La cooperativa L’Avellanera de la Selva Camp (Tarragona), ens porta una dolça proposta per a aquest Nadal: els seus deliciosos bombons d’avellana.
El bombó d’avellana és un dels productes amb més èxit, durant la temporada d’hivern, de la categoria de xocolatejas de L’Avellanera. Un regal ideal per endolcir les sobretaules familiars o per afegir a les paneres nadalenques d’empresa.
Els bombons d’avellana de L’Avellanera, que estan elaborats amb xocolata negra (60%) i avellanes de la pròpia cooperativa (40%), es comercialitzen en pots de vidre de 150 grams i tenen una excel·lent relació qualitat-preu.
La cooperativa, que abasteix el mercat amb productes naturals i elaborats de la més alta qualitat amb presència al Canal Horeca, comercialitza els seus bombons d’avellana sota la marca 'Infrusec'.
Les avellanes són un dels fruits secs amb més propietats i beneficis per la salut. Gràcies a l’àcid oleic redueixen els nivells de colesterol i protegeixen la salut del cor; aporten energia al cos i la ment i són una gran font d’antioxidants i vitamines A i E; reparen les cèl·lules dels ossos, els músculs i altres òrgans; retarden l’envelliment i prevenen malalties degeneratives; durant l’embaràs afavoreixen el correcte desenvolupament del sistema nerviós del fetus gràcies al seu alt contingut en àcid fòlic; disminueixen el risc de patir malalties cardiovasculars i regulen el trànsit intestinal.
Sobre L’Avellanera
L’Avellanera treballa, des de 1985, per defensar els interessos dels agricultors i la seva activitat a través de la creació d’una gamma de productes d’altíssima qualitat.
L’entitat, que pertany a la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), abasteix el mercat amb productes naturals i elaborats de la més alta qualitat amb presència al Canal Horeca, entre els que destaquen les avellanes, l’oli d’oliva verge extra 'Silvaurum' amb DOP Siurana i el novedós licor de crema d’avellanes elaborat per Bodegues i Destil·leries Lehmann.
En l’actualitat compta amb més de 300 socis que cultiven 1.000 hectàrees d’avellanes i 400 hectàrees d’oliveres, amb una producció superior a les 1.000 tones d’avellana i 800 tones d’oliva a l’any.
Al llarg de tots aquests anys, els diferents responsables de L’Avellanera han sabut unir les tècniques tradicionals de la zona amb les tecnologies més avançades per oferir un producte que combina els sabors d’abans i les exigències de qualitat més avantguardistes.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h