El diumenge 28 de novembre el celler Empordàlia celebrarà la seva festa de l’oli, un moment per agrair la fidelitat als seus clients, socis i treballadors. La celebració, batejada com la Festa d’Empordàlia: presentació del nou 'Oli de Pau', està oberta a tothom i té l’objectiu d’atreure l’atenció sobre el món de l’oli per tal de satisfer les inquietuds dels més curiosos.
Cada any, pel pont de la puríssima, és habitual que els clients més fidels d’Empordàlia es desplacin fins al celler a buscar el nou 'Oli de Pau'. Aquest fet, va ser un dels motius que va impulsar organitzar una festa que servís, per una banda, per presentar la nova producció de l’'Oli de Pau' en exclusiva als clients més fidels i, de l’altra, per agrair aquesta fidelitat d’una manera més especial i posant en valor la cultura de l’oli, per la qual cada vegada el consumidor és més sensible. La festa d’enguany té un sentiment especial, ja que l’any passat no es va poder celebrar degut a la pandèmia.
La Festa d’Empordàlia se celebrarà a l’exterior de la seu de Vilajuïga i inclourà un tast del nou 'Oli de Pau', un esmorzar popular maridat amb els vins del celler, música en directe i comptarà amb l’actuació dels gegants de Vilajuïga. Així mateix, hi haurà una jornada de portes obertes, es podrà pujar al Trenet de Roses i gaudir d’una ruta gratuïta per les oliveres centenàries d’argudell i visitar el celler d’Empordàlia a Pau per veure el molí d’'Oli de Pau'. La Festa començarà a les 10 del matí i acabarà al migdia, jornada festiva, i oberta a tothom.
El celler Empordàlia
Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen el caràcter de l’Empordà.
El celler disposa de dues agrobotigues, una a Pau (Ctra. de Roses s/n - Pau) i una altra a Vilajuïga (Ctra. de Roses, 3 - Vilajuïga), on es poden trobar els seus vins i l’Oli de Pau, a més d’una selecció de productes gastronòmics de proximitat amb segell empordanès. L’horari d’hivern, de l’1 d’octubre al 31 de març, és, de dilluns a dissabtes, de 9h a 13h i de 15h a 19h a Pau, i de 9.30h a 19h a Vilajuïga, i diumenges i festius de 10h a 14h a totes dues botigues.
Els dissabtes de setembre, el celler Empordàlia organitza “Fes-te el Most”, l’activitat enoturística per a tota la família més important...
L’oli d’oliva verge extra té infinitat d’usos, tant dins com fora de la cuina. Entre ells l’elaboració de postres i gelats amb aquest...
Us heu preguntat mai què és tot el què passa abans de beure’t un got de llet? A l’Experiència #Aprop de Llet Nostra ho descobrireu d’una...
Els vins i caves de la cooperativa Agrícola de Llorenç del Penedès han obtingut nous reconeixements a nivell internacional. Concretament han...
Domenio Wines s’envolta de música aquest estiu. La marca identificadora de les referències de vins i caves de Cellers Domenys estarà present al...
Castell d’Or continua apostant per la innovació i la transformació de la seva imatge. Amb aquesta voluntat, presenta el cava 'Cabaret' inspirat...
Els Premis Vinari dels vins catalans han desvetllat els millors vins joves de Catalunya de les categories blancs, negres, rosats, escumosos i...
Mel Muria va participar a la fira internacional de referència a la Península Ibèrica per a professionals del sector ecològic Organic Food Iberia,...
Som la veu de 193 cooperatives agroalimentàries catalanes
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h