Carregant web FCAC

La Cooperativa Agrícola de Cabacés inaugura noves oficines

L'acte va comptar amb la presència de diverses autoritats i va estar marcat per la il·lusió, l'agraïment i el compromís amb el territori

04/03/2025

La Cooperativa Agrícola de Cabacés ha inaugurat les noves oficines, un projecte que representa un gran pas endavant per al sector i per al desenvolupament del municipi. 

Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona, va ser l’encarregada de tallar la cinta inaugural, donant així el tret de sortida a la visita institucional a les noves instal·lacions. Les autoritats presents van poder conèixer de primera mà les obres realitzades i les millores que permetran oferir un millor servei als socis i a la comunitat.

Els parlaments van ser especialment emotius, posant de manifest la passió i l’estima per la terra i per la cooperativa. El president de la cooperativa, José Antonio Robles, va iniciar el seu discurs agraint a totes les autoritats el seu suport, sense el qual aquest projecte no hauria estat possible. Tot seguit Antoni Bru, el director de la cooperativa des de fa 40 anys, va destacar la importància de treballar units per preservar aquesta herència tan valuosa.

Jaume Pujals, alcalde de Cabacés, va remarcar la bona relació entre l’ajuntament i la cooperativa, subratllant que als pobles petits és essencial anar tots a una per mantenir viva la comunitat, l’escola, els negocis locals i la vida rural. Per la seva banda, Carlos Brull, president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i alcalde de Falset, va posar en relleu la necessitat de continuar impulsant projectes dinamitzadors com aquest i l’oleoturisme per donar a conèixer la cooperativa i el territori excepcional que tenim.

Finalment, la presidenta de la Diputació de Tarragona va tancar l’acte destacant l’excel·lència de l’oli d'oliva de la cooperativa i reafirmant el seu compromís amb el poble i el Priorat, un territori on sempre li agrada tornar.

La jornada va concloure amb un pica-pica obert a tot el poble, en un ambient festiu i de germanor que va reafirmar el paper fonamental de la cooperativa en la vida del municipi.

Aquestes noves instal·lacions són un símbol de progrés i d’esperança per al futur del sector i del territori, i una mostra del que es pot aconseguir amb esforç col·lectiu i passió pel treball ben fet. 

Font: Cooperativa Agrícola de Cabacés
Altres notícies
11.04.2025

Cellers Domenys convertirà el primer Celler Modernista de Cèsar Martinell en el Centre Cultural del Vi, del Cooperativisme i de la figura de l’arquitecte

11/04/2025

L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...

08.04.2025

Nous vins d'estiu!

08/04/2025

El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a...

03.04.2025

Amb 25 medalles, els cellers cooperatius brillen a Girovi’25

03/04/2025

A la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ens sentim orgullosos de veure com a totes les convocatòries de reconeixements del món del...

25.03.2025

Premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra d’Espanya per a 'Spelunca', de la Cooperativa de l'Espluga Calba

25/03/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...

18.03.2025

125 anys de cooperativisme al Maresme i la Selva, i 25è aniversari de Conca de la Tordera

18/03/2025

La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...

14.03.2025

Mallart Artesans Xarcuters, la primera xarcuteria que fa la botifarra a l'exclusió

03/2025

Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...

14.03.2025

Esmorzar al Priorat entre oliveres

03/2025

A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...

14.03.2025

Cranc del Delta amb ajoblanco de calçots del Prat

03/2025

Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya