El celler Castell d’Or arriba a la Barcelona Wine Week amb propostes innovadores que reflecteixen la seva essència i valors. En aquesta edició, fa un pas endavant amb dues noves referències que amplien la seva gamma de vins sota la marca 'Castell d’Or', reafirmant el seu compromís amb la qualitat i la diversitat vitivinícola catalana:
Aquests dues noves referències s’afegeixen a la ja consolidada oferta de vins i caves de Castell d’Or, reforçant la seva posició com a referent en el sector vitivinícola català i mostrant la seva aposta per la qualitat i l’autenticitat.
Una altra novetat és la recent renovació completa de la seva gamma de vins i caves 'Cossetània', una col·lecció que ret homenatge al llegat històric del poblat iber que inspira la marca. Aquest redisseny aporta una estètica més elegant, sofisticada i sobri, amb etiquetes que ressalten la connexió amb la terra i la natura.
Més enllà de l’aspecte visual, aquesta transformació representa una clara aposta per la sostenibilitat, consolidant la producció de cava 100% orgànica i reafirmant el compromís de Castell d’Or amb el territori i el medi ambient.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h