Carregant web FCAC

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024
Vermut 'Duc de Foix' de la cooperativa Covides
Vermut 'Duc de Foix' de la cooperativa Covides © Covides

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut.

Per a la seva creació Covides ha elaborat un vi blanc especialment pensat per ser la base del vermut, on posteriorment s’han afegit tots els ingredients: sucre blanc, caramel i un macerat únic de plantes aromàtiques que li confereixen la seva aroma i gust característics.

El vermut 'Duc de Foix' presenta un color ambre fosc amb reflexos vermellosos, d’aspecte brillant i net. En nas destaquen notes a arrels, de genciana i angèlica, a més de matisos a taronja, canyella i plantes mediterrànies. En boca presenta una estructura complexa, on aromes dolcencs a saüc, cítrics i especiats s’entrellacen amb sensacions més seques de quina, donzell i genciana. L’amargor és present, qui estructura l’equilibri entre la dolçor i l’acidesa. El final és persistent, càlid, semidolç i tònic.

En defitinitiva, es tracta d'un producte d’alta qualitat que combina la tradició i la innovació en la seva elaboració. El seu sabor i aroma únics el converteixen en un excel·lent aperitiu per gaudir en piscolabis, vesprades i cocteleria clàssica. Gaudiu d'aquest vermut en un got ample, amb un parell de glaçons i una rodanxa de taronja ;-)

El trobareu a les seves botigues físiques i la botiga on-line www.agrobotigacovides.com.

Font: Covides
Altres notícies
20.06.2024

Dos vins joves de cooperativa, Gran Or als Premis Vinari

20/06/2024

La 12a edició dels Premis Vinari dels vins catalans ja té medaller per als vins joves. Un any més, trobem vins de cellers cooperatius a la llista...

03.06.2024

Què és un vi blanc de negres?

03/06/2024

Moltes persones pensen que el color del vi depèn de la varietat de raïm amb què s’elabora, però no és així. Si agafem raïms de diferents...

03.06.2024

Tasta Empordàlia a alta mar

06/2024

Aquest estiu tornen els “Tastos Pirates” que, des de l’estiu passat, el celler cooperatiu Empordàlia ofereix a alta mar. De juny a setembre...

03.06.2024

Arròs amb fruits secs

06/2024

Soc Olga Casanova Martínez, mestra i aficionada a la cuina. La Ribera d’Ebre és la comarca que em veu viure des de fa molts anys. Des de ben...

03.06.2024

Alicia Figueras, informàtica i viticultora a l'explotació familiar

06/2024

“Dona en un sector d’homes. Fa deu anys que m’hi dedico i, a la vinya, sóc feliç. Quan el meu pare es va plantejar deixar d’estar al...

23.05.2024

Els cellers cooperatius guanyen 14 medalles al concurs internacional “Grenaches du Monde"

23/05/2024

La capital francesa va acollir la 12a edició del concurs Garnatxes del Món, dedicat a la varietat de raïm garnatxa. El jurat, format per un...

16.05.2024

La Vinícola de Nulles acull la 1a edició del Melodeep Festival

16/05/2024

La Vinícola de Nulles continua impulsant la diversitat de l’oferta enoturística del celler amb activitats pensades per a tota mena de públic....

14.05.2024

Nou etiquetatge dels vins 'Sinols' d’Empordàlia

14/05/2024

El celler Empordàlia ha renovat l’etiquetatge dels vins 'Sinols', els vins més importants del celler, amb l’objectiu i el desig de traslladar,...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya