Castell d’Or aconsegueix la medalla d’Or amb el Cava Marquès de la Sardana Brut Rosat al concurs Internacional Wine Challenge, un certamen amb més de tres dècades d’història i gran prestigi al Regne Unit. En aquesta edició, Castell d’Or ha assolit la medalla d’Or, amb el seu cava Cava Marquès de la Sardana Brut Rosé, amb una puntuació de 95 punts i la medalla de Plata amb el Cava Castell d’Or Brut Rosat amb 90 punts.
El Cava Marquès de la Sardana Brut Rosé és un escumós fresc, agradable, equilibrat, que es caracteritza per la seva bona estructura i una criança mínima de 12 mesos. Aquest reconeixement reafirma el compromís de Castell d’Or d’elaborar uns caves de màxima excel·lència i rigor, amb l’objectiu d’oferir la millor proposta enològica als seus consumidors. El cava Marquès de la Sardana Brut Rosé de la DO Cava es distribueix única i exclusivament en el mercat anglosaxó. El Cava Marquès de la Sardana Brut Rosé està elaborat per la varietat autòctona de trepat que li aporta una singular intensitat i aromes a fruita vermella, especialment maduixa, esdevenint un cava fresc i amb personalitat. El cava Castell d’Or Brut Rosat, reconegut amb medalla de plata, sí es pot adquirir a les agrobotigues de Castell d’Or, botigues especialitzades així com a través de la botiga on-line.
En la seva 38ena edició, l’International Wine Challenge (IWC) es situa com una de les competicions més influents del món. El procés de valoració de la IWC es caracteritza pel seu rigor, avalua cada vi a cegues i valora la seva fidelitat a l'estil, la regió i la verema. Cada vi guanyador de medalles de la IWC és tastat en almenys tres ocasions separades per diferents experts. Els equips de valoració de la IWC inclouen professionals de referència i influents de la indústria vitivinícola internacional, comercials i compradors que treballen de manera conjunta per trobar vins de la més alta qualitat cada any dels 52 països productors de vi representats a la competició. En total, 143 vins, 22 blancs, 47 negres, 1 rosat, 73 escumosos, a més de 3 vermuts catalans han obtingut reconeixements en aquests premis intenacionals.
Castell d'Or, la unió de 13 cellers
Castell d'Or neix el 2006 de la unió de 13 cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Priorat, Tarragona i Montsant. Aquests cellers, amb una història centenària, aposten per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, cava i olis elevant l'estàndard de qualitat dels seus productes fins a obtenir el reconeixement i el prestigi en tot el món de les seves marques.
Font: Castell d'Or
La cooperativa L’Avellanera ha actualitzat la seva pàgina web amb un renovat disseny i una fàcil navegabilitat. Amb aquest canvi l’empresa...
El restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant (Priorat) i liderat pel ‘xef de la mel’ Rafel Muria, aconsegueix una estrella...
Cellers Domenys segueix sumant reconeixements al seu historial. L’entitat ha assolit 6 guardons en total en la 38a edició dels premis...
El celler Empordàlia treu el seu nou vi, ICNOS, que defineix com el seu millor treball. Una edició numerada de només 2600 ampolles. És un vi que...
Les avellanes són un dels fruits secs més recomenables per a qualsevol dieta pel seu alt contingut en proteïnes, antioxidants i minerals. Van...
L’Oli de Pau d’oliva extra verge s’obté d’oliveres centenàries de l’Empordà Empordàlia ja ha tret la nova collita d’aquest any del...
Castell d'Or ha renovat les etiquetes d'una de les seves línies més emblemàtiques i conegudes, Flama d'Or. Les noves etiquetes estan inspirades en...
Compromís amb la producció local i la sostenibilitat
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop