Carregant web FCAC

Tasta la verema a Celler Masroig, una proposta per descobrir el món del vi

El celler del Montsant ja ha començat la nova temporada de verema i ha preparat una experiència única perquè els visitants la gaudeixin de primera mà

09/09/2021

Durant els mesos de verema Celler Masroig ofereix l’activitat Tasta la Verema; una experiència singular, directa i propera que permetrà als visitants descobrir el món del vi en primera persona. Una proposta molt aclamada que s’ha reprès després d’unes temporades, en un format renovat i adaptat a la situació actual.

Es començarà amb una visita a les vinyes per aprendre les diferents varietats de raïm, els diversos tipus de sòl i el procés de verema, interactuant amb els viticultors. L’activitat seguirà amb una visita al celler per veure com es fa l’entrada del raïm i com comença la vinificació. Acabarà amb un tast de most i vins, per tal d’apreciar procés d’evolució d’aquest producte.

 Celler Masroig aposta per un enoturisme divers, pensat per tots els públics

A part d’aquesta experiència, Celler Masroig seguirà oferint cada dia visites guiades a les instal·lacions,  més tast de vins, entre altres experiències enoturístiques que ofereix habitualment. La visita ‘Tasta la  verema’ es realitzarà els següents dissabtes de verema: 18 de setembre, 25 de setembre i 2 d’octubre.

Es requereix reserva prèvia i les places seran limitades. Consultar preu, condicions i disponibilitats a visites@cellermasroig.com.

Font: Celler Masroig
Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya