Al Perelló es troben les pintures prehistòriques Cabra Feixet, reconegudes com a Patrimoni Mundial per la UNESCO. Aquestes pintures són la inspiració de la imatge i la marca de l’oli d’oliva verge extra de categoria superior de la cooperativa Agrícola Sant Isidre (Coperelló).
Els olis ‘Cabra Feixet’ s’han creat amb la idea d’obtenir un oli d’oliva de gamma extra buscant extreure les millors característiques de les varietats d’olives autòctones de la Denominació d’Origen Protegida Baix Ebre – Montsià.
D’aquesta forma podem trobar els olis d’oliva monovarietals ‘Cabra Feixet’ Sevillenc, Morrut i el Selecció Coupage, obtingut del cupatge de les varietats d’oliva estrella de la zona: la sevillenca i la morruda.
Per elaborar l’oli d’oliva ‘Cabra Feixet’ Prèmium els socis i sòcies de la cooperativa seleccionen les olives més primerenques i entre la recol·lecció i la molturació al molí passa un període mínim de temps, tot plegat amb la intenció d’extreure les millors propietats del fruit i trobar els millors aromes i sabors del suc de l'oliva.
Per aquesta gamma la cooperativa ha apostat per un envàs de llauna de 750 ml, un material nou per als seus olis d’oliva que millora la conservació i preserva millor les propietats organolèptiques de l’oli.
Aquest esforç i tenacitat de la cooperativa del Perelló per obtenir uns olis d’oliva de gran qualitat ha estat recompensat enguany amb 3 prestigiosos premis internacionals. Concretament, l'oli Sevillenc i el Coupage han obtingut el premi Prestigi d'Or al certamen TerraOlivo IOOC d’Israel i el Sevillenc la medalla de bronze en la categoria de Qualitat de l’Oli d’Oliva Verge Extra al concurs Londres IOOC.
Cal remarcar que Coperelló també produeix i envasa amb la marca ‘Cabra Feixet’ oli d’oliva verge extra arbequina, tot i que no ser una varietat de la DOP Baix Ebre – Montsià.
A l’agrobotiga de la cooperativa, ubicada a l’Av. 11 de Setembre, s/n del Perelló, i la seva botiga on-line podreu trobar els OOVE ‘Cabra Feixet’, altres productes propis (mel, farina de garrofa i fruits secs) o d’altres cooperatives de la zona.
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...
L'oli d'oliva verge extra ecològic 'Baronia de Cabacés', de la cooperativa Agrícola de Cabacés, es posiciona entre els TOP 10 de la categoria...
La Cooperativa de Gandesa, setena meravella de Catalunya, va rebre l'any 2023 un 20% més de visitants que l'any 2022 (un 30% més que el 2021) i...
El Master of Wine i crític internacional de vi Tim Atkins ha estat present a la fira Barcelona Wine Week edició 2024 on ha presentat el seu...
Castell d’Or ha presentat una renovació completa de tota la gamma de vins 'Castell d’Or' durant la Barcelona Wine Week. El grup ha apostat...
El saló de referència del vi de qualitat de l’Estat torna a Barcelona amb més de 850 cellers inscrits i 70 Denominacions d’Origen. Pel que...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h