Carregant web FCAC

Arriba la Festa d'Empordàlia

• Durant la festa es podrà tastar l’Oli de Pau, visitar les oliveres i el molí, esmorzar, gaudir de música en viu, i, com a novetat, hi haurà una zona infantil

09/11/2022
'Oli de Pau' d'Empordàlia
'Oli de Pau' d'Empordàlia © Empordàlia

El diumenge 27 de novembre, el celler Empordàlia celebrarà la seva festa de l’oli, la tradicional Festa d’Empordàlia, un moment per agrair la fidelitat als seus clients, socis i treballadors. La festa tindrà lloc de 10 a 14 hores a l’exterior de l'agrobotiga de Vilajuïga, una celebració oberta a tothom que té l’objectiu d’atreure l’atenció sobre el món de l’oli.

Durant la festa, es farà la presentació de l''Oli de Pau', i es podrà tastar i comprar l'oli nou; fer una ruta gratuïta per les oliveres centenàries i visitar el celler d’Empordàlia a Pau per veure el molí d’Oli de Pau; ballar amb la música en directe de Blue Duck, un grup de versions de Rock que recorda des dels hits més clàssics dels 50 fins ara; gaudir d’un esmorzar maridat amb vins d’Empordàlia per només 3€, que inclou una copa serigrafiada del celler de regal; compartir el fi de festa amb els Gegants de Roses; i, com a novetat, hi haurà una zona infantil amb piscina de boles, inflable, jocs de fusta i pintacares.

Cada any, pel pont de la puríssima, és habitual que els clients més fidels d’Empordàlia es desplacin fins al celler a buscar el nou Oli de Pau. Aquest fet, va ser un dels motius que va impulsar a organitzar una festa que servís, per una banda, per presentar la nova producció de l’Oli de Pau en exclusiva als clients més fidels i, de l’altra, per agrair aquesta fidelitat d’una manera més especial i posant en valor la cultura de l’oli, per la qual cada vegada el consumidor és més sensible. Amb el temps, la celebració s’ha convertit en una festa anual oberta a tothom on participar d’una jornada de portes obertes per conèixer el celler. 

El celler Empordàlia

Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l'Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creado un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s'elaboren al celler i l'Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen el caràcter de l'Empordà. 

El celler disposa de dus agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès. 

Font: Empordàlia
Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya