Carregant web FCAC

Nou etiquetatge dels vins 'Sinols' d’Empordàlia

El nou disseny està fet amb les empremtes reals de les persones associades

14/05/2024

El celler Empordàlia ha renovat l’etiquetatge dels vins 'Sinols', els vins més importants del celler, amb l’objectiu i el desig de traslladar, no només sensacions agradables als sentits a qui el tasti, sinó també l’esperit i la força dels elements de la terra on ha crescut el raïm.

El nou etiquetatge vol reflectir la força dels tres elements que evoquen els vins Sinols: la mar Mediterrània, la tramuntana i l’essència de la terra

És per això, que, a fi d’oferir un producte que connecti des del primer moment, Empordàlia ha dissenyat un nou etiquetatge per als vins Sinols. Un etiquetatge on la força dels elements es veu reflectida en els vins; tres elements (la mar Mediterrània, la tramuntana i l’essència de la terra) que deixen cadascú la seva empremta en un dels vins.

Així, la nova etiqueta del 'Sinols' blanc 2023, fet de garnatxa blanca i macabeu, recrea el disseny d’una garota, que reflecteix la Mar Mediterrània que arriba a l’Alt Empordà.

El 'Sinols' rosat 2023, de garnatxa negra i carinyena, llueix ara una etiqueta amb una dent de lleó, dedicada a la Tramuntana, i amb la successió d’estacions d’aromes de flors, de cels vermells i de silencis.

Per la seva banda, el 'Sinols' negre 2023, també fet de garnatxa negra i carinyena, és l’essència de la terra i la seva nova etiqueta mostra un cep, element que connecta amb una terra nua i salvatge, de pissarres, de granit, de roca mare que forma l’Alt Empordà.

Un disseny fet d’empremtes reals

Però això no és tot, perquè, en el nou disseny de les etiquetes dels vins Sinols destaquen les empremtes reals de les persones associades com a element central, recordant que ells i elles són el valor principal d’Empordàlia i havien de tenir una forta presència en la renovació de la seva imatge.

Les noves etiquetes han volgut capturar la cooperació, la passió i l'expertesa que inverteixen les persones a tenir cura de les vinyes i del seu fruit. Així, el disseny de l’empremta resultant per a cada etiqueta és el fruit de la suma de les empremtes dels socis, que van posar la seva empremta real una i altra vegada fins a formar el dibuix que havia de portar cada etiqueta.

El celler Empordàlia

Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen  el caràcter de l’Empordà. 

El celler disposa de dues agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès.

 

Font: Empordàlia
Altres notícies
08.10.2024

Els vins de cooperativa premiats a totes les categories dels Premis Vinari

08/10/2024

Els cellers cooperatius han obtingut un total de 32 medalles (2 Vinari Gran Or, 11 Vinari d'Or i 19 Vinari de Plata) i el Premi Vinari al Millor...

16.08.2024

Mousse de paraguaià

16/08/2024

Nova recepta fàcil i senzilla. Conquista el teu paladar i els teus convidats amb aquesta mousse de paraguaià. Comencem? Ingredients per a 4...

01.08.2024

Pastís de nectarines

01/08/2024

Tens un dinar amb els amics o la família i no saps que portar? Et proposem aquest pastís de nectarina i segur que triomfaràs....

20.06.2024

Dos vins joves de cooperativa, Gran Or als Premis Vinari

20/06/2024

La 12a edició dels Premis Vinari dels vins catalans ja té medaller per als vins joves. Un any més, trobem vins de cellers cooperatius a la llista...

03.06.2024

Què és un vi blanc de negres?

03/06/2024

Moltes persones pensen que el color del vi depèn de la varietat de raïm amb què s’elabora, però no és així. Si agafem raïms de diferents...

03.06.2024

Tasta Empordàlia a alta mar

06/2024

Aquest estiu tornen els “Tastos Pirates” que, des de l’estiu passat, el celler cooperatiu Empordàlia ofereix a alta mar. De juny a setembre...

03.06.2024

Arròs amb fruits secs

06/2024

Soc Olga Casanova Martínez, mestra i aficionada a la cuina. La Ribera d’Ebre és la comarca que em veu viure des de fa molts anys. Des de ben...

03.06.2024

Alicia Figueras, informàtica i viticultora a l'explotació familiar

06/2024

“Dona en un sector d’homes. Fa deu anys que m’hi dedico i, a la vinya, sóc feliç. Quan el meu pare es va plantejar deixar d’estar al...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya