Carregant web FCAC

Nou li’COR d’arròs’ del Delta de la Càmara Arrossera del Montsià

Elaborat amb la varietat montsianell de la DOP Arròs del Delta de l’Ebre

23/11/2021
Li’COR d’arròs’
Li’COR d’arròs’ © Càmara Arrossera del Montsià

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià ha tret recentment al mercat el li’COR d’arròs’ del Delta. És tracta d’un licor crema elaborat amb arròs de producció pròpia de la varietat montsianell, originària de la zona, i acollit a la DOP Arròs del Delta de l’Ebre. La varietat montsianell junt amb la maceració natural i tradicional dels ingredients, han permès obtenir com a resultat un producte excel·lent. L’etiqueta té la forma d’un gra d’arròs que simbolitza el centre, el cor que ha fet possible aquest nou producte.

El li’COR d’arròs’ és ideal per acompanyar les sobretaules amb un producte de proximitat, de qualitat i de cooperativa que sorprendrà els teus comensals.

Actualment el podeu trobar a botigues especialitzades i diversos restaurants de les Terres de l’Ebre.

La Càmara Arrossera del Montsià agrupa 2.500 persones productores d’arròs que comercialitza sota la marca ‘Montsià’. Recentment ha rebut un reconeixement europeu en innovació i sostenibilitat pel seu projecte Oryzite de bioeconomia circular.

Font: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)
Altres notícies
25.03.2025

Premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra d’Espanya per a 'Spelunca', de la Cooperativa de l'Espluga Calba

25/03/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...

18.03.2025

125 anys de cooperativisme al Maresme i la Selva, i 25è aniversari de Conca de la Tordera

18/03/2025

La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...

14.03.2025

Mallart Artesans Xarcuters, la primera xarcuteria que fa la botifarra a l'exclusió

03/2025

Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...

14.03.2025

Esmorzar al Priorat entre oliveres

03/2025

A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...

14.03.2025

Cranc del Delta amb ajoblanco de calçots del Prat

03/2025

Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a...

14.03.2025

Montse Ciurana, ramadera de tercera generació

03/2025

“De petita, donava llet als vedells. Després, vaig anar aprenent a munyir i a preparar el menjar de les vaques... i ajudava a l’estiu”. Montse...

04.03.2025

La Cooperativa Agrícola de Cabacés inaugura noves oficines

04/03/2025

La Cooperativa Agrícola de Cabacés ha inaugurat les noves oficines, un projecte que representa un gran pas endavant per al sector i per al...

03.03.2025

Torna la Festa del Soci de Cellers Domenys amb centenars de participants

03/03/2025

Sant Jaume dels Domenys ha acollit la tradicional Festa del Soci de Cellers Domenys, una jornada que ha reunit centenars de socis i sòcies en un...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya