Carregant web FCAC

Nou etiquetatge dels vins 'Sinols' d’Empordàlia

El nou disseny està fet amb les empremtes reals de les persones associades

14/05/2024

El celler Empordàlia ha renovat l’etiquetatge dels vins 'Sinols', els vins més importants del celler, amb l’objectiu i el desig de traslladar, no només sensacions agradables als sentits a qui el tasti, sinó també l’esperit i la força dels elements de la terra on ha crescut el raïm.

El nou etiquetatge vol reflectir la força dels tres elements que evoquen els vins Sinols: la mar Mediterrània, la tramuntana i l’essència de la terra

És per això, que, a fi d’oferir un producte que connecti des del primer moment, Empordàlia ha dissenyat un nou etiquetatge per als vins Sinols. Un etiquetatge on la força dels elements es veu reflectida en els vins; tres elements (la mar Mediterrània, la tramuntana i l’essència de la terra) que deixen cadascú la seva empremta en un dels vins.

Així, la nova etiqueta del 'Sinols' blanc 2023, fet de garnatxa blanca i macabeu, recrea el disseny d’una garota, que reflecteix la Mar Mediterrània que arriba a l’Alt Empordà.

El 'Sinols' rosat 2023, de garnatxa negra i carinyena, llueix ara una etiqueta amb una dent de lleó, dedicada a la Tramuntana, i amb la successió d’estacions d’aromes de flors, de cels vermells i de silencis.

Per la seva banda, el 'Sinols' negre 2023, també fet de garnatxa negra i carinyena, és l’essència de la terra i la seva nova etiqueta mostra un cep, element que connecta amb una terra nua i salvatge, de pissarres, de granit, de roca mare que forma l’Alt Empordà.

Un disseny fet d’empremtes reals

Però això no és tot, perquè, en el nou disseny de les etiquetes dels vins Sinols destaquen les empremtes reals de les persones associades com a element central, recordant que ells i elles són el valor principal d’Empordàlia i havien de tenir una forta presència en la renovació de la seva imatge.

Les noves etiquetes han volgut capturar la cooperació, la passió i l'expertesa que inverteixen les persones a tenir cura de les vinyes i del seu fruit. Així, el disseny de l’empremta resultant per a cada etiqueta és el fruit de la suma de les empremtes dels socis, que van posar la seva empremta real una i altra vegada fins a formar el dibuix que havia de portar cada etiqueta.

El celler Empordàlia

Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen  el caràcter de l’Empordà. 

El celler disposa de dues agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès.

 

Font: Empordàlia
Altres notícies
17.12.2024

‘Baronia de Cabacés’ entre els 10 millors olis d'oliva de Catalunya

17/12/2024

L’oli d’oliva ‘Baronia de Cabacés’, de la cooperativa Agrícola de Cabacés, ha estat escollit un dels 10 millors olis d’oliva de la...

03.12.2024

La Generalitat de Catalunya concedeix la Creu de Sant Jordi a La Fageda

03/12/2024

La Generalitat de Catalunya ha fet públic aquest migdia que La Fageda, sòcia de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, ha estat...

25.11.2024

La Festa del Vi Novell català torna a Barcelona

25/11/2024

Barcelona celebrarà un any més l’arribada del vi novell amb una festa el dissabte, 30 de novembre, als jardins del Palau Robert. Una oportunitat...

18.11.2024

Castell d'Or rellança la imatge de la seva marca Cossetània

18/11/2024

Castell d’Or anuncia la renovació completa de la seva gamma de vins i caves 'Cossetània', inspirada en l’essència ancestral del poblat iber...

12.11.2024

“Portell” celebra la 27a Festa del Vi Novell

12/11/2024

La Cooperativa Vinícola de Sarral organitza, el cap de setmana del 15 al 17 de novembre, la 27a Festa del Vi Novell a les instal·lacions del celler...

04.11.2024

La Cooperativa Agrícola del Prat al Gastronomic Forum Barcelona

04/11/2024

La Cooperativa Agrícola del Prat consolida la seva presència a les més importants cites gastronòmiques del circuit i torna, per tercer any...

29.10.2024

Fitness i vi, la nova proposta d'enoturisme a Empordàlia

29/10/2024

El celler Empordàlia amplia la seva oferta d’enoturisme amb tot tipus de propostes. El 10 de novembre arriba el moment de l’esport amb Fitness...

08.10.2024

Els vins de cooperativa premiats a totes les categories dels Premis Vinari

08/10/2024

Els cellers cooperatius han obtingut un total de 32 medalles (2 Vinari Gran Or, 11 Vinari d'Or i 19 Vinari de Plata) i el Premi Vinari al Millor...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya