Carregant web FCAC

La Fageda celebra el 40è aniversari amb el llançament d''Orígens', un iogurt natural d’edició especial

La presentació del producte es realitzarà a Alimentaria amb un showcooking a càrrec de la xef Ada Parellada

01/04/2022
Iogurt 'Orígens' i gelat de pastís de formatge de La Fageda
Iogurt 'Orígens' i gelat de pastís de formatge de La Fageda © FCAC

La Fageda celebra el seu 40 aniversari amb el llançament d’'Orígens', un iogurt d’edició especial que combina les millors característiques dels seus iogurts naturals i grecs per a crear un producte singular que conserva la naturalitat de l’autèntic iogurt de granja; una nova referència que fa homenatge als orígens del projecte.

Aquest lacti de textura i gust únic es presentarà a consumidors i prescriptors el pròxim 5 d’abril, en el marc de la fira Alimentaria, amb un showcooking dirigit per la xef i comunicadora Ada Parellada acompanyada de Neus Rabionet. A l’esdeveniment, es realitzaran receptes creades especialment per a l’ocasió i es donaran a provar als assistents, com ja és costum en aquesta fira d’alimentació.

D’aquesta manera, 'Orígens' s’uneix a l’àmplia família de iogurts de La Fageda durant tot l’any 2022 amb motiu de la celebració del 40 aniversari del projecte socioempresarial.

Més innovacions a Alimentaria

A la presentació d’'Orígens' se li sumen altres novetats que també es mostraran per primer cop a Alimentaria. D’aquesta manera, La Fageda presentarà tres iogurts nous, incloent-hi l’edició especial; unes noves postres, un nou gust de la seva línia de gelats i el rellançament de la gamma dels seus iogurts cremosos de format de 500 grams.

Per una banda, a més de l’edició del 40 aniversari, s’han creat dos nous productes per a la família dels iogurts naturals i dels iogurts sense lactosa respectivament: el iogurt amb sucre de canya i el iogurt sense lactosa desnatat.

Per altra banda, a la fira també es presentarà el nou flam d’ou, que acompanyarà al ja existent de vainilla a la família de postres de la marca catalana. Així mateix, també es donarà a conèixer el gelat de pastís de formatge, el nou gust original pel qual aposta La Fageda per a satisfer el paladar dels seus consumidors.

40 aniversari: celebrem-ho junts

Aquestes innovacions de producte s’emmarquen en el 40 aniversari de La Fageda, el projecte socioempresarial català que treballa des de fa quatre dècades per a la inserció laboral de les persones en situació de vulnerabilitat a través dels diversos serveis que ofereixen, incloent-hi la seva empresa làctia.

Es preveu que, al llarg del seu aniversari anual, La Fageda presenti més novetats de productes lactis, el que faria 2022 un dels anys amb més innovacions de tota la seva història.

Font: La Fageda
Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya