Castell d’Or obté la certificació IFS de seguretat alimentària amb una qualificació superior a 90 en una escala de 100. La IFS Food és un estàndard internacional reconegut per GFSI (Global Food Security) i basat en un mètode d’avaluació dirigit a la selecció i qualificació dels proveïdors que operen en el camp de la nutrició. La certificació es realitza a través d’ un organisme extern completament independent i corrobora la confiabilitat de l’empresa però també la traçabilitat del procés.
Per Castell d’Or assolir aquest estàndard de IFS Food és un pas més en el seu objectiu d’obtenir l’excel·lència en matèria de qualitat i la seguretat alimentària dels nostres vins i caves.
Aquesta certificació recolza aspectes com
Es tracta d’una normativa indispensable que avala també els criteris operatius que han de complir les empreses que operen en el sector de producció d’aliments. Aquesta certificació suposa un augment de l’eficiència productiva i ajuda a prioritzar les àrees de millora per Castell d’Or. Seguint els criteris requerits per la IFS, Castell d’Or aconsegueix una millora en la gestió de recursos així com en la planificació de processos de producció, implementant nous procediments de anàlisis i desenvolupament dels processos productius requerits per la normativa internacional. L’Evaluació IFS es centra en el producte però també el procés i garanteix que s’asseguri el desenvolupament de productes d’alta qualitat i de ‘confiança’.
Castell d’Or, la unió de 16 cellers cooperatius
Castell d’Or va néixer el 2006 i està format per 16 cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Alt Camp, Priorat, Tarragona, Montsant i Lleida. Aquests cellers, amb una història centenària, aposten per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, caves i olis Premium, fins a obtenir el reconeixement i el prestigi en tot el món de les seves marques. Actualment compten amb tres plantes elaboradores i embotelladores de cava, situades a l’Arboç, l’Espluga de Francolí i Vila-rodona.
El director comercial de Covides, Christophe Marquet, i la comunicadora de vins i caves, Meritxell Falgueras, han presentat el primer cava 'Duc de...
Us proposem descobrir Batea, a la Terra Alta, una població amb un passat històric molt ric, ja que des de la protohistòria se n’han trobat...
Amb l’arribada de la primavera i el bon temps, el celler cooperatiu Empordàlia s’omple d’activitat i obre el seu espai per compartir i donar a...
Castell d’Or presenta nous formats i packaging pels seus productes. En particular, el seu cava ja està disponible en versió Magnum (1,5 litres)...
Caprabo ha introduït als seus supermercats la venda de tomàquets amb embolcall 100% reciclable i compostable de la cooperativa Conca de la Tordera,...
El vi 'La Montsec Rosada' 2021, del Celler Montsec, ha obtingut medalla de plata al prestigiós Concours Mondial de Bruxelles, una competició...
L’Agrícola de Llorenç del Penedès està d’enhorabona pel nou reconeixement obtingut a nivell internacional. La 13a edició de...
El saló Barcelona Wine Week (BWW) es consolida a la capital catalana i celebra la seva 3a edició batent records, amb més de 800 cellers inscrits...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h