Carregant web FCAC

La Vinícola de Nulles acull la 1a edició del Melodeep Festival

Un esdeveniment amb els vins i caves del celler, la gastronomia local i la música electrònica com a protagonistes

16/05/2024

La Vinícola de Nulles continua impulsant la diversitat de l’oferta enoturística del celler amb activitats pensades per a tota mena de públic. Seguint aquest objectiu, el 8 de juny celebrarà la primera edició de Melodeep, un festival on la música electrònica serà l’eix vertebrador i on els vins i caves del celler seran els protagonistes que s’acompanyaran de propostes gastronòmiques locals. Les portes del celler s’obriran a les 6 de la tarda i l’esdeveniment s’allargarà fins a la mitjanit. Les primeres entrades, per un preu de 14 €, ja estan a la venda.

Els vins i caves de la Vinícola maridats amb música electrònica

Tant el celler com l’equip de Melodeep, organitzadors de l’esdeveniment, coincideixen en definir Melodeep Festival com “una festa pensada per a un públic ampli, madur i responsable, amb l’objectiu de gaudir de la música de qualitat en un entorn màgic i acompanyats de vins i gastronomia del territori”.

Així doncs, la música electrònica es maridarà amb el conjunt arquitectònic i patrimonial de la Catedral del Vi de Nulles –obra de l’arquitecte modernista Cèsar Martinell– i el paisatge vitivinícola que la rodeja. A més, Melodeep Festival també oferirà als assistents vins i caves de la Vinícola de Nulles així com una selecció de propostes gastronòmiques de productors locals i quilòmetre 0, elaborades pel Forn de Nulles i els restaurants el Coll de Nulles i el Portal 22. Una unió per conèixer el potencial vinícola i gastronòmic de Nulles i l’Alt Camp.

Les entrades poden adquirir-se a la web del celler (www.adernats-shop.com) per un preu inicial de 14 € que inclou l’accés a l’esdeveniment i una copa de benvinguda. El preu anirà pujant a 16 € i 20 € en funció del nombre d’entrades disponibles. L’accés és per a majors de 16 anys sense acompanyant. En cas de menors d’entre 14 i 16 anys caldrà anar acompanyat d’un tutor o persona responsable –en aquest cas caldrà una autorització que es pot descarregar al mateix moment de la compra de l’entrada. La resta de consumicions i propostes gastronòmiques hauran d’adquirir-se directament el dia de l’acte.

Font: Vinícola de Nulles
Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya