La cooperativa L’Avellanera, de la Selva Camp, ens fa una dolça proposta per endolcir les sobretaules de les festes nadalenques: el seu còctel xocolatejat.
L’assortiment combina una selecció dels millor fruits secs caramelitzats de la cooperativa (avellanes, ametlles i nous), amb dues varietats de la seva categoria de xocolatejats (bombons d’avellana i delícies d’ametlla).
Un detall amb una excel·lent relació qualitat-preu, ideal per acompanyar les neules i els torrons o per afegir als lots de Nadal d’empresa, (PVPR 4,85€ el pot de 120 gr.). També comercialitzat en format de 550 gr. per a Hostaleria (PVPR 13,20€).
Els bombons d’avellana de L’Avellanera, un dels seus productes més exitosos de la temporada d’hivern, estan elaborats amb xocolata negra (60%) i avellanes de la varietat negreta de la seva pròpia cooperativa (40%).
Les delícies d’ametlla, per la seva banda, amaguen un dels productes estrella de la cooperativa L’Avellanera. Sota la cobertura de cacau en pols de primera qualitat hi trobem ametlles garrapinyades (53,2% d’ametlla pròpia de varietat llargueta i d’un 46,8% de sucre), el dolç clàssic de la gamma d’elaborats de la cooperativa selvatana que ens porta tendres records d'infantesa. Un producte saludable, elaborat amb ingredients naturals, ideal per endolcir les trobades familiars d'aquests dies.
La cooperativa, que abasteix el mercat amb productes naturals i elaborats de la més alta qualitat amb presència al Canal Horeca, comercialitza els seus fruits secs sota la marca 'Infrusec'.
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...
La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...
Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...
A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...
Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a...
“De petita, donava llet als vedells. Després, vaig anar aprenent a munyir i a preparar el menjar de les vaques... i ajudava a l’estiu”. Montse...
La Cooperativa Agrícola de Cabacés ha inaugurat les noves oficines, un projecte que representa un gran pas endavant per al sector i per al...
Sant Jaume dels Domenys ha acollit la tradicional Festa del Soci de Cellers Domenys, una jornada que ha reunit centenars de socis i sòcies en un...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h