Carregant web FCAC

Empordàlia celebra la seva festa i presenta l'oli nou

Es presentarà la nova anyada 2021 del seu 'Oli de Pau' amb una gran festa oberta a tothom

17/11/2021
'Oli de Pau' d'Empordàlia
'Oli de Pau' d'Empordàlia © Empordàlia

El diumenge 28 de novembre el celler Empordàlia celebrarà la seva festa de l’oli, un moment per agrair la fidelitat als seus clients, socis i treballadors. La celebració, batejada com la Festa d’Empordàlia: presentació del nou 'Oli de Pau', està oberta a tothom i té l’objectiu d’atreure l’atenció sobre el món de l’oli per tal de satisfer les inquietuds dels més curiosos.

Cada any, pel pont de la puríssima, és habitual que els clients més fidels d’Empordàlia es desplacin fins al celler a buscar el nou 'Oli de Pau'. Aquest fet, va ser un dels motius que va impulsar organitzar una festa que servís, per una banda, per presentar la nova producció de l’'Oli de Pau' en exclusiva als clients més fidels i, de l’altra, per agrair aquesta fidelitat d’una manera més especial i posant en valor la cultura de l’oli, per la qual cada vegada el consumidor és més sensible. La festa d’enguany té un sentiment especial, ja que l’any passat no es va poder celebrar degut a la pandèmia.

La Festa d’Empordàlia se celebrarà a l’exterior de la seu de Vilajuïga i inclourà un tast del nou 'Oli de Pau', un esmorzar popular maridat amb els vins del celler, música en directe i comptarà amb l’actuació dels gegants de Vilajuïga. Així mateix, hi haurà una jornada de portes obertes, es podrà pujar al Trenet de Roses i gaudir d’una ruta gratuïta per les oliveres centenàries d’argudell i visitar el celler d’Empordàlia a Pau per veure el molí d’'Oli de Pau'. La Festa començarà a les 10 del matí i acabarà al migdia, jornada festiva, i oberta a tothom.

El celler Empordàlia

Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen  el caràcter de l’Empordà. 

El celler disposa de dues agrobotigues, una a Pau (Ctra. de Roses s/n - Pau) i una altra a Vilajuïga (Ctra. de Roses, 3 - Vilajuïga), on es poden trobar els seus vins i l’Oli de Pau, a més d’una selecció de productes gastronòmics de proximitat amb segell empordanès. L’horari d’hivern, de l’1 d’octubre al 31 de març, és, de dilluns a dissabtes, de 9h a 13h i de 15h a 19h a Pau, i de 9.30h a 19h a Vilajuïga, i diumenges i festius de 10h a 14h a totes dues botigues.

Font: Empordàlia
Altres notícies
01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

26.06.2025

Manu Chao al Celler Empordàlia

26/06/2025

Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...

25.06.2025

Melodeep Festival torna a la Vinícola de Nulles

25/06/2025

El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...

19.06.2025

Nou motius per brindar amb vins cooperatius

19/06/2025

Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...

18.06.2025

Domenio torna a brillar als Decanter World Wine Awards

18/06/2025

Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...

17.06.2025

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...

10.06.2025

Empedrat de mongetes del ganxet ecològiques

06/2025

Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...

10.06.2025

L'Associació Catalana d’Enòlegs reconeix Cevipe amb el premi 'Enòleg de Prestigi' a La Nit de l'Enologia

10/06/2025

El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya