La col·lecció de mels de luxe perellonenca artMuria Luxury Innova ha estat un dels productes triomfadors a la fira SIRHA 2021, l’event de referència mundial en Hostaleria i Restauració, celebrat del 21 al 23 de setembre a la ciutat francesa de Lyon, i que ha reunit a més de 225.000 professionals.
artMuria, la marca més glamourosa de la família Muria, és molt apreciada dins del mercat francès per els professionals del sector i pels paladars gourmet.
L’estand d’artMuria, que ha participat a SIRHA Lyon 2021, de la mà de l’Associació Espanyola del Luxe (Luxury Spain), ha rebut la visita de nombrosos professionals de la Restauració, l’Hostaleria i l’Alimentació, distribuïdors, així com de representants de Retail.
França és un dels països més destacats en termes de mercat de la Unió Europa, ja que constitueix el primer país per a l’exportació de productes alimentaris espanyols. Un mercat molt exigent en el que la presentació té una especial importància. Els productes gourmet tenen una alta cabuda al mercat francès i molts d’ells arriben al consumidor final a través del canal HORECA.
La col·lecció artMuria Luxury Innova compta amb un estoig vermell de mel de Taronger amb Safrà ‘Tresor Aromàtic’, un estoig daurat de mel de Taronger amb Trufa Blanca ‘Caprici de la Natura’, guardonades amb 3 estrelles i 1 estrella en el Great Taste Award 2020 respectivament, i un estoig negre doble que inclou mels de Taronger amb Trufa Blanca i Trufa Negra ‘Joies del Mediterrani’.
Però artMuria Luxury Innova no destaca només pel seu contingut. L’apartat de disseny del prestigiós London International Honey Award (LIHA) 2020 va premiar amb una medalla de bronze el packaging de l’estoig ‘Joies Mediterrànies’.
Des del seu llançament al mercat el 2014, les mels d’artMuria han traspassat fronteres, han conquerit els paladars dels consumidors i dels jurats més exigents i s’han situat en els rànquings més alts a nivell internacional.
Sobre artMuria
La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer del seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d’altíssima qualitat.
La col·lecció artMuria, que està disponible en botigues especialitzades i gourmet, al canal HORECA i a través d’Internet, triplica els nivells de pol·len i marida amb tot tipus d’aliments. En l’actualitat s’exporta a més de 15 països i té presència en establiments i cadenes de tendes tan emblemàtiques com la londinenca Harrods (Regne Unit), Printemps (França) o Globus (Suïssa).
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h