Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa tarragonina Mel Muria, ha destacat de manera notable en l’edició dels Great Taste Awards 2021.
Muria BIO, pertanyent al Canal Horeca, es l’única marca de mels espanyola que ha aconseguit 2 estrelles en 4 de les seves varietats (taronger, romaní, alta muntanya i cap d’ase) en la 17a edició dels premis londinencs considerats els "Òscars de la Gastronomia" a nivell mundial.
Els Great Taste Awards 2021 han premiat més de 5.000 productes, provinents dels cinc continents, d’entre més de 15.000 propostes. Un jurat format per 500 experts catadors internacionals entre periodistes, crítics gastronòmics, escriptors, cuiners, xefs, productors i restauradors han realitzat una cata a cegues i han llançat el seu veredicte.
Segons la classificació realitzada per The Guild of Fine Food, la principal associació de productes gourmet del Regne Unit, organitzadora d’aquest certamen internacional, aquest nou reconeixement situa la mel ecològica de la família Muria entre les millors del món.
Els Great Taste Awards estan considerats el major reconeixement d’excel·lència en el món gastronòmic i el més cobejat de tots els premis d’aliments i begudes a nivell internacional. L’etiqueta Great Taste negra és una insignia d’honor i un indicador d’un producte excepcional que ha estat descobert gràcies a una cata a cegues de moltes hores. Reconegut com un segell d’excel·lència entre consumidors i minoristes, els Great Taste Awards valoren el sabor per damunt de tot, sense tenir en compte la marca o el packaging del producte.
Muria BIO és una empresa compromesa amb l’entorn i de consciència i filosofia sostenible. El seu compromís amb la natura va molt més enllà de la cura de les abelles. Per això, durant aquest darrer any, ha enfocat la seva missió en reduir l’impacte ambiental dels plàstics i els residus en la comercialització dels seus productos para assolir el desperdici zero: filosofia que fomenta el redisseny en la fabricació de productes perquè sigui fàcilment reutilitzable i no deixar residus en el planeta.
Aquest any la marca ha llançat una nova línia de caramels de mel ecològica amb envàs 100% compostable, única a nivell mundial. Una gamma de caramels de mel de 4 sabors (mel i llimona, mel i eucaliptus, mel i pròpolis i mel i gingebre) que no contenen cap estabilitzant i que estan elaborats amb productes totalment naturals.
També ha redissenyat les seves etiquetes per utilitzar un nou material que es descompon ràpidament gràcies a les seves característiques 100% compostables.
El passat 31 de març es van lliurar els Premis Vinari als projectes, activitats i experiències que destaquen en el panorama actual del turisme del...
El director comercial de Covides, Christophe Marquet, i la comunicadora de vins i caves, Meritxell Falgueras, han presentat el primer cava 'Duc de...
Us proposem descobrir Batea, a la Terra Alta, una població amb un passat històric molt ric, ja que des de la protohistòria se n’han trobat...
Amb l’arribada de la primavera i el bon temps, el celler cooperatiu Empordàlia s’omple d’activitat i obre el seu espai per compartir i donar a...
Castell d’Or presenta nous formats i packaging pels seus productes. En particular, el seu cava ja està disponible en versió Magnum (1,5 litres)...
Caprabo ha introduït als seus supermercats la venda de tomàquets amb embolcall 100% reciclable i compostable de la cooperativa Conca de la Tordera,...
El vi 'La Montsec Rosada' 2021, del Celler Montsec, ha obtingut medalla de plata al prestigiós Concours Mondial de Bruxelles, una competició...
L’Agrícola de Llorenç del Penedès està d’enhorabona pel nou reconeixement obtingut a nivell internacional. La 13a edició de...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h