Carregant web FCAC

Tasta la verema a Celler Masroig, una proposta per descobrir el món del vi

El celler del Montsant ja ha començat la nova temporada de verema i ha preparat una experiència única perquè els visitants la gaudeixin de primera mà

09/09/2021

Durant els mesos de verema Celler Masroig ofereix l’activitat Tasta la Verema; una experiència singular, directa i propera que permetrà als visitants descobrir el món del vi en primera persona. Una proposta molt aclamada que s’ha reprès després d’unes temporades, en un format renovat i adaptat a la situació actual.

Es començarà amb una visita a les vinyes per aprendre les diferents varietats de raïm, els diversos tipus de sòl i el procés de verema, interactuant amb els viticultors. L’activitat seguirà amb una visita al celler per veure com es fa l’entrada del raïm i com comença la vinificació. Acabarà amb un tast de most i vins, per tal d’apreciar procés d’evolució d’aquest producte.

 Celler Masroig aposta per un enoturisme divers, pensat per tots els públics

A part d’aquesta experiència, Celler Masroig seguirà oferint cada dia visites guiades a les instal·lacions,  més tast de vins, entre altres experiències enoturístiques que ofereix habitualment. La visita ‘Tasta la  verema’ es realitzarà els següents dissabtes de verema: 18 de setembre, 25 de setembre i 2 d’octubre.

Es requereix reserva prèvia i les places seran limitades. Consultar preu, condicions i disponibilitats a visites@cellermasroig.com.

Font: Celler Masroig
Altres notícies

Es presenta Viniscoop, la primera botiga on-line especialitzada en vins i caves de cooperatives

16/09/2021

Viniscoop neix amb la participació de 12 cellers cooperatius catalans. Ofereix un catàleg seleccionat de més de 100 vins de 10 Denominacions...

Orelletes

24/08/2021

Les orelletes són un dolç molt típic de Les Garrigues i d’altres zones de Catalunya. La seva elaboració és un acte més de la Festa Major...

El Celler Masroig marida les Jornades de l'Horta del Priorat a Taula

11/08/2021

El Priorat acollirà la primera edició de L'Horta del Priorat a Taula, unes jornades que neixen amb l'objectiu d'aportar valor afegit a la Fira de...

Pa amb oli, xocolata i sal

29/07/2021

Ingredients per 4 persones 250 g de nata 250 g de llet 100 g de sucre 100 g de rovells d'ou 225 g de sucre Sal maldon Oli...

Tornen les “experiències” a Empordàlia

21/07/2021

Tot i amb el fantasma de la covid-19 encara marcant el nostre dia a dia, el celler cooperatiu Empordàlia ha reobert aquest juliol l’hostaleria a...

L'Agrícola de Llorenç premiada amb dues medalles al Concurs International Wine and Spirits Awards 2021

16/07/2021

Els vins i caves de la cooperativa L'Agrícola de Llorenç del Penedès han obtingut nous reconeixements a nivell internacional. Concretament han...

Muria BIO mostra la seva cara més sostenible a BioCultura BCN 2021

15/07/2021

Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa tarragonina Mel Muria pertanyent al Canal Horeca, ha mostrat la seva cara més sostenible a...

Som socis de:
Amb el suport de