Carregant web FCAC

Torna "La Verema del Cava" a Covides

25/08/2022

L’Associació d’Elaboradors de Cava (AECAVA) porta, un any més, La Verema del Cava a setze cellers ubicats al Penedès. La iniciativa arrenca el darrer cap de setmana d’agost i s’allargarà fins el 25 de setembre aprofitant l’època de la verema.

Enguany s’ha batut el récord de cellers participants a la iniciativa i són setze els cellers que en formen part, entre ells la cooperativa Covides, que oferiran experiències ben originals, tant de dia com ja entrat el capvespre.

Per setè any consecutiu, La Verema del Cava mostrarà els secrets de l’elaboració del Cava amb activitats per a tots els públics i propostes suggerents que buscaran satisfer tots els gustos. Els dissabtes i diumenges de setembre, aquesta iniciativa ja consolidada oferirà un ampli ventall d’experiències lúdiques pensades per a públics reduïts: concerts entre vinyes, esmorzars de pagès, sortides per la natura amb bicicletes, brunchs i dinars entre ceps, sopars sota les estrelles, nordic walking per camins rurals, activitats per als més petits de la família… Les activitats tindran lloc amb aforaments limitats i reserva prèvia.

La Verema del Cava amb Covides es celebrarà el proper dissabte 10 de setembre, on podràs gaudir del Nordic Walking combinat amb Pilatwalk entre les vinyes d’un dels socis de la cooperativa. Al finalitzar hi haurà un esmorzar de pagès maridat amb els vins i caves ecològics del celler. Durant la jornada es realitzarà un sorteig entre tots els participants. El guanyador s’emportarà un lot de productes Covides. La jornada finalitzarà amb una visita al celler, on podreu veure arribar els tractors directament de la vinya i la primera premsada en directe.

MÉS INFORMACIÓ I RESERVES https://laveremadelcava.com/covides/

Font: Covides
Altres notícies
30.03.2023

Covides presenta el primer cava 'Duc de Foix' Brut Nature Gran Reserva

30/03/2023

El director comercial de Covides, Christophe Marquet, i la comunicadora de vins i caves, Meritxell Falgueras, han presentat el primer cava 'Duc de...

29.03.2023

Batea, petjades del passat i del present

03/2023

Us proposem descobrir Batea, a la Terra Alta, una població amb un passat històric molt ric, ja que des de la protohistòria se n’han trobat...

29.03.2023

Empordàlia proposa un abril ple d'activitats sostenibles i solidàries

29/03/2023

Amb l’arribada de la primavera i el bon temps, el celler cooperatiu Empordàlia s’omple d’activitat i obre el seu espai per compartir i donar a...

27.03.2023

Castell d'Or presenta nous formats i packaging

27/03/2023

Castell d’Or presenta nous formats i packaging pels seus productes. En particular, el seu cava ja està disponible en versió Magnum (1,5 litres)...

23.03.2023

Caprabo aposta per la reducció del plàstic en l'embolcall dels productes de proximitat

23/03/2023

Caprabo ha introduït als seus supermercats la venda de tomàquets amb embolcall 100% reciclable i compostable de la cooperativa Conca de la Tordera,...

22.03.2023

'La Montsec Rosada', premiada amb medalla de plata al Concurs Mundial de Brussel·les

22/03/2023

El vi 'La Montsec Rosada' 2021, del Celler Montsec, ha obtingut medalla de plata al prestigiós Concours Mondial de Bruxelles, una competició...

07.03.2023

L'Agrícola de Llorenç obté una nova medalla d'or al concurs "International Wine and Spirits Awards"

07/03/2023

L’Agrícola de Llorenç del Penedès està d’enhorabona pel nou reconeixement obtingut a nivell internacional. La 13a edició de...

02.02.2023

Barcelona Wine Week, una cita ineludible per als cellers cooperatius

02/02/2023

El saló Barcelona Wine Week (BWW) es consolida a la capital catalana i celebra la seva 3a edició batent records, amb més de 800 cellers inscrits...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya