La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives agràries.
Les cooperatives participants presentaran productes de qualitat produïts i elaborats a casa nostra com són la fruita, els llegums, les verdures i els transformats d’horta, l’oli d’oliva verge extra, els iogurts i altres derivats làctics, la llet, els formatges, els fruits secs o les mels.
Algunes cooperatives presentaran nous productes que han tret recentment al mercat. És el cas de La Fageda, amb el llançament del iogurt de macedònia, la crema catalana ‘Orígens’ i la melmelada de taronja i mandarina. Alhora, obre el mercat dels seus productes al territori espanyol amb el nou iogurt natural en format Horeca.
D’altra banda, la Cooperativa Agrícola del Prat estarà present amb dos nous productes: carxofa marinada en conserva i faves cuites envasades al buit.
Aquestes són les cooperatives i la seva ubicació a la fira:
ACTELGRUP
Pavelló 2, Nivell 0, Carrer B, Estand 150
AGRÀRIA DEL VALLÈS
Pavelló 5, Nivell 0, Carrer E, Estand 125
AGRÍCOLA DEL PRAT DE LLOBREGAT
Pavelló 5, Nivell 0, Carrer C, Estand 355
AGRÍCOLA DE SANT ISIDRE - TERRALL
Pavelló 1, Nivell 0, Carrer C, Estand 201
ARBEQUINA
Pavelló 5, Nivell 0, Carrer F, Estand 325
CADI
Pavelló 3, Nivel 0, Carrer C, Estand 76
COSELVA
Pavelló 1, Nivell 0, Carrer C, Estand 151
COOPERATIVA DE CAMBRILS - OLI MESTRAL
Pavelló 2, Nivell 0, Carrer C, Estand 564
FRUITS DE PONENT
Pavelló 2, Nivell 0, Carrer B, Estand 150
FRUITS SECS DE LES GARRIGUES (FSO Garrigues)
Pavelló 1, Nivell 0, Carrer C, Estand 251
LA FAGEDA
Pavelló 3, Nivell 0, Carrer A, Estand 200
LLET NOSTRA
Pavelló 1, Nivell 0, Carrer C, Estand 301
MEL MURIA BIO
Pavelló 5, Nivell 0, Carrer D, Estand 125
UNIÓ NUTS
Pavelló 5, Nivell 0, Carrer C, Estand 301
El celler Empordàlia amplia la seva oferta d’enoturisme amb tot tipus de propostes. El 10 de novembre arriba el moment de l’esport amb Fitness...
Els cellers cooperatius han obtingut un total de 32 medalles (2 Vinari Gran Or, 11 Vinari d'Or i 19 Vinari de Plata) i el Premi Vinari al Millor...
Nova recepta fàcil i senzilla. Conquista el teu paladar i els teus convidats amb aquesta mousse de paraguaià. Comencem? Ingredients per a 4...
Tens un dinar amb els amics o la família i no saps que portar? Et proposem aquest pastís de nectarina i segur que triomfaràs....
La 12a edició dels Premis Vinari dels vins catalans ja té medaller per als vins joves. Un any més, trobem vins de cellers cooperatius a la llista...
Moltes persones pensen que el color del vi depèn de la varietat de raïm amb què s’elabora, però no és així. Si agafem raïms de diferents...
Aquest estiu tornen els “Tastos Pirates” que, des de l’estiu passat, el celler cooperatiu Empordàlia ofereix a alta mar. De juny a setembre...
Soc Olga Casanova Martínez, mestra i aficionada a la cuina. La Ribera d’Ebre és la comarca que em veu viure des de fa molts anys. Des de ben...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h