Carregant web FCAC

Nous vins d'estiu!

Celler de Capçanes presenta els seus nous vins d'estiu: 'La Flor de Maig Blanc d'Estiu 5.5' i 'La Flor de Maig Rosat d'Estiu 5.5'

08/04/2025

El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a l’estiu: 'La Flor de Maig Blanc d’Estiu 5.5' i 'La Flor de Maig Rosat d’Estiu 5.5'. Aquests vins, amb només un 5,5% d’alcohol, ofereixen una experiència refrescant i lleugera, perfecta per gaudir durant els mesos més càlids?.

'La Flor de Maig Blanc d’Estiu 5.5' és un vi blanc que destaca per la seva frescor i vivacitat. Amb un perfil aromàtic que ressalta les notes florals i de fruita fresca, aquest vi és ideal per acompanyar aperitius lleugers, amanides i plats de peix, però també per acompanyar qualsevol moment de converses amb amics o per pal·liar la calor!?

'La Flor de Maig Rosat d’Estiu 5.5' presenta un atractiu color rosa pàl·lid amb una bombolla fina i ben integrada. Al nas, desplega intenses notes de fruita vermella com maduixes i gerds, acompanyades de tocs cítrics i florals. En boca, la seva delicada dolçor es combina amb una acidesa refrescant, oferint un final dolç i molt refrescant. Aquest rosat és perfecte per consumir molt fred (6-10ºC) en qualsevol ocasió, ja sigui com a aperitiu o simplement gaudint d’un moment “A la Fresca”?.

Amb aquestes noves propostes, el Celler de Capçanes reafirma el seu compromís amb la innovació i l’adaptació a les preferències dels consumidors, oferint vins de qualitat que s’ajusten a diferents estils de vida i moments de consum.

Font: Celler de Capçanes
Altres notícies
10.06.2025

Empedrat de mongetes del ganxet ecològiques

06/2025

Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...

10.06.2025

L'Associació Catalana d’Enòlegs reconeix Cevipe amb el premi 'Enòleg de Prestigi' a La Nit de l'Enologia

10/06/2025

El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...

10.06.2025

Els olis d’oliva de cooperatives catalanes reben 6 medalles al concurs internacional London IOOC

10/06/2025

Enguany, amb diversos reconeixements d’àmbit internacional, els olis d’oliva verge extra de les cooperatives agràries catalanes estan...

28.05.2025

Castell d’Or renova la imatge dels vins 'Templer' evocant elegància i història

28/05/2025

Castell d’Or presenta el restyling dels seus vins de la DO Montsant: els Templers. Es tracta d’una renovació estètica d’una de les marques...

11.04.2025

Cellers Domenys convertirà el primer Celler Modernista de Cèsar Martinell en el Centre Cultural del Vi, del Cooperativisme i de la figura de l’arquitecte

11/04/2025

L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...

03.04.2025

Amb 25 medalles, els cellers cooperatius brillen a Girovi’25

03/04/2025

A la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ens sentim orgullosos de veure com a totes les convocatòries de reconeixements del món del...

25.03.2025

Premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra d’Espanya per a 'Spelunca', de la Cooperativa de l'Espluga Calba

25/03/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya