Arrossaires del Delta de l’Ebre ha creat una nova marca de proximitat que representa història i tradició, aquesta vegada en homenatge al mític far del delta de l'Ebre construït el 1864 i destruït el 1961 per un temporal marítim.
L’arròs 'Faro de Buda' té dues varietats d'arròs autòctones, bomba i rodó, que destaquen per la qualitat culinària i la gran capacitat d'absorció dels sabors. L’avalen més de cinc generacions d’arrossaires que garanteixen un cultiu tradicional, sostenible i respectuós amb el medi ambient.
El bomba té un gra curt i consistent que no es passa i sempre queda solt. Per això és ideal per a paelles i tot tipus d’arrossos: caldosos, secs o al forn. A més, és molt apreciat pels xefs per la seva capacitat d’expandir-se durant la cocció -d’aquí el nom “bomba”- i també és ideal per als principiants, ja que no s’adhereix fàcilment al fons dels recipients de cocció. S’envasa en un saquet de tela reciclable per contribuir a un entorn més sostenible i ecològic.
Per la seva part, el rodó és un arròs tipus japònica i de sabor natural. És adequat per a arrossos caldosos o secs. S’envasa en una pràctica capsa de cartó que aposta per evitar els plàstics.
La cooperativa contribueix a la conservació del Parc Natural del Delta de l’Ebre, aportant l’1% dels beneficis d’aquests arrossos i de tota la gamma 'Segadors del Delta' per a la protecció d’aquesta reserva natural.
La festa del Vi Novell tornarà als jardins del Palau Robert de Barcelona el proper dissabte 9 de desembre. De les 11 del matí a les 8 del vespre...
Caprabo manté el creixement en les vendes de productes de proximitat procedents de cooperatives agràries, que han registrat un augment del 6% en el...
La tradicional Festa d’Empordàlia, en què el celler Empordàlia celebra la seva festa de l’oli, tindrà lloc el diumenge 26 de novembre de 10 a...
Els vins i caves de la cooperativa Agrícola de Llorenç del Penedès han obtingut nous reconeixements, aquesta vegada en l'àmbit català. Dos vins...
L'agrobotiga Rebost Pagès, de la Cooperativa Plana de Vic, presenta enguany un catàleg de productes per crear lots amb valors cooperatius i...
Coincidint amb la Festa de l’Oli Nou, la cooperativa Coselva inaugura el nou molí d’oli, que ha suposat una inversió de 5 milions d’euros per...
La Cooperativa Agrícola del Prat de Llobregat presenta un nou producte, la crema de calçots, en el marc del Gastronòmic Fòrum Barcelona. La crema...
Els Premis Vinari dels vins catalans 2023, ha atorgat 1 medalla Vinari Gran Or, 12 medalles Vinari Or, 23 medalles Vinari Plata i 2 Premis Especials...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h