Al Perelló es troben les pintures prehistòriques Cabra Feixet, reconegudes com a Patrimoni Mundial per la UNESCO. Aquestes pintures són la inspiració de la imatge i la marca de l’oli d’oliva verge extra de categoria superior de la cooperativa Agrícola Sant Isidre (Coperelló).
Els olis ‘Cabra Feixet’ s’han creat amb la idea d’obtenir un oli d’oliva de gamma extra buscant extreure les millors característiques de les varietats d’olives autòctones de la Denominació d’Origen Protegida Baix Ebre – Montsià.
D’aquesta forma podem trobar els olis d’oliva monovarietals ‘Cabra Feixet’ Sevillenc, Morrut i el Selecció Coupage, obtingut del cupatge de les varietats d’oliva estrella de la zona: la sevillenca i la morruda.
Per elaborar l’oli d’oliva ‘Cabra Feixet’ Prèmium els socis i sòcies de la cooperativa seleccionen les olives més primerenques i entre la recol·lecció i la molturació al molí passa un període mínim de temps, tot plegat amb la intenció d’extreure les millors propietats del fruit i trobar els millors aromes i sabors del suc de l'oliva.
Per aquesta gamma la cooperativa ha apostat per un envàs de llauna de 750 ml, un material nou per als seus olis d’oliva que millora la conservació i preserva millor les propietats organolèptiques de l’oli.
Aquest esforç i tenacitat de la cooperativa del Perelló per obtenir uns olis d’oliva de gran qualitat ha estat recompensat enguany amb 3 prestigiosos premis internacionals. Concretament, l'oli Sevillenc i el Coupage han obtingut el premi Prestigi d'Or al certamen TerraOlivo IOOC d’Israel i el Sevillenc la medalla de bronze en la categoria de Qualitat de l’Oli d’Oliva Verge Extra al concurs Londres IOOC.
Cal remarcar que Coperelló també produeix i envasa amb la marca ‘Cabra Feixet’ oli d’oliva verge extra arbequina, tot i que no ser una varietat de la DOP Baix Ebre – Montsià.
A l’agrobotiga de la cooperativa, ubicada a l’Av. 11 de Setembre, s/n del Perelló, i la seva botiga on-line podreu trobar els OOVE ‘Cabra Feixet’, altres productes propis (mel, farina de garrofa i fruits secs) o d’altres cooperatives de la zona.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h