Carregant web FCAC

Cellers Domenys, Millor Celler 2019

15/11/2019
Lluís Roig, gerent; Jaume Arbolés, enòleg; i Magí Baltà, president de Cellers Domenys, amb el Premi Millor Celler 2019
Lluís Roig, gerent; Jaume Arbolés, enòleg; i Magí Baltà, president de Cellers Domenys, amb el Premi Millor Celler 2019

La iniciativa empresarial i comercial així com l’aposta per la cooperació, la innovació i la tecnologia de Cellers Domenys els últims anys s’han vist reconegudes amb la concessió del Premi al Millor Celler 2019, en el marc dels Premis Vinari.

Cellers Domenys va esdevenir un referent en el gran certamen dels vins i caves catalans en concentrar el major nombre de guardons dels Premis Vinari, un total de 5 distincions, en una edició que va comptar amb la participació de 260 cellers i 948 referències emparades en alguna de les dotze denominacions d’origen catalanes.

Els vins i caves reconeguts són “Les Tres Naus Reserva 2015” en la categoria d’Escumosos Reserva, “Les Tres Naus Brut 2017” com a Escumosós Jove, “Capvespre Sunset Rosat 2018” en Vins Rosats -que va obtenir una doble distinció de Vinari i DO Catalunya- i “Capvespre Sunset Negre 2018” en Negres Joves.

Les creacions Capvespre Sunset pertanyen a la família d’embotellats de la nova marca Domenio Wines by Cellers Domenys, el projecte que potencia el creixement de Cellers Domenys com a empresa vitivinícola i que és fruit de l’aposta per la diversificació. L’objectiu de la nova marca és associar totes les referències de vins i caves de la cooperativa amb el mateix productor.

Aquesta evolució posa en relleu la solidesa del projecte iniciat per Cellers Domenys amb la unió de set cooperatives catalanes (Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, la Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira) amb l’objectiu de disposar de més recursos i compartir tècniques innovadores per assolir un producte de gran qualitat.

En l’actualitat suma 500 socis, gestiona 2.500 hectàrees i té el reconeixements de 4 DO vitivinícoles, a més de l’oleícola DO Siurana.

Altres notícies
17.12.2024

‘Baronia de Cabacés’ entre els 10 millors olis d'oliva de Catalunya

17/12/2024

L’oli d’oliva ‘Baronia de Cabacés’, de la cooperativa Agrícola de Cabacés, ha estat escollit un dels 10 millors olis d’oliva de la...

03.12.2024

La Generalitat de Catalunya concedeix la Creu de Sant Jordi a La Fageda

03/12/2024

La Generalitat de Catalunya ha fet públic aquest migdia que La Fageda, sòcia de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, ha estat...

25.11.2024

La Festa del Vi Novell català torna a Barcelona

25/11/2024

Barcelona celebrarà un any més l’arribada del vi novell amb una festa el dissabte, 30 de novembre, als jardins del Palau Robert. Una oportunitat...

18.11.2024

Castell d'Or rellança la imatge de la seva marca Cossetània

18/11/2024

Castell d’Or anuncia la renovació completa de la seva gamma de vins i caves 'Cossetània', inspirada en l’essència ancestral del poblat iber...

13.11.2024

IMPULS.COOP

11/2024

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació han treballat coordinadament,...

13.11.2024

"La burocràcia és un escull per als professionals del sector"

11/2024

Òscar Ordeig, conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, és reconegut en l’àmbit polític català...

13.11.2024

Reunió bilateral amb el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

11/2024

La preocupació front la sequera i altres inclemències meteorològiques així com la transformació cap a una major competitivitat, són aspectes...

13.11.2024

La fruita seca, en perill

11/2024

La situació de sequera que s’arrossega a Catalunya i els efectes del canvi climàtic estan tenint un impacte greu en el sector de la fruita seca...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya