L’Associació d’Elaboradors de Cava (AECAVA) porta, un any més, La Verema del Cava a setze cellers ubicats al Penedès. La iniciativa arrenca el darrer cap de setmana d’agost i s’allargarà fins el 25 de setembre aprofitant l’època de la verema.
Enguany s’ha batut el récord de cellers participants a la iniciativa i són setze els cellers que en formen part, entre ells la cooperativa Covides, que oferiran experiències ben originals, tant de dia com ja entrat el capvespre.
Per setè any consecutiu, La Verema del Cava mostrarà els secrets de l’elaboració del Cava amb activitats per a tots els públics i propostes suggerents que buscaran satisfer tots els gustos. Els dissabtes i diumenges de setembre, aquesta iniciativa ja consolidada oferirà un ampli ventall d’experiències lúdiques pensades per a públics reduïts: concerts entre vinyes, esmorzars de pagès, sortides per la natura amb bicicletes, brunchs i dinars entre ceps, sopars sota les estrelles, nordic walking per camins rurals, activitats per als més petits de la família… Les activitats tindran lloc amb aforaments limitats i reserva prèvia.
La Verema del Cava amb Covides es celebrarà el proper dissabte 10 de setembre, on podràs gaudir del Nordic Walking combinat amb Pilatwalk entre les vinyes d’un dels socis de la cooperativa. Al finalitzar hi haurà un esmorzar de pagès maridat amb els vins i caves ecològics del celler. Durant la jornada es realitzarà un sorteig entre tots els participants. El guanyador s’emportarà un lot de productes Covides. La jornada finalitzarà amb una visita al celler, on podreu veure arribar els tractors directament de la vinya i la primera premsada en directe.
MÉS INFORMACIÓ I RESERVES https://laveremadelcava.com/covides/
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h