Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut.
Per a la seva creació Covides ha elaborat un vi blanc especialment pensat per ser la base del vermut, on posteriorment s’han afegit tots els ingredients: sucre blanc, caramel i un macerat únic de plantes aromàtiques que li confereixen la seva aroma i gust característics.
El vermut 'Duc de Foix' presenta un color ambre fosc amb reflexos vermellosos, d’aspecte brillant i net. En nas destaquen notes a arrels, de genciana i angèlica, a més de matisos a taronja, canyella i plantes mediterrànies. En boca presenta una estructura complexa, on aromes dolcencs a saüc, cítrics i especiats s’entrellacen amb sensacions més seques de quina, donzell i genciana. L’amargor és present, qui estructura l’equilibri entre la dolçor i l’acidesa. El final és persistent, càlid, semidolç i tònic.
En defitinitiva, es tracta d'un producte d’alta qualitat que combina la tradició i la innovació en la seva elaboració. El seu sabor i aroma únics el converteixen en un excel·lent aperitiu per gaudir en piscolabis, vesprades i cocteleria clàssica. Gaudiu d'aquest vermut en un got ample, amb un parell de glaçons i una rodanxa de taronja ;-)
El trobareu a les seves botigues físiques i la botiga on-line www.agrobotigacovides.com.
La 12a edició dels Premis Vinari dels vins catalans ja té medaller per als vins joves. Un any més, trobem vins de cellers cooperatius a la llista...
Moltes persones pensen que el color del vi depèn de la varietat de raïm amb què s’elabora, però no és així. Si agafem raïms de diferents...
Aquest estiu tornen els “Tastos Pirates” que, des de l’estiu passat, el celler cooperatiu Empordàlia ofereix a alta mar. De juny a setembre...
Soc Olga Casanova Martínez, mestra i aficionada a la cuina. La Ribera d’Ebre és la comarca que em veu viure des de fa molts anys. Des de ben...
“Dona en un sector d’homes. Fa deu anys que m’hi dedico i, a la vinya, sóc feliç. Quan el meu pare es va plantejar deixar d’estar al...
La capital francesa va acollir la 12a edició del concurs Garnatxes del Món, dedicat a la varietat de raïm garnatxa. El jurat, format per un...
La Vinícola de Nulles continua impulsant la diversitat de l’oferta enoturística del celler amb activitats pensades per a tota mena de públic....
El celler Empordàlia ha renovat l’etiquetatge dels vins 'Sinols', els vins més importants del celler, amb l’objectiu i el desig de traslladar,...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h