El diumenge 28 de novembre el celler Empordàlia celebrarà la seva festa de l’oli, un moment per agrair la fidelitat als seus clients, socis i treballadors. La celebració, batejada com la Festa d’Empordàlia: presentació del nou 'Oli de Pau', està oberta a tothom i té l’objectiu d’atreure l’atenció sobre el món de l’oli per tal de satisfer les inquietuds dels més curiosos.
Cada any, pel pont de la puríssima, és habitual que els clients més fidels d’Empordàlia es desplacin fins al celler a buscar el nou 'Oli de Pau'. Aquest fet, va ser un dels motius que va impulsar organitzar una festa que servís, per una banda, per presentar la nova producció de l’'Oli de Pau' en exclusiva als clients més fidels i, de l’altra, per agrair aquesta fidelitat d’una manera més especial i posant en valor la cultura de l’oli, per la qual cada vegada el consumidor és més sensible. La festa d’enguany té un sentiment especial, ja que l’any passat no es va poder celebrar degut a la pandèmia.
La Festa d’Empordàlia se celebrarà a l’exterior de la seu de Vilajuïga i inclourà un tast del nou 'Oli de Pau', un esmorzar popular maridat amb els vins del celler, música en directe i comptarà amb l’actuació dels gegants de Vilajuïga. Així mateix, hi haurà una jornada de portes obertes, es podrà pujar al Trenet de Roses i gaudir d’una ruta gratuïta per les oliveres centenàries d’argudell i visitar el celler d’Empordàlia a Pau per veure el molí d’'Oli de Pau'. La Festa començarà a les 10 del matí i acabarà al migdia, jornada festiva, i oberta a tothom.
El celler Empordàlia
Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen el caràcter de l’Empordà.
El celler disposa de dues agrobotigues, una a Pau (Ctra. de Roses s/n - Pau) i una altra a Vilajuïga (Ctra. de Roses, 3 - Vilajuïga), on es poden trobar els seus vins i l’Oli de Pau, a més d’una selecció de productes gastronòmics de proximitat amb segell empordanès. L’horari d’hivern, de l’1 d’octubre al 31 de març, és, de dilluns a dissabtes, de 9h a 13h i de 15h a 19h a Pau, i de 9.30h a 19h a Vilajuïga, i diumenges i festius de 10h a 14h a totes dues botigues.
L’oli d’oliva ‘Baronia de Cabacés’, de la cooperativa Agrícola de Cabacés, ha estat escollit un dels 10 millors olis d’oliva de la...
La Generalitat de Catalunya ha fet públic aquest migdia que La Fageda, sòcia de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, ha estat...
Barcelona celebrarà un any més l’arribada del vi novell amb una festa el dissabte, 30 de novembre, als jardins del Palau Robert. Una oportunitat...
Castell d’Or anuncia la renovació completa de la seva gamma de vins i caves 'Cossetània', inspirada en l’essència ancestral del poblat iber...
La Cooperativa Vinícola de Sarral organitza, el cap de setmana del 15 al 17 de novembre, la 27a Festa del Vi Novell a les instal·lacions del celler...
La Cooperativa Agrícola del Prat consolida la seva presència a les més importants cites gastronòmiques del circuit i torna, per tercer any...
El celler Empordàlia amplia la seva oferta d’enoturisme amb tot tipus de propostes. El 10 de novembre arriba el moment de l’esport amb Fitness...
Els cellers cooperatius han obtingut un total de 32 medalles (2 Vinari Gran Or, 11 Vinari d'Or i 19 Vinari de Plata) i el Premi Vinari al Millor...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h