Durant els mesos de verema Celler Masroig ofereix l’activitat Tasta la Verema; una experiència singular, directa i propera que permetrà als visitants descobrir el món del vi en primera persona. Una proposta molt aclamada que s’ha reprès després d’unes temporades, en un format renovat i adaptat a la situació actual.
Es començarà amb una visita a les vinyes per aprendre les diferents varietats de raïm, els diversos tipus de sòl i el procés de verema, interactuant amb els viticultors. L’activitat seguirà amb una visita al celler per veure com es fa l’entrada del raïm i com comença la vinificació. Acabarà amb un tast de most i vins, per tal d’apreciar procés d’evolució d’aquest producte.
Celler Masroig aposta per un enoturisme divers, pensat per tots els públics
A part d’aquesta experiència, Celler Masroig seguirà oferint cada dia visites guiades a les instal·lacions, més tast de vins, entre altres experiències enoturístiques que ofereix habitualment. La visita ‘Tasta la verema’ es realitzarà els següents dissabtes de verema: 18 de setembre, 25 de setembre i 2 d’octubre.
Es requereix reserva prèvia i les places seran limitades. Consultar preu, condicions i disponibilitats a visites@cellermasroig.com.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h