Carregant web FCAC

Nou li’COR d’arròs’ del Delta de la Càmara Arrossera del Montsià

Elaborat amb la varietat montsianell de la DOP Arròs del Delta de l’Ebre

23/11/2021
Li’COR d’arròs’
Li’COR d’arròs’ © Càmara Arrossera del Montsià

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià ha tret recentment al mercat el li’COR d’arròs’ del Delta. És tracta d’un licor crema elaborat amb arròs de producció pròpia de la varietat montsianell, originària de la zona, i acollit a la DOP Arròs del Delta de l’Ebre. La varietat montsianell junt amb la maceració natural i tradicional dels ingredients, han permès obtenir com a resultat un producte excel·lent. L’etiqueta té la forma d’un gra d’arròs que simbolitza el centre, el cor que ha fet possible aquest nou producte.

El li’COR d’arròs’ és ideal per acompanyar les sobretaules amb un producte de proximitat, de qualitat i de cooperativa que sorprendrà els teus comensals.

Actualment el podeu trobar a botigues especialitzades i diversos restaurants de les Terres de l’Ebre.

La Càmara Arrossera del Montsià agrupa 2.500 persones productores d’arròs que comercialitza sota la marca ‘Montsià’. Recentment ha rebut un reconeixement europeu en innovació i sostenibilitat pel seu projecte Oryzite de bioeconomia circular.

Font: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)
Altres notícies

Mel Solidària, el nou producte de Mel Muria que destina els beneficis a l'ONG NASCO Feeding Minds

20/01/2022

L’empresa de mel centenària del Perelló (Tarragona) Mel Muria, ha presentat Mel Solidària, el nou producte que ha creat en benefici de l’ONG...

Garapinyades, el dolç elaborat de L'Avellanera que ens retorna a la infantesa

11/01/2022

D’entre tots els productes que elabora la cooperativa L’Avellanera, de la Selva Camp (Tarragona), destaquen les seves avellanes i ametlles...

Muria BIO arrasa en els Great Taste Awards 2021 amb 2 estrelles per a 4 de les seves varietats de mel ecològica

16/12/2021

Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa tarragonina Mel Muria, ha destacat de manera notable en l’edició dels Great Taste Awards...

Empordàlia celebra la seva festa i presenta l'oli nou

17/11/2021

El diumenge 28 de novembre el celler Empordàlia celebrarà la seva festa de l’oli, un moment per agrair la fidelitat als seus clients, socis i...

Arriba l’oli del raig a les cooperatives

22/10/2021

Molts molins de les cooperatives ja han començat a rajar oli. La collita d’olives ha començat a moltes zones de Catalunya i s’allargarà fins a...

Bombons d'avellana, la proposta més dolça de L'Avellanera

21/10/2021

La cooperativa L’Avellanera de la Selva Camp (Tarragona), ens porta una dolça proposta per a aquest Nadal: els seus deliciosos bombons...

Els productes de les cooperatives catalanes ja representen un 10% de les vendes de proximitat de Caprabo

20/10/2021

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo han reforçat el compromís de col·laboració per fomentar el coneixement i el...

Som socis de:
Amb el suport de