Fruits de Ponent ha presentat l’oli d’oliva verge extra de Selecció Especial 'KYLATT' 2022-2023, del Molí d’Alcanó. L’acte, que va fusionar la música i la gastronomia en un entorn d’essència mediterrània, va comptar amb més d’un centenar d’assistents i la presència del compositor musical Miqui Puig i el xef amb estrella Michelin Oriol Ivern.
Ivern i Puig van mantenir un diàleg, moderat per la periodista i escriptora Joana Bonet, sobre la fusió de les dues arts. Al llarg de la conversa es va explicar com aquest oli ha inspirat els dos artistes, que van remarcar que és el reflex de “l’artesania de la terra”.
El show gastromusical va acabar amb el tast de tres tapes elaborades en exclusiva per Ivern: carxofes amb pil-pil d’anxoves i caviar, molls amb maionesa de mol·luscs i llaminadures de 'KYLATT'. Mentrestant sonava la música de la playlist de Spotify KYLATT Golden Hour confeccionada per Puig, que està inspirada en l’oli i barreja estils com pop, soul, trap o alguns clàssics.
'KYLATT' és un oli elaborat a partir d’olives arbequines de camps especialment seleccionats. Les olives, recol·lectades a principi d’octubre i a l’albada per conservar la seva frescor, són premsades en fred tant bon punt s’acaben de collir.
El resultat del procés és un OOVE amb aromes d’herba tallada, notes d’ametlló, fonoll i nou verda. El packaging, reconegut amb diferents premis, és el colofó que converteix aquest producte en un excel·lent regal per aquestes festes.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya va comparèixer, el 18 de març, al Parlament de Catalunya i per reclamar urgència en la...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya reafirma el compromís amb el present i el futur del cooperativisme agrari català apostant per...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h