Per segon any consecutiu, l’oli d’oliva verge extra ‘Terrall’, de la cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques, ha obtingut la medalla de plata a Los Angeles International Extra Virgin Olive Oil Competition 2025.
Però aquests no han estat els únics reconeixements que ha rebut l’oli d’oliva ‘Terrall’. En anys anteriors, la cooperativa ha obtingut diferents reconeixements en concursos d’àmbit internacional: la medalla d’or al New York Olive Oil Competition 2024, la medalla d’or al London International Olive Oil Competition 2024 i la medalla Gran Prestige Gold al concurs Terra Olivo d’Israel 2024.
D’aquesta forma, es constata la gran qualitat del seu oli i esdevé un reconeixement al treball i l’esforç de la cooperativa, i els seus socis i sòcies, per continuar cuidant al màxim tots els processos d’elaboració, oferint un oli d’oliva amb garantia per als seus clients.
L’OOVE ‘Terrall’, amb DOP Les Garrigues, s’obté d’olives arbequines mitjançant procediments mecànics i extracció en fred. Es pot adquirir a la seva agrobotiga o bé a la botiga on-line https://terrall.es/botiga/.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h