Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut.
Per a la seva creació Covides ha elaborat un vi blanc especialment pensat per ser la base del vermut, on posteriorment s’han afegit tots els ingredients: sucre blanc, caramel i un macerat únic de plantes aromàtiques que li confereixen la seva aroma i gust característics.
El vermut 'Duc de Foix' presenta un color ambre fosc amb reflexos vermellosos, d’aspecte brillant i net. En nas destaquen notes a arrels, de genciana i angèlica, a més de matisos a taronja, canyella i plantes mediterrànies. En boca presenta una estructura complexa, on aromes dolcencs a saüc, cítrics i especiats s’entrellacen amb sensacions més seques de quina, donzell i genciana. L’amargor és present, qui estructura l’equilibri entre la dolçor i l’acidesa. El final és persistent, càlid, semidolç i tònic.
En defitinitiva, es tracta d'un producte d’alta qualitat que combina la tradició i la innovació en la seva elaboració. El seu sabor i aroma únics el converteixen en un excel·lent aperitiu per gaudir en piscolabis, vesprades i cocteleria clàssica. Gaudiu d'aquest vermut en un got ample, amb un parell de glaçons i una rodanxa de taronja ;-)
El trobareu a les seves botigues físiques i la botiga on-line www.agrobotigacovides.com.
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
Enguany, amb diversos reconeixements d’àmbit internacional, els olis d’oliva verge extra de les cooperatives agràries catalanes estan...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h