Carregant web FCAC

El Celler Masroig marida les Jornades de l'Horta del Priorat a Taula

Del 12 al 29 d'agost, es podran degustar en més de 12 restaurants i allotjaments del Priorat els productes més típics de la zona: tomàquet, vi i oli

11/08/2021

El Priorat acollirà la primera edició de L'Horta del Priorat a Taula, unes jornades que neixen amb l'objectiu d'aportar valor afegit a la Fira de la Tomaca del Priorat, que se celebrarà els dies 21 i 22 d'agost, per tal de fer palesa de l'essència i tradició gastronòmica de la comarca.

"Sempre estarem al costat de les iniciatives que puguin afavorir i donar a conèixer els productes de la terra"

L'acte d'inauguració que es va celebrar el passat dilluns 2 d'agost, va tenir la presència de diferents personalitats, entre elles el senyor Andreu Fernández, president del Celler Masroig, on va expressar que "sempre estarem al costat de les iniciatives que puguin afavorir i donar a conèixer els productes de la terra".

Més de quinze dies on els establiments participants oferiran plats i degustacions amb productes de primera qualitat recol·lectats de l'horta del Priorat; acompanyats d'oli d'oliva verge extra DOP Siurana i vins de la DO Montsant, ambdós del Celler Masroig. A més, per arrodonir les jornades també s'ofereixen experiències que inclouen dos dies d'allotjament amb esmorzar inclòs. També es podrà gaudir d'activitats enoturístiques al Celler Masroig, a través de reserva prèvia.

Els hotels, hostals i restaurants que participaran en aquesta jornada són: Mas del Salin, Lo Refugi Gastrobar, Hotel-Hostal Sport, Apartaments Baronia - l'Escoleta, Mas Trucafort, Hotel i Restaurant Lotus Priorat, Restaurant El Cairat, Restaurant Brichs, Cal Salut, Hotel - Restaurant Cal Llop, Mas Ardèvol.

Durant l'acte de presentació, els periodistes i assistents van degustar els vins i els olis del Celler Masroig i un tast de tomaca del Priorat.

Font: Celler Masroig
Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya