Castell d’Or continua apostant per la innovació i la transformació de la seva imatge. Amb aquesta voluntat, presenta el cava 'Cabaret' inspirat en el moviment artístic.
El cabaret va néixer a París a finals del segle XV. A diferència de les típiques tavernes de l’època, a banda de vi també servien menjar. Aquests espais més refinats es van convertir ràpidament en llocs de trobada d’escriptors, actors, músics o artistes que compartien inquietuds i idees culturals, però també les ganes de viure i gaudir del moment. El cabaret es va popularitzar definitivament a París a la fi del segle XIX, quan aquestes tavernes van obrir les seves portes a espectacles, balls i una estètica transgressora que ha arribat fins a la nostra època. Combinaven la sensualitat, la diversió i una àcida crítica a la moral de l’època que van fer un espai original i únic.
El cava 'Cabaret' busca recuperar aquesta essència original d’apassionar-se amb la vida, de donar espai als nostres desitjos i viure de manera autèntica. Ens convida a compartir i deixar-nos captivar per la seva elegància i sabor. En aquest sentit l’etiqueta de vellut vermell ofereix una sensació visual i sensitiva diferent. Les bombolles lleugerament cremoses i el carbònic d’aquest cava, perfectament integrat juntament amb el tacte del vellut i el daurat, ens convida a traslladar-nos al cabaret de l’època.
El cava 'Cabaret' és un cava elaborat amb les tradicionals varietats de raïm xarel·lo, macabeu i parellada procedent de collita pròpia. Es caracteritza pel seu color daurat pàl·lid amb lleugers reflexes verdosos, molt brillants. Es un cava aromàtic amb reminiscències a fruita blanca i vegetació de sotabosc. Fresc, però amb lleugeres notes de torrat i subtils tocs a codony.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h