Carregant web FCAC

Castell d'Or estrena nova web

El grup aposta per realitzar un restyling complet de la imatge i millorar l'experiència on-line de l'usuari

24/10/2022

Castell d’Or presenta la seva nova pàgina web amb l’objectiu d’oferir una millor experiència a l’usuari i incrementar la coherència amb la identitat visual de la marca i els seus valors. El grup ha realitzat un restyling complet de la seva imatge digital per tal de mostrar un aspecte més actual i coherent amb la seva amb la seva actual identitat corporativa. La nova web ha sigut pensada per apropar tota la informació, visió i productes al consumidor final i obrir la possibilitat descobrir-los de manera segura i ràpida a través de la botiga en línia.

En aquest sentit,  el projecte compta amb múltiples funcionalitat i dissenys a mida desenvolupats sota criteris SEO. S’han treballat aspectes tècnics com l’optimització de l’arquitectura del site així com el contingut del web oferint informació detallada que pugui complir amb les directrius dels algoritmes de Google, disseny responsive i usabilitat. Ha estat creat de manera conjunta amb l’agència de publicitat i comunicació Neorg, especialista en disseny i programació de webs i ecommerces.

El bloc i l’apartat de notícies -on es podran trobar les darreres novetats de la companyia-, són aspectes claus en la nova web. També s’ha volgut destacar el paper rellevant de les 16 cooperatives que formen part del grup  amb una secció pròpia que inclou un mapa per ubicar aquests cellers.

La pàgina té un espai destacant la nova zonificació del cava impulsada per la DO Cava. L’objectiu és poder identificar millor els territoris específics de la Denominació d’Origen Cava i les seves característiques. La informació sobre aquest origen és encara més precisa, determinant amb exactitud la procedència dels productes.

El CEO de Castell d’Or, Jordi Amell, ha volgut destacar que “Castell d’Or està actualment molt focalitzada en optimitzar la seva estratègia de brànding amb l'objectiu d'apropar-nos al consumidor i, en aquest sentit, hem fet un esforç per oferir una web més coherent amb la nostra filosofia però també amb les tendències de navegació actual.”

Per la seva part, la responsable de Comunicació, Cristina Garcia, ha afegit que "un dels pilars de la nova pàgina és poder oferir a l'usuari contingut informatiu atractiu sobre temes del seu interès com és tot allò que té a veure amb estil de vida, gastronomia o gaudir el producte, però a la vegada, acompanyar-los per tal que puguin descobrir i apropar-se a la nostra marca". En aquest sentit, el bloc serà una de les eines claus de la web així com el Club d'Or que es posarà en marxa pròximament.

Font: Castell d'Or
Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya