Carregant web FCAC

El Celler Masroig marida les Jornades de l'Horta del Priorat a Taula

Del 12 al 29 d'agost, es podran degustar en més de 12 restaurants i allotjaments del Priorat els productes més típics de la zona: tomàquet, vi i oli

11/08/2021

El Priorat acollirà la primera edició de L'Horta del Priorat a Taula, unes jornades que neixen amb l'objectiu d'aportar valor afegit a la Fira de la Tomaca del Priorat, que se celebrarà els dies 21 i 22 d'agost, per tal de fer palesa de l'essència i tradició gastronòmica de la comarca.

"Sempre estarem al costat de les iniciatives que puguin afavorir i donar a conèixer els productes de la terra"

L'acte d'inauguració que es va celebrar el passat dilluns 2 d'agost, va tenir la presència de diferents personalitats, entre elles el senyor Andreu Fernández, president del Celler Masroig, on va expressar que "sempre estarem al costat de les iniciatives que puguin afavorir i donar a conèixer els productes de la terra".

Més de quinze dies on els establiments participants oferiran plats i degustacions amb productes de primera qualitat recol·lectats de l'horta del Priorat; acompanyats d'oli d'oliva verge extra DOP Siurana i vins de la DO Montsant, ambdós del Celler Masroig. A més, per arrodonir les jornades també s'ofereixen experiències que inclouen dos dies d'allotjament amb esmorzar inclòs. També es podrà gaudir d'activitats enoturístiques al Celler Masroig, a través de reserva prèvia.

Els hotels, hostals i restaurants que participaran en aquesta jornada són: Mas del Salin, Lo Refugi Gastrobar, Hotel-Hostal Sport, Apartaments Baronia - l'Escoleta, Mas Trucafort, Hotel i Restaurant Lotus Priorat, Restaurant El Cairat, Restaurant Brichs, Cal Salut, Hotel - Restaurant Cal Llop, Mas Ardèvol.

Durant l'acte de presentació, els periodistes i assistents van degustar els vins i els olis del Celler Masroig i un tast de tomaca del Priorat.

Font: Celler Masroig
Altres notícies

Mel Solidària, el nou producte de Mel Muria que destina els beneficis a l'ONG NASCO Feeding Minds

20/01/2022

L’empresa de mel centenària del Perelló (Tarragona) Mel Muria, ha presentat Mel Solidària, el nou producte que ha creat en benefici de l’ONG...

Garapinyades, el dolç elaborat de L'Avellanera que ens retorna a la infantesa

11/01/2022

D’entre tots els productes que elabora la cooperativa L’Avellanera, de la Selva Camp (Tarragona), destaquen les seves avellanes i ametlles...

Muria BIO arrasa en els Great Taste Awards 2021 amb 2 estrelles per a 4 de les seves varietats de mel ecològica

16/12/2021

Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa tarragonina Mel Muria, ha destacat de manera notable en l’edició dels Great Taste Awards...

Nou li’COR d’arròs’ del Delta de la Càmara Arrossera del Montsià

23/11/2021

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià ha tret recentment al mercat el li’COR d’arròs’ del Delta. És tracta d’un licor crema...

Empordàlia celebra la seva festa i presenta l'oli nou

17/11/2021

El diumenge 28 de novembre el celler Empordàlia celebrarà la seva festa de l’oli, un moment per agrair la fidelitat als seus clients, socis i...

Arriba l’oli del raig a les cooperatives

22/10/2021

Molts molins de les cooperatives ja han començat a rajar oli. La collita d’olives ha començat a moltes zones de Catalunya i s’allargarà fins a...

Bombons d'avellana, la proposta més dolça de L'Avellanera

21/10/2021

La cooperativa L’Avellanera de la Selva Camp (Tarragona), ens porta una dolça proposta per a aquest Nadal: els seus deliciosos bombons...

Els productes de les cooperatives catalanes ja representen un 10% de les vendes de proximitat de Caprabo

20/10/2021

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo han reforçat el compromís de col·laboració per fomentar el coneixement i el...

Som socis de:
Amb el suport de