Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut.
Per a la seva creació Covides ha elaborat un vi blanc especialment pensat per ser la base del vermut, on posteriorment s’han afegit tots els ingredients: sucre blanc, caramel i un macerat únic de plantes aromàtiques que li confereixen la seva aroma i gust característics.
El vermut 'Duc de Foix' presenta un color ambre fosc amb reflexos vermellosos, d’aspecte brillant i net. En nas destaquen notes a arrels, de genciana i angèlica, a més de matisos a taronja, canyella i plantes mediterrànies. En boca presenta una estructura complexa, on aromes dolcencs a saüc, cítrics i especiats s’entrellacen amb sensacions més seques de quina, donzell i genciana. L’amargor és present, qui estructura l’equilibri entre la dolçor i l’acidesa. El final és persistent, càlid, semidolç i tònic.
En defitinitiva, es tracta d'un producte d’alta qualitat que combina la tradició i la innovació en la seva elaboració. El seu sabor i aroma únics el converteixen en un excel·lent aperitiu per gaudir en piscolabis, vesprades i cocteleria clàssica. Gaudiu d'aquest vermut en un got ample, amb un parell de glaçons i una rodanxa de taronja ;-)
El trobareu a les seves botigues físiques i la botiga on-line www.agrobotigacovides.com.
El celler Empordàlia consolida la seva posició com a referent en la protecció i preservació del medi ambient; així com pel que fa al...
El Celler Modernista de Rocafort de Queralt ha acollit aquest migdia la presentació d’Amics Martinell, la iniciativa de Fundació Domenys per...
La cooperativa Agrícola Corbera d’Ebre presenta 'Nakens', el primer vi sec de 9% de l’estat espanyol que no ha passat per un procés de...
L’oli d’oliva ‘Baronia de Cabacés’, de la cooperativa Agrícola de Cabacés, ha estat escollit un dels 10 millors olis d’oliva de la...
La Generalitat de Catalunya ha fet públic aquest migdia que La Fageda, sòcia de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, ha estat...
Barcelona celebrarà un any més l’arribada del vi novell amb una festa el dissabte, 30 de novembre, als jardins del Palau Robert. Una oportunitat...
Castell d’Or anuncia la renovació completa de la seva gamma de vins i caves 'Cossetània', inspirada en l’essència ancestral del poblat iber...
Sóc la Glòria Mohedano, ganxeta de naixement i des de fa uns anys compagino el Baix Camp amb la Cerdanya, tant a la vida com a la cuina. De...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h