Carregant web FCAC

Còctel xocolatejat, la millor selecció de fruits secs de L'Avellanera

L’assortiment combina diversos fruits secs caramelitzats i dues varietats de la gamma de xocolatejats de la cooperativa

25/10/2022

La cooperativa L’Avellanera, de la Selva Camp, ens fa una dolça proposta per endolcir les sobretaules de les festes nadalenques: el seu còctel xocolatejat.

L’assortiment combina una selecció dels millor fruits secs caramelitzats de la cooperativa (avellanes, ametlles i nous), amb dues varietats de la seva categoria de xocolatejats (bombons d’avellana i delícies d’ametlla).

Un detall amb una excel·lent relació qualitat-preu, ideal per acompanyar les neules i els torrons o per afegir als lots de Nadal d’empresa, (PVPR 4,85€ el pot de 120 gr.). També comercialitzat en format de 550 gr. per a Hostaleria (PVPR 13,20€).

Els bombons d’avellana de L’Avellanera, un dels seus productes més exitosos de la temporada d’hivern, estan elaborats amb xocolata negra (60%) i avellanes de la varietat negreta de la seva pròpia cooperativa (40%).

Les delícies d’ametlla, per la seva banda, amaguen un dels productes estrella de la cooperativa L’Avellanera. Sota la cobertura de cacau en pols de primera qualitat hi trobem ametlles garrapinyades (53,2% d’ametlla pròpia de varietat llargueta i d’un 46,8% de sucre), el dolç clàssic de la gamma d’elaborats de la cooperativa selvatana que ens porta tendres records d'infantesa. Un producte saludable, elaborat amb ingredients naturals, ideal per endolcir les trobades familiars d'aquests dies.

La cooperativa, que abasteix el mercat amb productes naturals i elaborats de la més alta qualitat amb presència al Canal Horeca, comercialitza els seus fruits secs sota la marca 'Infrusec'.

Font: L'Avellanera
Altres notícies
20.06.2024

Dos vins joves de cooperativa, Gran Or als Premis Vinari

20/06/2024

La 12a edició dels Premis Vinari dels vins catalans ja té medaller per als vins joves. Un any més, trobem vins de cellers cooperatius a la llista...

03.06.2024

Què és un vi blanc de negres?

03/06/2024

Moltes persones pensen que el color del vi depèn de la varietat de raïm amb què s’elabora, però no és així. Si agafem raïms de diferents...

03.06.2024

Tasta Empordàlia a alta mar

06/2024

Aquest estiu tornen els “Tastos Pirates” que, des de l’estiu passat, el celler cooperatiu Empordàlia ofereix a alta mar. De juny a setembre...

03.06.2024

Arròs amb fruits secs

06/2024

Soc Olga Casanova Martínez, mestra i aficionada a la cuina. La Ribera d’Ebre és la comarca que em veu viure des de fa molts anys. Des de ben...

03.06.2024

Alicia Figueras, informàtica i viticultora a l'explotació familiar

06/2024

“Dona en un sector d’homes. Fa deu anys que m’hi dedico i, a la vinya, sóc feliç. Quan el meu pare es va plantejar deixar d’estar al...

23.05.2024

Els cellers cooperatius guanyen 14 medalles al concurs internacional “Grenaches du Monde"

23/05/2024

La capital francesa va acollir la 12a edició del concurs Garnatxes del Món, dedicat a la varietat de raïm garnatxa. El jurat, format per un...

16.05.2024

La Vinícola de Nulles acull la 1a edició del Melodeep Festival

16/05/2024

La Vinícola de Nulles continua impulsant la diversitat de l’oferta enoturística del celler amb activitats pensades per a tota mena de públic....

14.05.2024

Nou etiquetatge dels vins 'Sinols' d’Empordàlia

14/05/2024

El celler Empordàlia ha renovat l’etiquetatge dels vins 'Sinols', els vins més importants del celler, amb l’objectiu i el desig de traslladar,...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya