Carregant web FCAC

Còctel xocolatejat, la millor selecció de fruits secs de L'Avellanera

L’assortiment combina diversos fruits secs caramelitzats i dues varietats de la gamma de xocolatejats de la cooperativa

25/10/2022

La cooperativa L’Avellanera, de la Selva Camp, ens fa una dolça proposta per endolcir les sobretaules de les festes nadalenques: el seu còctel xocolatejat.

L’assortiment combina una selecció dels millor fruits secs caramelitzats de la cooperativa (avellanes, ametlles i nous), amb dues varietats de la seva categoria de xocolatejats (bombons d’avellana i delícies d’ametlla).

Un detall amb una excel·lent relació qualitat-preu, ideal per acompanyar les neules i els torrons o per afegir als lots de Nadal d’empresa, (PVPR 4,85€ el pot de 120 gr.). També comercialitzat en format de 550 gr. per a Hostaleria (PVPR 13,20€).

Els bombons d’avellana de L’Avellanera, un dels seus productes més exitosos de la temporada d’hivern, estan elaborats amb xocolata negra (60%) i avellanes de la varietat negreta de la seva pròpia cooperativa (40%).

Les delícies d’ametlla, per la seva banda, amaguen un dels productes estrella de la cooperativa L’Avellanera. Sota la cobertura de cacau en pols de primera qualitat hi trobem ametlles garrapinyades (53,2% d’ametlla pròpia de varietat llargueta i d’un 46,8% de sucre), el dolç clàssic de la gamma d’elaborats de la cooperativa selvatana que ens porta tendres records d'infantesa. Un producte saludable, elaborat amb ingredients naturals, ideal per endolcir les trobades familiars d'aquests dies.

La cooperativa, que abasteix el mercat amb productes naturals i elaborats de la més alta qualitat amb presència al Canal Horeca, comercialitza els seus fruits secs sota la marca 'Infrusec'.

Font: L'Avellanera
Altres notícies
03.12.2024

La Generalitat de Catalunya concedeix la Creu de Sant Jordi a La Fageda

03/12/2024

La Generalitat de Catalunya ha fet públic aquest migdia que La Fageda, sòcia de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, ha estat...

25.11.2024

La Festa del Vi Novell català torna a Barcelona

25/11/2024

Barcelona celebrarà un any més l’arribada del vi novell amb una festa el dissabte, 30 de novembre, als jardins del Palau Robert. Una oportunitat...

18.11.2024

Castell d'Or rellança la imatge de la seva marca Cossetània

18/11/2024

Castell d’Or anuncia la renovació completa de la seva gamma de vins i caves 'Cossetània', inspirada en l’essència ancestral del poblat iber...

12.11.2024

“Portell” celebra la 27a Festa del Vi Novell

12/11/2024

La Cooperativa Vinícola de Sarral organitza, el cap de setmana del 15 al 17 de novembre, la 27a Festa del Vi Novell a les instal·lacions del celler...

04.11.2024

La Cooperativa Agrícola del Prat al Gastronomic Forum Barcelona

04/11/2024

La Cooperativa Agrícola del Prat consolida la seva presència a les més importants cites gastronòmiques del circuit i torna, per tercer any...

29.10.2024

Fitness i vi, la nova proposta d'enoturisme a Empordàlia

29/10/2024

El celler Empordàlia amplia la seva oferta d’enoturisme amb tot tipus de propostes. El 10 de novembre arriba el moment de l’esport amb Fitness...

08.10.2024

Els vins de cooperativa premiats a totes les categories dels Premis Vinari

08/10/2024

Els cellers cooperatius han obtingut un total de 32 medalles (2 Vinari Gran Or, 11 Vinari d'Or i 19 Vinari de Plata) i el Premi Vinari al Millor...

16.08.2024

Mousse de paraguaià

16/08/2024

Nova recepta fàcil i senzilla. Conquista el teu paladar i els teus convidats amb aquesta mousse de paraguaià. Comencem? Ingredients per a 4...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya