El passat 31 de març es van lliurar els Premis Vinari als projectes, activitats i experiències que destaquen en el panorama actual del turisme del vi. El Celler Empordàlia ha rebut el Premi a la Millor Activitat Enoturística Solidària, amb un maridatge de vins i formatges solidari en benefici de We Love Uganda, en la qual es van presentar més de 15 formatges, maridats amb els vins d'Empordàlia. L’activitat va tenir lloc al gener i va anar a càrrec d’Empordàlia i de l'expert en formatges Toni Gerez, cap de sala del restaurant Castell de Peralada, que ha estat el primer cap de sala distingit com a tal per la Guia Michelin.
La recaptació íntegra de l’activitat, 1.550 €, va anar en benefici de We Love Uganda, associació sense ànim de lucre que lluita contra les desigualtats i treballa per l'educació dels infants a Uganda.
Premis Vinari d’Enoturisme
Els Premis Vinari d’Enoturisme van néixer fa dos anys amb l’objectiu de reconèixer aquells projectes, experiències o activitats que promouen i prestigien el turisme del vi a Catalunya. Durant uns mesos, empreses, entitats o promotors de l’enoturisme presenten candidatures, que, posteriorment, un jurat professional avalua, per determinar els guanyadors de les diverses categories, que, a més de la Millor Activitat Enoturística Solidària, que ha rebut Empordàlia, reconeix la Millor Activitat Enoturística en l’àmbit del medi ambient i sostenibilitat, l’activitat Enoturística més Innovadora, la Millor Experiència Enoturística en els àmbits Cultural, Social i Esportiu , el Premi Vinari a la Millor Experiència Enogastronòmica, el Millor Allotjament Enoturístic, la Millor Visita Enoturística i experiència de tast de vins, i el Gran Premi a la Millor Activitat d’Enoturisme Català.
El celler Empordàlia
Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen el caràcter de l’Empordà.
El celler disposa de dues agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès.
El director comercial de Covides, Christophe Marquet, i la comunicadora de vins i caves, Meritxell Falgueras, han presentat el primer cava 'Duc de...
Us proposem descobrir Batea, a la Terra Alta, una població amb un passat històric molt ric, ja que des de la protohistòria se n’han trobat...
Amb l’arribada de la primavera i el bon temps, el celler cooperatiu Empordàlia s’omple d’activitat i obre el seu espai per compartir i donar a...
Castell d’Or presenta nous formats i packaging pels seus productes. En particular, el seu cava ja està disponible en versió Magnum (1,5 litres)...
Caprabo ha introduït als seus supermercats la venda de tomàquets amb embolcall 100% reciclable i compostable de la cooperativa Conca de la Tordera,...
El vi 'La Montsec Rosada' 2021, del Celler Montsec, ha obtingut medalla de plata al prestigiós Concours Mondial de Bruxelles, una competició...
L’Agrícola de Llorenç del Penedès està d’enhorabona pel nou reconeixement obtingut a nivell internacional. La 13a edició de...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h