A Catalunya hi ha dues cooperatives dedicades a la comercialització d’arròs; ambdues estan ubicades a les Terres de l’Ebre i facturen uns 65 milions d’euros. Es tracta de cooperatives amb una clara visió empresarial que figuren entre les deu principals empreses en el rànquing del sector de l’arròs al conjunt de l’Estat espanyol.
Les arrosseres realitzen el procés d’elaboració -condicionament del gra i posterior blanquejat- i envasat, posicionant el seu producte al consumidor amb marques de reconegut prestigi i sovint emparades per la DOP Arròs del Delta de l’Ebre.
Les cooperatives comercialitzen més del 70% de l’arròs que es produeix a Catalunya.
Nespresso ha donat a la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL) i els seus 54 Bancs d'Aliments associats, 167 tones d'arròs (un 10% més...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) informa que s’inicia la sembra d’arròs a les terres de l’Ebre, en concret a la...
Les cooperatives agràries catalanes MANS Ecològic i Càmara Arrossera del Montsià han rebut el premi a la creació de valor social i el premi de...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià ha tret recentment al mercat el li’COR d’arròs’ del Delta. És tracta d’un licor crema...
Des de fa uns anys, la Càmara Arrossera del Montsià organitza anualment un concurs adreçat a sis escoles d’hostaleria d’arreu de Catalunya amb...
Caprabo i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’han unit, per segon any consecutiu, per celebrar la II Jornada...
29.000 pagesos i pageses compromesos amb l’alimentació i el territori
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h