Castell d’Or aconsegueix la medalla d’Or amb el Cava Marquès de la Sardana Brut Rosat al concurs Internacional Wine Challenge, un certamen amb més de tres dècades d’història i gran prestigi al Regne Unit. En aquesta edició, Castell d’Or ha assolit la medalla d’Or, amb el seu cava Cava Marquès de la Sardana Brut Rosé, amb una puntuació de 95 punts i la medalla de Plata amb el Cava Castell d’Or Brut Rosat amb 90 punts.
El Cava Marquès de la Sardana Brut Rosé és un escumós fresc, agradable, equilibrat, que es caracteritza per la seva bona estructura i una criança mínima de 12 mesos. Aquest reconeixement reafirma el compromís de Castell d’Or d’elaborar uns caves de màxima excel·lència i rigor, amb l’objectiu d’oferir la millor proposta enològica als seus consumidors. El cava Marquès de la Sardana Brut Rosé de la DO Cava es distribueix única i exclusivament en el mercat anglosaxó. El Cava Marquès de la Sardana Brut Rosé està elaborat per la varietat autòctona de trepat que li aporta una singular intensitat i aromes a fruita vermella, especialment maduixa, esdevenint un cava fresc i amb personalitat. El cava Castell d’Or Brut Rosat, reconegut amb medalla de plata, sí es pot adquirir a les agrobotigues de Castell d’Or, botigues especialitzades així com a través de la botiga on-line.
En la seva 38ena edició, l’International Wine Challenge (IWC) es situa com una de les competicions més influents del món. El procés de valoració de la IWC es caracteritza pel seu rigor, avalua cada vi a cegues i valora la seva fidelitat a l'estil, la regió i la verema. Cada vi guanyador de medalles de la IWC és tastat en almenys tres ocasions separades per diferents experts. Els equips de valoració de la IWC inclouen professionals de referència i influents de la indústria vitivinícola internacional, comercials i compradors que treballen de manera conjunta per trobar vins de la més alta qualitat cada any dels 52 països productors de vi representats a la competició. En total, 143 vins, 22 blancs, 47 negres, 1 rosat, 73 escumosos, a més de 3 vermuts catalans han obtingut reconeixements en aquests premis intenacionals.
Castell d'Or, la unió de 13 cellers
Castell d'Or neix el 2006 de la unió de 13 cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Priorat, Tarragona i Montsant. Aquests cellers, amb una història centenària, aposten per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, cava i olis elevant l'estàndard de qualitat dels seus productes fins a obtenir el reconeixement i el prestigi en tot el món de les seves marques.
Font: Castell d'Or
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h