Carregant web FCAC

Què hi ha darrera d'un got de llet?

13/07/2022
Experiència #Aprop de Llet Nostra
Experiència #Aprop de Llet Nostra
Experiència #Aprop de Llet Nostra
Experiència #Aprop de Llet Nostra © Llet Nostra
Experiència #Aprop de Llet Nostra
Experiència #Aprop de Llet Nostra © Llet Nostra
Experiència #Aprop de Llet Nostra
Experiència #Aprop de Llet Nostra © Llet Nostra

Us heu preguntat mai què és tot el què passa abans de beure’t un got de llet? A l’Experiència #Aprop de Llet Nostra ho descobrireu d’una manera molt especial.

Llet Nostra, que agrupa 119 petites i mitjanes granges familiars ramaderes de tot Catalunya, ofereix una visita guiada a la granja EVAM de Monells, al Baix Empordà, per explicar el vincle dels ramaders i ramaderes amb el territori. També es pot veure, in situ, com es gestiona aquesta activitat que genera tanta riquesa, configura el paisatge i garanteix l’economia circular.

EVAM és una granja de vaques frisones on, a més de produir llet, es duen a terme diferents projectes de recerca relacionats amb el món ramader i agroalimentaris, fet que la diferencia de la resta.

La visita comença a l’exterior de la granja i, a continuació, es passa a l’espai immersiu per conèixer els protagonistes de tot el procés de la producció de llet. El recorregut segueix per les instal·lacions de la granja i l’experiència finalitza amb un tast divulgatiu de productes de Llet Nostra.

Amb l'Experiència #APROP

DESCOBRIM
Recorregut a peu per una granja amb un model tradicional, familiar i sostenible, però a la vegada amb tota la infraestructura i la tecnologia necessàries per a la recerca.

APRENEM
Audiovisual immersiu i oportunitat de parlar amb un pagès, una veterinària i un investigador. Us explicaran un munt de coses interessants.

TASTEM
Tast de llet de vaca únic a Catalunya!
Us heu fixat mai en el color, l’olor o el gust de la llet?
A l’Experiència #Aprop posareu els vostres sentits a prova i acabareu la visita amb unes delicioses postres de Llet Nostra.

Si voleu viure una experiència única i enriquidora en una granja molt especial i un entorn privilegiat, reserveu la visita ara!

MÉS INFORMACIÓ

VISITES de dimecres a diumenge
RESERVA a través de la web o per correu electrònic
DURADA 2 hores
PREU A partir de 5€/persona. Gratuït fins als 6 anys
Recomanem mínim 10 anys (a partir de setembre 2022, 6 anys)
Cal anar ben calçat. Persones amb mobilitat reduïda, consulteu

Font: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)
Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya