Carregant web FCAC

Tasta la verema a Celler Masroig, una proposta per descobrir el món del vi

El celler del Montsant ja ha començat la nova temporada de verema i ha preparat una experiència única perquè els visitants la gaudeixin de primera mà

09/09/2021

Durant els mesos de verema Celler Masroig ofereix l’activitat Tasta la Verema; una experiència singular, directa i propera que permetrà als visitants descobrir el món del vi en primera persona. Una proposta molt aclamada que s’ha reprès després d’unes temporades, en un format renovat i adaptat a la situació actual.

Es començarà amb una visita a les vinyes per aprendre les diferents varietats de raïm, els diversos tipus de sòl i el procés de verema, interactuant amb els viticultors. L’activitat seguirà amb una visita al celler per veure com es fa l’entrada del raïm i com comença la vinificació. Acabarà amb un tast de most i vins, per tal d’apreciar procés d’evolució d’aquest producte.

 Celler Masroig aposta per un enoturisme divers, pensat per tots els públics

A part d’aquesta experiència, Celler Masroig seguirà oferint cada dia visites guiades a les instal·lacions,  més tast de vins, entre altres experiències enoturístiques que ofereix habitualment. La visita ‘Tasta la  verema’ es realitzarà els següents dissabtes de verema: 18 de setembre, 25 de setembre i 2 d’octubre.

Es requereix reserva prèvia i les places seran limitades. Consultar preu, condicions i disponibilitats a visites@cellermasroig.com.

Font: Celler Masroig
Altres notícies

Mel Solidària, el nou producte de Mel Muria que destina els beneficis a l'ONG NASCO Feeding Minds

20/01/2022

L’empresa de mel centenària del Perelló (Tarragona) Mel Muria, ha presentat Mel Solidària, el nou producte que ha creat en benefici de l’ONG...

Garapinyades, el dolç elaborat de L'Avellanera que ens retorna a la infantesa

11/01/2022

D’entre tots els productes que elabora la cooperativa L’Avellanera, de la Selva Camp (Tarragona), destaquen les seves avellanes i ametlles...

Muria BIO arrasa en els Great Taste Awards 2021 amb 2 estrelles per a 4 de les seves varietats de mel ecològica

16/12/2021

Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa tarragonina Mel Muria, ha destacat de manera notable en l’edició dels Great Taste Awards...

Nou li’COR d’arròs’ del Delta de la Càmara Arrossera del Montsià

23/11/2021

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià ha tret recentment al mercat el li’COR d’arròs’ del Delta. És tracta d’un licor crema...

Empordàlia celebra la seva festa i presenta l'oli nou

17/11/2021

El diumenge 28 de novembre el celler Empordàlia celebrarà la seva festa de l’oli, un moment per agrair la fidelitat als seus clients, socis i...

Arriba l’oli del raig a les cooperatives

22/10/2021

Molts molins de les cooperatives ja han començat a rajar oli. La collita d’olives ha començat a moltes zones de Catalunya i s’allargarà fins a...

Bombons d'avellana, la proposta més dolça de L'Avellanera

21/10/2021

La cooperativa L’Avellanera de la Selva Camp (Tarragona), ens porta una dolça proposta per a aquest Nadal: els seus deliciosos bombons...

Els productes de les cooperatives catalanes ja representen un 10% de les vendes de proximitat de Caprabo

20/10/2021

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo han reforçat el compromís de col·laboració per fomentar el coneixement i el...

Som socis de:
Amb el suport de