Viniscoop neix amb la participació de 12 cellers cooperatius catalans. Ofereix un catàleg seleccionat de més de 100 vins de 10 Denominacions d’Origen diferents; totes les DOs catalanes que compten amb presència de cellers cooperatius.
Els cellers adscrits al projecte són Adernats, Castell d’Or, Celler Batea, Celler Espolla, Celler Montsec, Cellers Unió, Celler Cooperatiu de Gandesa, Cooperativa de Falset-Marçà, Covides, L’Olivera, Sant Josep Vins i Portell.
La meitat del vi que es produeix a Catalunya (1,5 milions d’hectolitres) l’elaboren cooperatives. Trobem cooperatives a 10 de les 11 Denominacions d’Origen vinícoles de Catalunya i totes elles agrupen la feina d’uns 8 mil agricultors. Les cooperatives tenen un pes cabdal en el panorama vinícola català. Elaboren productes d’una gran qualitat, sostenibles i molt representatius dels seus territoris. I tot i això a vegades el sector cooperatiu no té la projecció que es mereix. Viniscoop vol promoure i potenciar tot aquest patrimoni vinícola.
La botiga on-line viniscoop.com ofereix un catàleg seleccionat on es poden trobar vins, caves, i també vermuts, moscatells, rancis i vins dolços. Inclou marques icòniques com 'Somdinou', 'Perlat', 'Llàgrimes de Tardor', 'Castell d’Or', 'Missenyora', Adernats... i moltes d’altres que mereixen ser descobertes. A més els impulsors del projecte preveuen ampliar el catàleg progressivament amb la incorporació de nous vins i cellers.
Viniscoop és una iniciativa 100% digital impulsada per un grup inversor amb experiència en entorns digitals i un grup de cooperatives. No és un marketplace sinó que es tracta d’un e-commerce pròpiament, amb magatzem i logística pròpies. En aquest sentit la iniciativa garanteix una compra ràpida i segura a l’usuari, amb els mínims intermediaris.
L’objectiu de Viniscoop és convertir-se en el portal de referència dels vins cooperatius i, alhora, facilitar al consumidor l’accés a uns productes molt representatius del territori, autèntics i de gran qualitat.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h