Carregant web FCAC

'Cabaret' de Castell d'Or, un cava únic per apassionar-se amb la vida

El grup format per 16 cooperatives aposta per una imatge suggerent i elegant en la seva nova proposta de marca

27/06/2022

Castell d’Or continua apostant per la innovació i la transformació de la seva imatge. Amb aquesta voluntat, presenta el cava 'Cabaret' inspirat en el moviment artístic.

El cabaret va néixer a París a finals del segle XV. A diferència de les típiques tavernes de l’època, a banda de vi també servien menjar. Aquests espais més refinats es van convertir ràpidament en llocs de trobada d’escriptors, actors, músics o artistes que compartien inquietuds i idees culturals, però també les ganes de viure i gaudir del moment. El cabaret es va popularitzar definitivament a París a la fi del segle XIX, quan aquestes tavernes van obrir les seves portes a espectacles, balls i una estètica transgressora que ha arribat fins a la nostra època. Combinaven la sensualitat, la diversió i una àcida crítica a la moral de l’època que van fer un espai original i únic.

El cava 'Cabaret' busca recuperar aquesta essència original d’apassionar-se amb la vida, de donar espai als nostres desitjos i viure de manera autèntica. Ens convida a compartir i deixar-nos captivar per la seva elegància i sabor. En aquest sentit l’etiqueta de vellut vermell ofereix una sensació visual i sensitiva diferent. Les bombolles lleugerament cremoses i el carbònic d’aquest cava, perfectament integrat juntament amb el tacte del vellut i el daurat, ens convida a traslladar-nos al cabaret de l’època.

El cava 'Cabaret' és un cava elaborat amb les tradicionals varietats de raïm xarel·lo, macabeu i parellada procedent de collita pròpia. Es caracteritza pel seu color daurat pàl·lid amb lleugers reflexes verdosos, molt brillants. Es un cava aromàtic amb reminiscències a fruita blanca i vegetació de sotabosc. Fresc, però amb lleugeres notes de torrat i subtils tocs a codony.

Font: Castell d'Or
Altres notícies
07.12.2022

Viniscoop rep el Premi Cambra 2022 a la Innovació i Transformació Digital

07/12/2022

Viniscoop és el primer e-commerce especialitzat en vi social. És a dir, vi elaborat per cooperatives catalanes, sota un model d’economia social i...

05.12.2022

Carxofes del Prat i Espigoladors, sinergia social

12/2022

La Cooperativa Agrícola del Prat fa temps que elabora productes a partir del seu producte estrella: la Carxofa Prat, una carxofa de la varietat...

05.12.2022

L’'Ètim' Dolça Carinyena, un xarrup amb premi

12/2022

Durant la celebració del Fòrum Gastronòmic 2022, l’'Ètim' Dolça Carinyena de la Cooperativa Falset Marçà ha rebut el premi a la millor...

05.12.2022

Hort del Silenci, l'Artesa de Segre ecològic

12/2022

Hort del Silenci és fruit de l'experiència i el compromís de la branca ecològica de la Cooperativa d'Artesa de Segre, ECO Artesa 2058, per oferir...

05.12.2022

KYLATT, música i gastronomia en format "Premium"

12/2022

Fruits de Ponent ha presentat l’oli d’oliva verge extra de Selecció Especial 'KYLATT' 2022-2023, del Molí d’Alcanó. L’acte, que va...

05.12.2022

El millor vi de Catalunya és del Celler de Capçanes

12/2022

Els Premis Vinari han distingit el 'Cabrida' 2020 del Celler de Capçanes com a Millor Vi Català 2022. Es tracta d’un vi de la DO Montsant,...

05.12.2022

'‘Vins de Postal' al top de la Guia de Vins

12/2022

El Celler Cooperatiu d’Espolla ha guanyat els premis al Millor Vi Blanc de Catalunya i Millor Vi de Carinyena Blanca pel seu 'Vi de Postal La Creu'...

05.12.2022

Faro de Buda, arròs amb gust d’història i tradició

12/2022

Arrossaires del Delta de l’Ebre ha creat una nova marca de proximitat que representa historia i tradició, aquesta vegada en homenatge al mític...

Som socis de
Amb el suport de