Carregant web FCAC

Consell rector

Ferran Sabater reelegit vicepresident del Consell sectorial de Flor i Planta viva de CAE.
Ferran Sabater
Tresorer
Flor i Planta Viva

Representant en nom de la cooperativa Corma


Àmbits de responsabilitat

Portaveu en els àmbits de planta viva i de comerç. Representant territorial de Barcelona.

Representant de la FCAC a la Comissió de Competitivitat i Internacionalització Alimentàries del Consell Català de l'Alimentació, a la Taula Sectorial Agrària de la Flor i la Planta Ornamental del Departament d’Acció Climàtica, a la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i al Consell per a l'Ús Sostenible de l'Aigua.

A nivell estatal, és el vicepresident del Consell Sectorial de Flor i Planta Ornamental de Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya.

Consell Editorial de la revista AGROactivitat.


Biografia

Barcelona, 1955

Enginyer Tècnic Agrícola per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Ferran Sabater porta l’empresa familiar de planta viva. L’explotació, ubicada a Santa Eulàlia de Ronçana, està especialitzada en arbust mediterrani i en comparteix la gestió amb el seu germà Leonard.

L’empresa familiar està integrada a la cooperativa Corma, la primera firma espanyola en producció i comercialització de plantes, de la qual ha ostentat la presidència en diferents etapes. A través de la Federació, ha impulsat el projecte Viles Florides de la CHOC.

“La vitamina verda és essencial per a la societat. Afavoreix la sostenibilitat ambiental i redueix l’escalfament global del planeta, alhora que fa les ciutats més acollidores i saludables.”

Consell rector
President
Vicepresident
Desenvolupament Rural
Secretari
Oli d'Oliva
Conreus Herbacis i Farratges
Fruita i Horta
Fruita Seca
Ramaderia i Llet
Pinsos
Subministraments
Formació
Seccions de Crèdit
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya