al tast de vins International Wine Awards 2020 i la medalla de plata al certamen 50 Great Cavas 2021 de wine pleasures.

L'acte també va comptar amb l'actuació del Cor El Gotim que va amenitzar la vetllada amb les seves sardanes. Cal destacar la vinculació d’aquesta formació amb l’Agrícola de Llorenç. A part que la majoria dels seus membres són fills o néts de socis, aquesta agrupació de cor clavé és hereva del Cor El Raïm, formació que hi va haver durant més de 40 anys al poble, molt vinculada a la cooperativa.

Font: L'Agrícola de Llorenç del Penedès
Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya